07 / 05 / 2024

milli parklar ne zaman açılacak

milli parklar ne zaman açılacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs salgını nedeniyle ziyarete kapatılan 44 milli park ve 249 tabiat parkının, 1 Haziran'da yeniden açılacağını açıkladı.

Milli gelir zammı 2024 nedir, hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Gayri safi yurtiçi hasılada yaşanan artış, emeklilere zam müjdesi getirmişken pek çok kişi de milli gelir zammı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki milli gelir zammı 2024 nedir, hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu 30 bin personel alınacak! MSB personel alımı başvuruları ne zaman?

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 30 bin personel alımı yapılacak. Peki, MSB personel alımı başvuruları ne zaman? İşte detaylar...

2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? Milli Savunma Bakanlığı başvuruları nereden yapılacak?

Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, 2023 MSB 30 bin personel alımı başvuruları ne zaman başlayacak? MSB personel alımı şartları belli oldu mu?

Sadece 20 gün yaşıyor! Bu çiçeği koparmanın cezası 244 bin TL! 

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre endemik bir bitki türü olan ters laleyi koparanlara 244 bin 315 TL lira ceza uygulanacak. 

MSB personel alımı! MSB personel alımı şartları nelerdir? Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı ne zaman?

MSB personel alımına dair merak edilen detaylar son sürat devam ediyor. Peki Milli Savunma Bakanlığı 30 bin personel alımı ne zaman? İşte MSB 30 bin personel alımına dair detaylar!

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? 27 branşta MEB memur alımı!

MEB 27 branşta memur alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Peki Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte detaylar!

Online Milli Piyango bileti! Milli Piyango yılbaşı bileti fiyatları ne kadar? Milli Piyango bileti nereden alınır?

Milli Piyango bileti ne kadar? soruları yılbaşı yaklaşırken hız kazandı. İşte milli piyango biletine dair detaylar!

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 işçi alımı başvuru tarihi ne zaman? İşte il il MSB personel listesi...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, MSB işçi alımı başvuru tarihi ne zaman, şartları nedir? İşte Milli Savunma Bakanlığı il il personel listesi...

Sit alanları ve milli parklar imara açılıyor mu?

Milletvekilleri tarafından hazırlanarak TBMM'ye sunulan yasa teklifine göre milli parklar, tabiat parkları, tabiat anıtları, tabiatı koruma alanları, doğal SİT ve sulak alanlarda, Turizm Bakanlığı’nın onayı ile 5 yıldızlı otel ve tatil köyleri de dahil turistik tesisler yapılabilecek.

Tapu Kadastro ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne yapılacak personel alımları mecliste!

Tapu Kadastro ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne 2021 yılında yapılması planlanan personel alımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne operasyon! 

Milli Emlak İl Müdürlüğü'ne gerçekleşen operasyonla aralarında Milli Emlak çalışanının da yer aldığı 12 kişi gözaltına alındı. 

TÜRKLİM, Milli Emlak Müdürlüğü’ne ödenen kira bedellerini yeniden belirleyecek! 

TÜRKLİM Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Genç, koronavirüs önlemleri kapsamında limanların maliyetlerinin azaltılması için, Milli Emlak Müdürlüğü’ne ödenen kira bedellerinin yeniden belirleneceğini söyledi...

milli parklar ne zaman açılacak Haberi

milli parklar ne zaman açılacak

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, COVID-19 tedbirleri kapsamında ziyarete kapatılan 44 milli park ve 249 tabiat parkının, 1 Haziran tarihinden bu yana yeniden hizmet vereceğini duyurdu. 

Takvim'de yer alan habere göre; Bakan Pakdemirli'nın yaptığı yazılı açıklamaında, koronavirüsle mücadelede ziyarete kapatılan alanların yeniden hizmete açılmasıyla beraber Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nce gerekli önlemlerin alındığının altını çizdi. 

Koronavirüs salgının sebebiyle uzun zamandır dışarıya çıkamayan ve evlerinde kalan vatandaşların, 1 Haziran itibarıyla milli parkları ve tabiat parklarını ziyaret edebileceğinden bahseden Bakan Pakdemirli, "Koruma altındaki bu alanlarımız özellikle büyük şehirlerde yaşayan vatandaşlarımız için cazibe merkezi konumundadır. Bu alanlar havası, suyu, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra eğlenme, dinlenme ve boş zamanların değerlendirilmesine de imkan sağlayacak. Bu kapsamda, 44 adet milli park ve 249 adet tabiat...