04 / 05 / 2024

Milliyet Ege Ceren Yıldırım

Milliyet Ege Ceren Yıldırım

Milliyet Ege Ceren Yıldırım'ın bugün ki köşe yazısı; Yepyeni bir yılı daha coşkuyla karşıladık. 2015'ten umutlarımız ve beklentilerimiz o kadar çoktu ki, ona uygun bir karşılama yapmak sanki görevimiz olmuştu.

Menemen yaşanabilir kent haline getirilecek!

Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, 2017’de ilçelerine yaptıkları çalışmaları Milliyet Ege’ye anlattı. Başkan Tahir Şahin, Menemen'i yaşanabilir kent haline getirmek adına çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı. 

İzmir’de 130 kilometre raylı sistem var!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz bugün köşesinde "İzmir'e hücum bedeli" başlıklı yazısına yer verdi. İşte o yazı...

İşte Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planları!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'yi rahatsız eden imar planlarını kalem aldı. İşte o yazı...

İZBAN hattı otogara kadar uzatılacak!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında İzmir'deki İZBAN hattı projesiyle ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin otogara kadar uzatılacağıını belirtti.

İzmir'in kent ve çevre değerleri erozyona uğrayacak!

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz bugün köşesinde "İmar planı, rant ve otoyol" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

TOKİ İzmir'e neden az konut yapıyor?

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz bugün köşesinde "TOKİ'den İzmir'e 50 Ankara'ya 260 proje" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları.

İzmir'e yeşil alan piyangosu!

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mustafa Yılmaz bugün köşesinde "Bu kararla İzmir, 500 fuar alanı daha kazanır" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

TOKİ'nin İzmir yatırımları yetersiz mi?

Milliyet Ege köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugün köşesinde " TOKİ, İzmir'i unuttu " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Dönüşüm affından nasıl yararlanılabilir?

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa Yılmaz bugünkü yazısında, ''Dönüşüm affından nasıl yararlanılır?'' konusunu ele aldı. İşte Yılmaz'ın o yazısı...

Folkart Yapı projelerinde neden İzmir'i öne çıkarıyor?

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarlarından Hamdi Türkmen bugünkü yazısında Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın sektördeki yerini kaleme aldı. İşte Hamdi Türkmen'in o yazısı..

Çeşme Ma Vie La villası Architizer A+ Awards'dan ödül aldı!

Milliyet Ege Gazetesi'nin yazarlarından Gülengül Uslu bugünkü yazısında "Ma Vie La" adlı villa dünyanın en büyük mimari yarışması Architizer A+ Awards'dan ödül almasını kaleme aldı. İşte o yazı...

İzmir Kemalpaşa'da imara açılan zeytin alanı SİT değilmiş!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugün köşesinde "Zeytin alanlar SİT değilmiş" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

İzmir ve Manisa'da zeytin alanları imara mı açılıyor?

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarı Mustafa Yılmaz bugün köşesinde " Son zeytin alanının da imara açılacağının belgesi "başlıklı yazısına yer ver verdi. İşte yazının detayları..

Milliyet Ege Ceren Yıldırım Haberi

Milliyet Ege Ceren Yıldırım

Kimimiz eğlence mekânlarında sabahlara kadar yiyip içip, müzik eşliğinde dans etti, kimimiz ise evde ailesiyle birlikte sıcak bir atmosferde yeni yıla merhaba dedi. Özetle gittiğimiz eğlence mekânları ve eğlence kültürlerimiz başka başka da olsa hepimiz yeni yıl coşkusunu yaşadı. 


Herkesin 2015'ten ortak bir çok isteği vardı. Bu istekler, mutluluk, başarı, sağlık, bol kazanç, rahat bir yaşam, iyi bir iş, kariyer... şeklinde uzayıp gidiyor. 

Bütün bu dileklerin ortak paydasında mutlu olmak ve insanca yaşamak yatsa da, bunlara kavuşabilmek için ne kadar çaba harcadığımız ve çalıştığımız ise kendimize sormamız gereken en önemli sorulardan birkaç tanesi. 


Yılbaşıöncesinde tüm yurdu etkisi altına alan ve beyaz bir örtü gibi her yeri kaplayan kar yağışı, başta çocuklar olmak üzere, şömine başında ya da kaloriferli evde oturup, kar yağışını...