03 / 05 / 2024

Milyoner sayısı kaç oldu

Milyoner sayısı kaç oldu

Bankalarda 1 milyon liranın üzerinde mevduatı bulunan kişi sayısı son 10 yılda yüzde 400 artarak 28 binden 139 bin 735 kişiye yükseldi.

Dünyada kaç kişi kripto kullanıyor? Kripto milyarderlerinin sayısı kaç? Öğrenmek için hemen bakın!

Henley & Partners tarafından yayınlanan Kripto Varlık Raporu'na göre, dünya genelinde en az 1 milyar dolar değerinde kripto varlığı olan kişi sayısı 22. Detaylar için tıklayın.

Türkiye’deki dolar milyoneri sayısı açıklandı! Bu rakamı görenleri dudağı uçuklayacak!

Credit Suisse'in 2023 Küresel Servet Raporu'na göre 2022'de dünyadaki milyoner sayısı azaldı. Türkiye'deki dolar milyoneri sayısı ise 61 bin kişi oldu.

Milyoner sayısı dört ayda 132 bin arttı! Milyoner sayısı neden yükseliyor? 

Bankalardaki 1 milyon Türk Lirası ve üzerindeki mevduat hesapları ilk dört ayda 132 bin 683 arttı ve 982 bin 573’e yükseldi. Peki milyoner sayısındaki artışın sebebi ne? 

Ev sahipleri, konutlarını kiraya vermekten kaçıyor! İstanbul’da boş konut sayısı 400 bini geçti!

Kiraların yükseleceğini düşünen ve yüzde 25 sınırında takılmak istemeyen konut sahipleri, evlerini kiralamadı. İstanbul'da boş konut sayısı 400 bini geçti. 

YSK 2023 milletvekili sayısını il il peş peşe açıkladı! İstanbul Ankara İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak?

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) YSK il il milletvekili sayısını peş peşe açıklandı. Peki, İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer iller kaç milletvekili çıkaracak? İşte detaylar...

İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İstanbul konut sayısı 2023! Hemen bu rakamlara bakın!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında uzmanlar İstanbul depremine de dikkat çekti. Peki İstanbul’da kaç bina var? İstanbul'da kaç daire var? İşte İstanbul konut sayısı 2023...

Türkiye’de çalışma ve ikamet iznine sahip yabancı sayısı belli oldu! İşte Suriyeliler hariç o rakam!

Türkiye’nin nüfusu, geçtiğimiz sene 85 milyon 279 bin 553 kişiye ulaştı. TÜİK tarafından açıklanan verilerde Türkiye'de geçerli ikamet veya çalışma iznine sahip yabancıların sayısı da açıklandı. Peki buna göre Türkiye’de ikamet ya da çalışma iznine sahip kaç yabancı var?

Kredi kartı batağı derinleşiyor! Yasal takipteki kişi sayısı kaç kişi oldu?

Türkiye genelinde kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe düşünlerin sayısı her geçen gün artıyor. Türkiye Bankalar Birliği (TBB) verilerine göre geçtiğimiz senenin Ocak-Kasım aylarını kapsayan 11 aylık döneminde kredi kartı borcunu ödeyemediği için yasal takibe düşenlerin sayısı bakın ne kadar ol

Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı?

Doğalgaz ve kombilere dair sorular havaların soğuması ile gündeme gelmektedir. Bu yüzden Petek sayısı faturayı etkiler mi? Petekler kaç derece olmalı? soruları vatandaşlar tarafından sorulmaktadır. İşte o yanıtlar!

Dev banka açıkladı: Milyoner sayısında patlama olacak!

İsviçre Bankası, küresel çapta dolar milyonerlerinin sayısının önümüzdeki beş yıl içinde yüzde 40 oranında artış göstereceğini açıkladı.

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar! 2026'da milyoner sayısı 87.5 milyonu aşacak!

Ukrayna'da devam eden savaş ve faiz oranlarında yaşanan yükselişin varlık sınıflarını ve kişisel servetleri eritmesine karşın; küresel çapta milyoner sayısının artması öngörülüyor. İşte detaylar...

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

Pandemide milyoner sayısı yüzde 53 arttı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, sürekli yükselen milyoner sayısına ilişkin açıklamalarda bulundu. Veli Ağbaba, milyoner sayısının salgından beri yüzde 53 artış gösterdiğini belirtti.

Milyoner sayısı kaç oldu Haberi

Milyoner sayısı kaç oldu

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, üreterek büyüyen Türkiye’de üretimin karşılığı olan zenginleşme rakamlara da yansıdı. Son 10 yılda üretimden elde edilen gelirle zenginleşen ülkede milyoner sayısı 5 kat arttı. Mart 2010’da 28 bin kişi milyonerler sınıfında yer alırken rakam bu yılın ocak ayında 139 bin 735 kişiye yükseledi. Aynı dönemde milyonerlerin bankadaki paralarının toplamı da yüzde 400 artışla 204 milyar 227 milyon TL'den 918 milyar 349 milyon TL'ye ulaştı. Hesaplamalara göre milyoner başına düşen ortalama mevduat da 2018 yılında 6 milyon 572 bin lira oldu.

YABANCININ GÜVENİ YÜKSEK


Sanayisini güçlendiren daha fazla üreten ve yeniliklere daha fazla yatırım yapan Türkiye yabancı milyonerlerin de güvenli limanı haline geldi. 2010 yılında yurtdışında yerleşik milyoner sayımız sadece bin kişi olarak kayıtlara...