17 / 05 / 2024

Mimar Fatih Kesgün kimdir

Mimar Fatih Kesgün kimdir

Fatih Kesgün, Emek Sineması'nın üst katlara taşınması projesinin mimarıdır. Yüksek Mimar Fatih Kesgün, Mimyapı Mimarlık firmasını 1992'de Mimar Şeref Kesgün ve Yüksek Mimar Fatma Kesgün ile birlikte kurdu. Peki Fatih Kesgün kimdir? İşte biyografisi...

Halk GYO Fatih Binası'nın değeri 86 milyon TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Fatih Binası'nın 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 86 milyon TL'yi aştı.

Fatih Özkadı ne zaman Çevre Kurulu Başkanı oldu? Arçelik’te hangi üst düzey görevi yürütüyor?

Fatih Özkadı kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatı boyunca hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Fatih Özkadı’nın hayatı...

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Bip İnşaat Proje Geliştirme Sanayi Ve Taahhüt Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hidayet Kadiroğlu, Fatih Kesgün, Hasan Gümüş, Turkmall Planlama Gayrimenkul ve SCC Gayrimenkul İnşaat ortaklığında kuruldu.

Fatih Erbakan'dan dikkat çeken asgari ücret açıklaması: ''15 bin liraya yükseltilmesi gerek'

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün ara zam görüşmeleri başlayan asgari ücretle ilgili yaptığı açıklamada, işverene de destek verilerek asgari ücretin en az 15 bin TL'ye yükseltilmesi gerektiğini belirtti. İşte Fatih Erbakan'ın asgari ücret açıklamasının detayları...

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Barmak tarafından kuruldu.

Halk GYO Fatih binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO Fatih binasının piyasa değeri 20 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamına aylık 94 bin 750 TL kira değeri takdir edilirken, binanın KDV dahil toplam satış değeri 24 milyon 190 bin TL oldu. 

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Mimar Gelsin Com İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mimar Gelsin Com İnşaat Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Gizem Bal tarafından kuruldu.

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Fatih 08 İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Savaş tarafından kuruldu.

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Kara İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Kara tarafından kuruldu.

İç Mimar Ahmet Güneş'e 'En İyi İç Mimar' ödülü!

Ünlü İç Mimar Ahmet Güneş, 1.Zirve ve Kariyer Ödül Töreni’nde Türkiye’nin En İyi İç Mimarı Ödülünü aldı.

Fatih Portakal’ın evi için kiremit cezası! 

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal yaptığı açıklamada ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi" dedi.

Mimar Fatih Kesgün kimdir Haberi

Mimar Fatih Kesgün kimdir

Fatih Kesgün kimdir?


Fatih Kesgün, 1971 yılında Ankara’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Mimari Restorasyon Bölümü’nden mezun oldu. 


2000-2003 yılları arasında Maltepe Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde öğrenim gördü. Fatih Kesgün, Erciyes Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı. 


1992 yılından beri Mim Yapı bünyesinde şirket ortağı olarak serbest mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir. 


Fatih Kesgün, Çanakkale Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu üyeliğinin yanı sıra İlke Eğitim ve Sağlık Vakfı ve Kuzey Türk-Rus Kültür Derneği üyesidir.


Mimyapı Mimarlık 1992 yılında mimar Şeref Kesgün, yüksek mimar Fatma Kesgün ve restoratör mimar Fatih Kesgün tarafından aile şirketi olarak kurulmuş olup, mevcut bilgi birikimi, tecrübesi ve teknik kadrosuyla bugüne kadar Türkiye genelindeki birçok projeye imza atmıştır. 



Fatih Kesgün ve Mimyapı Mimarlık iletişim bilgileri!


Adres: Mimyapı Mimarlık İnşaat Bayar Cad....