03 / 05 / 2024

Mimar Hakan Kıranın kızı

Mimar Hakan Kıranın kızı

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

İstanbul'da kira artış rekoru kıran 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı! İşte en ucuz ve en pahalı kiralar...

İstanbul Planlama Ajansı'nın verilerine göre Megakent'te kira artış rekoru kıran 6 ilçe Üsküdar, Kağıthane, Beykoz, Başakşehir, Küçükçekmece ve Eyüpsultan olarak belirlendi. O 6 ilçede mahalle mahalle rakamlar açıklandı. İşte o kira bedelleri...

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Seramik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Taşkıran tarafından kuruldu.

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

İslam Memiş yine bildi! Rekor kıran altında yeni tahminini tek tek duyurdu! “Bir düşerse iki çıkacak”

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, rekor kıran altına ilişkin yeni açıklamalar yaptı. “Altın bir düşerse iki yükselir” diyen Memiş, 2023 altın yılı olacak dedi.

Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Altın fiyatlarındaki son durum merak ediliyor. Dümen kıran altının 1.450 TL olacağı tarih resmen açıklandı! Bu tarihi duyanın gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bakın

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Group Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bilal Taşkıran tarafından kuruldu.

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.

Evim Şahane programıyla tanınan meşhur Mimar Selim Yuhay hayatının aşkıyla evlendi

Televizyon ekranlarında yayınlanan Evim Şahane programıyla geniş kitleler tarafından tanınan mimar Selim Yuhay hayatını Burcu Yuhay soyadını alan kız arkadaşıyla birleştirdi.

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi tutuklandı!

İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibinin oğlu kiracısının evini baltayla bastı. Evin kapısını balta ile kıran ev sahibinin oğlu mahkeme kararıyla tutuklandı.

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zfr Kıran İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kıran tarafından kuruldu.

Mimar Ahmet Kıran hayatını kaybetti!

ODTÜ Mimarlık mezunu Mimar Ahmet Kıran, 24 Şubat 2021 tarihinde Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde vefat etti. 

Van Başkale ve Saray'da yıkımın izleri 1 yılda silindi!

İran'da geçen yıl 23 Şubat tarihinde yaşanan depremin en çok hissedildiği Van'ın Başkale ve Saray ilçelerinde yaşanan yıkımın izleri 1 senede silindi.

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşkıran Emlak Danışmanlığı Hizmetleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Taşkıran tarafından kuruldu.

Mimar Hakan Kıranın kızı Haberi

Mimar Hakan Kıranın kızı

2010 yılında New York’ta Pratt Mimarlık fakültesinden mezun olmasının ardından New York’ta Zaha Hadid ve SOM gibi çeşitli büyük mimari ofislerde çalışan Mimar Dilara Kıran, daha sonra City University of London’da gayrimenkul alanında master yaptı. Londra’da annesi İç Mimar Tülin Kıran ile beraber projeleri hayata geçirdi. Çalışmalarına artık Türkiye’de devam eden, Mimar Hakan Kıran’ın kızı olarak da bilinen Dilara Kıran, 1958 yılından beri Türk Denizcilik sektörüne ve enerji santrallerine hizmet eden köklü sanayi kuruluşu Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi Sinan Sevim ile nikah masasına oturdu. 

Aile Arasında Samimi Tören

Kemer Golf and Country Club’da gerçekleşen özel bir davetle hayatlarını bir araya getiren Dilara Kıran ve Sinan Sevim çifti aile arasında samimi bir tören düzenledi. Normal şartlar altında Esma Sultan Yalısı’nda görkemli...