15 / 05 / 2024

mimarlar ödül kazandı

mimarlar ödül kazandı

Londra’da gerçekleşen Uluslararası Emlak ve Gayrimenkul Ödülleri’nde Türk projeleri ve mimarları, farklı kategorilerde birçok ödül kazandı...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

İstanbul Finans Merkezi Ziraat tescillendi! 'İnşaatta Mükemmeliyet ödülüne hak kazandı!

Ziraat Kuleleri, Yüksek Binalar ve Kentsel Yaşam Alanı Konseyi (CTBUH) tarafından “İnşaatta Mükemmeliyet” ödülüne hak kazandı.

Akiş GYO’ya GYODER’den 2 ödül!

Akiş GYO, Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul platformlarından GYODER'in ev sahipliğinde düzenlenen 17. Gayrimenkul Zirvesi'nde iki farklı kategoride ödül kazandı.

Kristal Plus 'Trophy Kupası' ödülünü kazandı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul firması Kristal Türkiye’nin tüm ofisleri içinde 2. Çeyrek Toplam Ciro Şampiyonu Bursa ofisi Kristal Plus Gayrimenkul olarak "Trophy Kupası" ödülünü kazandı. 

Birevim, Stevie Awards'tan 4 ödül aldı! 

Birevim, bu yıl ilk kez düzenlenen “MENA Stevie Awards”ta, geliştirdiği özgün "Sürdürülebilir Tasarruf Finansmanı" modeliyle yarattığı dinamizm sayesinde 3 altın, 1 gümüş ödül kazandı...

Eskişehir'in tren garı projesine 2020 Dünya Mimarlık Ödülü!

Eskişehir'de inşaatına başlayan yüksek hızlı tren garı projesi, Dünya Mimarlar Topluluğu tarafından verilen 2020 Dünya Mimarlık Ödülü’nü alamaya hak kazandı.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

iki design group, Asia Pacific Property Awards’ta 4 ödül kazandı!

İki Design Group, Asia Pacific Property Awards’tan 4 ödül kazandı. Özbekistan projeleriyle başarı sağlayan şirket, ödül sayısını 70’e çıkardı.

Birevim'e Stevie'den 6 ödül!

Birevim, biri halk oylaması özel ödülü olmak üzere toplam 6 Stevie ödülü kazandı. Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi “Müşteri memnuniyeti, yenilikçi uygulamalar, finansal çözümler, müşteri servisleri gibi konularda da kalitemizi bir kez daha tescillemiş olduk" dedi.

Folkart'a 5 ödül birden!

Gayrimenkul sektörüne yön veren şirketleri teşvik etmeyi amaçlayan Real Estate Stars Ödülleri sahiplerine kavuştu.  Folkart, Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri Ödül Töreni’nde 7 kategoriden 5’inde ödül kazandı.

mimarlar ödül kazandı Haberi

mimarlar ödül kazandı

Geçen yıl ödüllü mimar Gökhan Avcıoğlu’yla konuşurken “Daha yeni başlıyoruz. Yapacağımız çok şey var” demişti. Ben tipik bir İstanbullu olarak çarpık kentleşmeden, yapılan çirkin binalardan ve projelerden şikayet ederken Avcıoğlu, umutlu olduğunu söylemişti. Hatta iyi şeyler yapılabileceğine beni ikna etmeye çalışmıştı. En azından böyle umutlu mimarlarımız da var diye sevinmiştim.


Aradan 1 yıl geçti. Şimdi Gökhan Avcıoğlu Londra’dan 5 yeni ödülle döndü. Geçen hafta Uluslararası Emlak ve Gayrimenkul Ödülleri, Londra’da düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Gökhan Avcıoğlu ve mimarlık ofisi GAD, bu törenden One Ortaköy, Borusan Müzikevi, Haaz, Mudanya’da inşa edilecek olan MDNY House ve üniversite öğrencileri ve akademisyenler için tasarlanan Unisite II projeleriyle tam 5 farklı kategoride Avrupa’nın en iyileri ödüllerini aldı. Bir tesadüf de, Gökhan Avcıoğlu’na en iyi...