05 / 05 / 2024

mimarlık öğrencileri Proje Beyazı ziyaret mi etti

mimarlık öğrencileri Proje Beyazı ziyaret mi etti

Proje Beyaz, Helis Yapı'nın yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının lansmanını gerçekleştirdiği CNR Emlak Fuarı'nda Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Karğı tarafından kuruldu.

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi Kuruldu!

Dorra Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Elif Ezgi Tatar ve Pınar Özer ortaklığı  tarafından kuruldu.

Duvar Tasarım Mimarlık Ve Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Duvar Tasarım Mimarlık Ve Proje Anonim Şirketi Pendik'te Şahin Doğan, Ege Selçuk ve Deniz Sakat ortaklığında kuruldu.

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yet Design Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Lokman Köylü ve Yağmur Köylü ortaklığında kuruldu.

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lida İnşaat Mimarlık Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli Edip Can Koçkaya tarafından kuruldu.

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Hs Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi Ümraniye’de  150  bin TL sermaye bedeli ile Selim Aşcı tarafından kuruldu.

Spazıo Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Spazıo Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Şişli’de  100  bin TL sermaye bedeli ile Ashraf M.A Dandarı tarafından kuruldu.

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Artmentor Mimarlık Ve Proje Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Tekin ve Ebru Avcı ortaklığında kuruldu.

Betaş Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Betaş Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Betaş Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Ve Proje Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Doku Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Doku Tasarım Mimarlık Ve Proje Yönetimi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nisa Taşdemir tarafından kuruldu.

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Art Mimarlık Ve Proje Yönetimi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Figen Çiloğlu tarafından kuruldu.

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fon Yapı Mimarlık Ve Proje Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fevzi Yüksek tarafından kuruldu.

GMW Mimarlık’tan global projeler için tasarım yönetimi ve koordinasyon hizmeti!

GMW Mimarlık mimari proje üretimi dışında, pek çok uluslararası proje grubuna yönetim ve koordinasyon konularında danışmanlık hizmeti vererek Türkiye’de benzeri olmayan bir başarıya imza atıyor…

mimarlık öğrencileri Proje Beyazı ziyaret mi etti Haberi

mimarlık öğrencileri Proje Beyazı ziyaret mi etti

Yurtiçi ve yurtdışında Gayrimenkul ve Danışmanlık hizmeti veren Proje Beyaz, Helis Yapı'nın yeni karma projesi Helis More'un ofis ve mağazalarının lansmanını gerçekleştirdiği CNR Emlak Fuarı'nda Kültür Üniversitesi Mimarlık Fakültesi öğrencileriyle bir araya geldi. Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, mimarlık öğrencilerine proje satış ve pazarlaması, dünya gayrimenkul ve emlak sektörü konularında bilgi aktardı ve öğrencilerin sorularını...