05 / 05 / 2024

minibüse akbil basılıyor mu

minibüse akbil basılıyor mu

Aslında minibüslerdeki uygulama yeni gündeme gelmedi. Minibüslerde İstanbul Kart uygulamasına 07.07.2013 tarihinde geçilmesi planlanıyordu. Fakat uygulama o zaman teknik yetersizlik yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti.

İzmit'te büyük dönüşüm için düğmeye basıldı! Risk tespiti yapılıyor, yeni kentsel dönüşüm alanları yaratılacak!

İzmit'te kentsel dönüşüm ile ilgili resmen düğmeye basıldı. Peki dönüşümde öncelikli yer neresi oldu? Hangi çalışmalar yapılıyor? İşte merak edilenler...

İnşaatların yarım kalmaması için düğmeye basıldı! Sigortalı dönüşüm dönemi başlıyor!

Sağlıklı bir dönüşüm için, yüzbinlerce konutun yıkılıp yeniden inşa edilmesi sürecinde tamamlama sigortasının devreye girmesi büyük öneme sahip. İnşaat sektöründe yeni bir uygulama için düğmeye basılıyor. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), halka açılarak kentsel dönüşüm projelerine odaklanmayı

Metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor! İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları!

Endeksa tarafından açıklanan resmi verilere göre, metro ve metrobüse yakın en ucuz kira 21 bin TL'den başlıyor. İşte ilçe ilçe İstanbul'da kira fiyatları...

Minibüslerde İstanbulkart ne zaman geçerli olacak? İstanbul'da minibüslerde akbil mi basılacak?

UKOME toplantısında minibüsler ile ilgili alınan kararlar gündemde büyük yankı uyandırdı. Minibüslere elektronik bilet entegrasyonuna dahil edilmesi teklifi konuşulmaya başladı. Peki, İstanbul'da minibüslerde akbil mi basılacak? İşte detaylar...

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Basınekspres projesi İstanbul Güneşli-Basınekspres bölgesinde hayata geçiriliyor. Nef Basınekspres VIP satışları yarın başlıyor.

Greenist'te dairelerin metrekaresi 5 bin 30 TL'den başlıyor!

Basın Ekspres-Güneşli bölgesinin gizli vahası Greenist yılın 6 ayını açık havada geçirmek isteyenlere sayısız seçenek sunuyor. Greenist projesinde dairelerin metrekare fiyatları ise 5.030 TL’den başlıyor.

Gümüşhane Köse TOKİ başvuruları bugün başlıyor!

Konut taksitlerinin 420 TL ile ödendiği Gümüşhane Köse TOKİ Evleri 'nde toplam 1 adet konut açık satışa sunuluyor.Gümüşhane Köse TOKİ başvuruları bugün başlıyor.

TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları yarın başlıyor!

Konut taksitlerinin 420 TL ile ödendiği Gümüşhane Köse TOKİ Evleri'nde yer alan 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Gümüşhane Köse başvuruları yarın başlıyor.

Buca Kasaplar Meydanı'nın temeli bugün atılıyor!

Buca Kasaplar Meydanı’nın altında oluşturulacak iki katlı otopark ile üstündeki meydan düzenlemesinin yapımı için düğmeye basılıyor. 5.7 milyon liralık bu önemli yatırımın temeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle atılacak.

Ankara Seğmen Bağlıca Konutları' nda fiyatlar 250 bin TL' den başlıyor!

Yazıcı Grup tarafından hayata geçirilen Ankara Seğmen Bağlıca Konutları projesinde toplam 435 adet daire bulunuyor. Proje 2 etaptan oluşuyor. Ankara Seğmen Bağlıca Konutları' nda fiyatlar 250 bin TL' den başlıyor.

2015'te tüm minibüslerde İstanbulkart kullanmaya başlanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hazırladığı 2015-2019 yıllarını kapsayan stratejik planda İstanbul'da köklü dönüşümler hedefleniyor. Yeni yılda minibüslerde akbil dönemi başlıyor. 2016 yılında tüm minibüslerde akbil kullanılıyor olacak...

Sitede yönetici seçimi nasıl olur?

Site yönetiminin oluşturulması ve site yöneticisinin seçimi ile ilgili esaslar, Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, sitede yönetim nasıl oluşturulur? Sitede yönetici seçimi nasıl olur?

minibüse akbil basılıyor mu Haberi

minibüse akbil basılıyor mu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş 2016 yılında minibüslerin İstanbul Kart uygulamasına geçeceğini söyledi. Aslında bu uygulama yeni gündeme gelmedi. Minibüslerde İstanbul Kart uygulamasına 07.07.2013 tarihinde geçilmesi planlanıyordu. Fakat uygulama o zaman teknik yetersizlik yüzünden ileri bir tarihe ertelenmişti. Öte yandan minibüsçüler de İstanbul Kart uygulamasının minibüslere olan talebi azaltacağını iddia ediyor.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş İstanbul’un 2015-2019 yılları arasında ulaşım planını açıkladı. Bu planda gözlenen en büyük radikal adım artık minibüslere de otobüsler gibi İstanbul Kart ile binilecek olmasıydı. Topbaş 2016 yılında minibüslerde İstanbul Kart kullanılacağını açıkladı. İstanbul Minibüsçüler Esnaf Odası Başkan Vekili Sami Şahin minibüslere akbil uygulamasının minibüsler için doğru olmadığını söyledi. Şahin, “İnsanlar fiyat politikasından dolayı bizi tercih etmez. Henüz belediye ile İstanbul Kart konusunda...