28 / 04 / 2024

mıpım cannes

mıpım cannes

Yabancı yatırımcıların gözdesi İstanbul’a özel çadırın 5. defa kurulduğu MIPIM’de son dönemde gerçekleştirilen projeler görücüye çıkacak. Kapılarını bugün açan MIPIM, 15 Mart'a kadar devam edecek.

96 metrekarelik Yaşayan İstanbul maketi MIPIM'de!

İstanbul Ticaret Odası, her yıl 20 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırlayan ve emlak sektörünün tüm oyuncularını uluslararası platformda buluşturan dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'de, İstanbul'u 96 metrekarelik bir maketle tanıtmaya başladı.

İstanbul maketi Cannes'da sergilenecek!

İstanbul, Fransa Cannes'te bugün başlayan ve dört gün sürecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM'e iz bırakacak projelerle katılıyor.

Vedat Arslan'dan MIPIM 2013 değerlendirmesi!

Vedat Arslan, Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen ve Türkiye'nin bu yıl Onur Ülkesi olarak katıldığı MIPIM 2013 ile ilgili izlenimlerini paylaşıyor...

TOKİ'den Türkiye'de yapılacak gayrimenkul fuarına açık destek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’ndan (TOKİ), Türkiye’de yapılacak bir “uluslararası gayrimenkul fuarına” açık destek geldi.

TK Emlak Yayın Group'tan en büyük emlak fuarı MIPIM'e çıkartma!

Türkiye'nin bu yıl ilk kez " Onur Ülkesi " olarak seçildiği dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MİPİM 2013' te TK Emlak Yayın Group, yerini alıyor...

MIPIM mobil cihazlar için uygulama geliştirdi!

En prestijli gayrimenkul fuarı olan MIPIM 12 - 15 Mart 2013 tarihleri arasında yapılacak fuar için bilgilendirme ve kolaylık sağlayacak pratik bilgilerin yer alacağı bir mobil uygulama geliştirdi...

MIPIM 2013, 12-15 Mart tarihleri arası Cannes'ta yapılacak!

12-15 Mart tarihleri arası gerçekleşecek olan MIPIM 2013 fuarı, Türkiye’yi Onur Ülke olarak seçti..

MIPIM 2013'te Cannes'da gerçekleştirilecek!

Türkiye’nin bu sene “Onur Ülkesi” olarak yer alacağı fuarda, devlet katılımı ve özel sektör katılımının en üst seviyede olması bekleniyor. Ekonomi Bakanlığı fuara katılarak, Türkiye tanıtımına katkı sağlayan firmalara teşvik primi ile destek olacak...

Cannes MIPIM 2016'da Türk projelere yabancılardan yoğun ilgi!

Cannes’da, Türk projelerine yoğun ilgi yaşanıyor. 850 katılımcı ile en fazla katılım gerçekleştiren ülkelerin başında gelen Türkiye, inşaat şirketleri, belediyeler ve kamu kurumları ile fuarda milyarlarca liralık şov yaptı.

Balıkesir, MIPIM'den 4 milyar Euro'luk yatırımcılarla dönüyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Cannes'da yabancı ve yerli yatırımcılarla bir araya geldiği MIPIM Fuarından milyarca liralık yatırım müjdesi ile dönüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Fransa'da katıldığı dünyanın en büyük gayri

MIPIM’de en iyi ofis projesi ödülünü Tabanlıoğlu kazandı!

Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen MIPIM gayrimenkul fuarından Türk firmaları ödüllerle döndü. Tabanlıoğlu Mimarlık Selçuk Ecza Genel Müdürlük projesiyle ‘En İyi Ofis Yapısı’ dalında ödül kazandı.

Ahmet Misbah Demircan'dan MIPIM teklifi!

Ahmet Misbah Demircan, MIPIM CEO’su Filippo Rean’a 2019’da Haliç Port bittiğinde MİPİM’i Cannes yerine İstanbul’da düzenlemeyi teklif etti. Filippo da bu teklif karşısında sıcak olduklarını ve bunu düşünebileceklerini söyledi.

Antalya projeleri MIPIM'de tanıtıldı!

Cannes'de düzenlenen MIPIM Fuarı'nın 'Think Tank' toplantısına katılan Başkan Türel, büyük kentlerin yöneticileri ile kentlerin geleceğini tartıştı. Türel toplantıda, iç yatırım çekmeye yönelik uyguladıkları stratejilere dair deneyimlerini paylaştı.

Ergün Turan MIPIM Fuarı'nın açılışına katıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

Ahmet Misbah Demircan'dan MIPIM İstanbul'da olsun teklifi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Cannes’da görüştüğü MIPIM CEO’suna ‘2019’da MIPIM’i İstanbul’da yapalım’ teklifi götürdü. Demircan CEO Rean’in teklife sıcak baktığını söyledi..

Beyoğlu Investors Group projelerini MIPIm'de vitrine çıkardı!

Beyoğlu’nun değişim sürecinde rol alan 32 büyük ölçekli yatırımcının, 10 milyar TL değerindeki projeleri ile Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde bir araya geldiği Beyoğlu Investors Group (BIG), uluslararası arenadaki ilk adımını Cannes’da attı.

Emlak Konut Mıpım Fuarı'nda İstanbul ilçelerini anlatacak!

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, 10-13 Mart’ta Fransa Cannes’da düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM Fuarı'nda İstanbul’un gelişen bölgelerini tanıtacaklarını belirtti.

Polat Holding kentsel dönüşüm projesini MIPIM'de tanıtacak!

POLAT Holding, İstanbul Piyalepaşa 'daki kentsel dönüşüm projesini Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarında tanıtacak. Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel açıklama yaptı.

ATO MIPIM'de Ankarayı tanıtacak!

ATO'nun 140 metrekarelik standında Ankapark, Uluslararası Fuar Merkezi, Otonomi ve Podium AVM maketleri yer alacak. Fransa Cannes'de düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MlPIM'de Ankara'yı tanıtacak.

Ankara Ticaret Odası MIPIM 2015'te Ankara'yı tanıtacak!

Ankara Ticaret Odası (ATO), Fransa 'nın Cannes kentinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul ve yatırım fuarı MIPIM'de Ankara'yı tanıtacak..

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda yapılacak!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin ‘Çağdaş Türk Mimarisi: Global Ölçekte Fırsatlar ve Sınırlar’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

mıpım cannes Haberi

mıpım cannes

Gayrimenkul sektörünün dünya liderleri, Fransa’nın Cannes şehrinde bugün MIPIM 2019’da buluşacak. 206 firma ve kuruluşu temsil edilen Türkiye, fuarda üst düzey katılımla temsil ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut’un da katılacağı MIPIM’de 12-15 Mart tarihleri arasında Avrupa, Orta DOğu, Asya ve Uzak Doğu ülkeleri ile Rusya ile yapılacak görüşmeler yapılıyor.

MIPIM’in bu yılki teması ‘Geleceği Aramak’ ana temasıyla gelecek 30 yılın trendleri üzerinde yoğunlaşacak. 360’ın üzerinde konuşmacının görüşlerini paylaşacağı organizasyonda, İstanbul Ticaret Odası ev sahipliğinde 5’inci defa İstanbul Çadırı kurulacak. GYODER, Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği bünyesindeki kurulşlar, Fuzul Yapı, Sabri Paşayiğit Mimarlık, Yeditepe Gayrimenkul, Kalyon Holding, BOSS4 Gayrimenkul, katılacaklar arasında sıralandı.

Uluslararası başarıları bulunan ve AKM projesini yürüten Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Tersane İstanbul’ projesiyle...