27 / 04 / 2024

MIPIM Fransa cannes

MIPIM Fransa cannes

MIPIM iki yıl aradan sonra kapılarını Fransa’nın Cannes kentinde açtı.

Kalebodur’la Mimarlar Konuşuyor paneli MIPIM Fuarı’nda yapılacak!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ toplantı dizisinin ‘Çağdaş Türk Mimarisi: Global Ölçekte Fırsatlar ve Sınırlar’ başlıklı son paneli, Fransa Cannes’da gerçekleşecek gayrimenkul fuarı MIPIM 2015’te ünlü Türk mimarların katılımıyla gerçekleşecek.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

MAPIC 2019, 13-15 Kasım'da'!

Fransa Cannes’da 13 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında 25’inci defa kapılarını açacak olan MAPIC, dünyanın önde gelen perakende sektörü temsilcileri ve markalarını gayrimenkul oyuncuları ile bir araya getirecek...

Dijital şehirler geliyor!

Bu yıl ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla Fransa’nın Cannes kentinde 30’uncu kez gerçekleştirilen MIPIM fuarına 26 bin gayrimenkul profesyoneli katıldı. Açılışa katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, fuarda 1 milyon kartvizitin el değiştirdiğini söyledi.

MIPIM'de Türkiye şovu!

Bu yıl 30'uncusu Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleşen gayrimenkul fuarı MIPIM, Türkiye’nin şovuna dönüştü. Fuara katılan 206 kurum ve kuruluş yatırımcıların beğenisini topladı.

Alya markalı projeler Avrupalı yatırımcılardan tam not aldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. BOSS4 fuarda bu yıl anahtar teslimini gerçekleştireceği ve hayata geçireceği yeni projelerini Avrupalı yatırımcılar ile bir araya getirdi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'nun projeleri MIPIM’de yoğun ilgi gördü!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM’e katıldı. Hasanoğlu Şirketler Grubu fuarda bu yıl hayata geçireceği dört yeni projesini tanıttı.

Şekib Avdagiç: Gayrimenkul yatırımları daha da artmalı!

Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2019'a katılan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, gayrimenkul yatırımlarının daha da artması gerektiğini söyledi.

6 milyon insan ekmeğini inşaat sektöründen kazanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'na katıldı. Bakan Kurum burada çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Feyzullah Yetgin: MIPIM ülkemize yatırımcı çekecek!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı MIPIM’e katıldı. GYODER Başkanı Doç. Dr. Feyzullah Yetgin, Türkiye’nin uluslararası yatırımcılar açısından önemli fırsatlar barındırdığını söyledi.

MIPIM 2019 için geri sayım başladı!

12-15 Mart 2019 tarihleri arasında gayrimenkul sektörünün dünya liderlerini ağırlayan ve Fransa’nın Cannes şehrinde buluşturacak olan olan MIPIM 2019, Türkiye’den 206 firma ve kuruluşu temsil eden bir heyetle yer alacak.

MIPIM 2019 12 Mart'ta kapılarını açacak!

Gayrimenkul fuarı MIPIM, Fransa’nın Cannes kentinde ‘Geleceği Etkilemek’ temasıyla 12 Mart Salı günü kapılarını açacak. İTO, bu yıl da Cannes’ın popüler kumsalında İstanbul Çadırı kurdu.

MIPIM Fransa cannes Haberi

MIPIM Fransa cannes

Emlak sektörünün tüm dünyadaki en prestijli fuarlarından biri olan MIPIM, bugün kapılarını açtı.

MIPIM 2022 Fuarı'nın açılışı Fransa Eski Cumhurbaşkanı François Hollande’in açılış konuşmasıyla başladı. MIPIM 2022 Fuarı, 2022 yılında ‘Kentsel Dönüşümü Yönlendirmek’ başlığıyla gerçekleştirildi. Alanında uzman 480 isim de konuşmacının bulunduğu, 3 bin 800 firmanın stant kurdu. Öte yandan 100 ülkeden 25 bin sektör profesyoneli, 6 binin üzerinde yatırımcı ve 4 binden fazla CEO katıldı.

Dünyanın en önde gelen MIPIM İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı'nın 31'cisi Fransa’nın Cannes kentinde düzenlendi.Türkiye temsilciliğini ALKAŞ üstlendi.

Fuarda 6 başlık öne çıktı. Etkinlik ve panellerde de  proptech, önce konut, ofis, sürdürülebilirlik ve ESG, vatandaşlar için şehirler, değer üreten cisimler konularının önemine ve atılması gereken adımlar konuşuldu.

GYODER önderliğinde kurulan İstanbul Çadırı’na Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi, Galataport,...