15 / 05 / 2024

mıpım mimari ödülleri

mıpım mimari ödülleri

Bu yıl 23’üncü kez dünyanın en iyi gayrimenkul projelerinin taçlandırılacağı MIPIM Ödülleri’nde Anadolu yakasının en gözde yaşam merkezi olan Akasya Acıbadem, ‘En İyi Konut Projesi’ kategorisinde finale kaldı.

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

Merakla beklenen Türkiye İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerine teslim edildi.

İMSAD 2020 Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buluyor!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD), Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni bugün saat 16:00'da gerçekleştirilecek.

Şule Alp, Gümüş Kariyer Ödülleri'ne layık görüldü!

BY Protokol Dergisi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 'Gümüş Kariyer Ödülleri' 7 Kasım'da gerçekleşti. Törende Besa Grup Satış ve Pazarlama Koordinatörü Şule Alp de ödül aldı.

Taşkent Uluslararası Havalimanı’na ‘Gümüş Madalya’ ödülü!

GMW Mimarlık tarafından tasarlanan Taşkent Uluslararası Havalimanı Amerika menşeli mimarlık ödülü International Design Awards 2019’da ‘’Mimari Tasarım’’ kategorisinde “Gümüş Madalya” ödülünü kazandı.

Cami Tasarımı Fikir Yarışması'nın ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası ve Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Cami Tasarımı Fikir Yarışması”nın ödülleri sahiplerini buldu. İlk kez düzenlenen yarışmada iki kategoride birinci olan gençlere toplam 200 bin TL ödül verildi. 

İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri sahiplerini buldu!

İMSAD, Geleceğe Yatırım Ödülleri-2018, kuruluşunun 35’inci yılını kutlayan derneğin üye buluşmasında düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye’nin 20 yıllık mimari dönüşümüne genel bakış!

Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan Dünya Mimarlık Günü vesilesiyle, Ergün Mimarlık, Türkiye'nin 20 yıllık mimari dönüşümünü değerlendirdi...

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta!

‘Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri’ törenle sahiplerini buluyor. Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni 10 Mayıs'ta yapılacak. 

2017 Sign of the City Ödülleri Kasım'da!

Hürriyet Gazetesi’nin, Türkiye’de gayrimenkul sektörünü daha iyiye teşvik etmek amacıyla düzenlediği Sign of the City Ödülleri bu yıl Kasım 2017’de düzenlenecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Tokat çöp alanında dönüşüm başlıyor!

Tokat vahşi çöp alanında dönüşüm başlıyor. Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu yaptığı açıklamada proje ihalesinin gerçekleştiğini belirtti.

mıpım mimari ödülleri Haberi

mıpım mimari ödülleri


Mehpare Evrenol yürütücülüğündeki Mimarlar Workshop tarafından projelendirilen Akasya Acıbadem’in ‘En İyi Konut Projesi’ kategorisinde tek Türk proje olarak finale kaldığı yarışma sonuçları 14 Mart 2013 tarihinde MIPIM kapsamında düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak. Finale kalan projeler, 11 Şubat -11 Mart 2013 tarihleri arasında www.mipimworld.com’dan  ve MIPIM sosyal ağlarından halk oylamasına sunulacak.


Dünyanın en büyük gayrimenkul buluşmalarından biri olarak gösterilen ve gayrimenkul alanında en prestijli fuar olarak kabul edilen MIPIM kapsamında düzenlenen MIPIM Ödülleri’nde, SAF GYO’nun Akasya Acıbadem projesi finale kaldı. Ödüller için her kategoriden dört aday, jüri tarafından belirlendi. Akasya Acıbadem, Göl ve Koru etaplarıyla, kategorisindeki tek Türk proje olarak dünya devleriyle aynı listede birinciliğe koşuyor. 



MIPIM Ödülleri’nin adaylarından Akasya Acıbadem’in yapımına 2009 yılında başlandı. Akasya Acıbadem, Göl, Koru ve Kent...