15 / 05 / 2024

mıpım türk standları

mıpım türk standları

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan bugün MIPIM 2013'ün Türk standlarını ziyaret edecek...

1 ayda oturum izni alınan o ülkeye Türk akını!  40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor!

Kuzey Makedonya'nın başkenti olan Üsküp'e Türk akını hız kesmeden devam ediyor. Paylaşılan detaylara göre ülkede oturum izni almak için 5 bin Euro sermayeli şirket kurmak ya da 40 bin Euro değerinde konut almak yetiyor. 

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatıyla dikkat çekti: Kahveseverlere en özel hediye

Kim güzel bir Türk kahvesine "hayır" diyebilir ki... Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi sizin için en güzel Türk kahvesini pişiriyor. Peki Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Kahve severler dikkat! Arzum Okka Türk Kahve Makinesi'nde şok indirim! İşte Arzum 15 Mart 2023 fiyat listesi

Kahvesiz olmaz diyenler, Arzum OK0012 Okka Rich Spin M Türk Kahvesi Makinesi Carrefoursa sitesinde yüzde 34 indirimle satışa sunuldu. Peki kahve makinesi indirimli fiyatıyla ne kadara satılıyor? 

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.590 TL! Peki en ucuza nereden alınır? İşte Arnica 11  Mart 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini değiştirmek isteyen kahve severler, sizin için Arnica IH32059 Eko Otomatik Köpüklü Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza alacağınız yerleri, fiyatlarıyla birlikte araştırdık ve listeledik. İşte o fiyat listesi..

Türk Traktör temettü ödemeleri yatırıldı mı? Türk Traktör 2023 temettü ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Hemen bakın

Türk Traktör temettü ödemeleri yatırıldı mı? Türk Traktör 2023 temettü ödemeleri hesaplara ne zaman yatacak? Hemen bakın...

Tefal Köpüklüm Türk Kahvesi Makinesi en ucuza nerede satılıyor? İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

Türk kahve makinesi arayışı içinde olanlar için, Tefal Köpüklüm Türk Kahve Makinesi'ni en ucuza nereden alırsınız sizin için araştırdık. İşte Tefal 9 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi en ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte 4 Mart 2023 fiyat listesi

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi, gelişmiş motor gücü sayesinde 4 fincan kapasiteye kadar kahve hazırlanmasını sağlar. Çift emniyet sistemi sayesinde ürünün ömrü uzun olur.

Kahvesiz yaşayamam diyenler dikkat! Bol köpüklü Türk kahveleriniz Arzum'dan! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi 

Kahve severler için geliştirilen teknolojisi ile Arzum, 4 fincan kapasiteli Türk kahve makinesini tüketicisi ile buluşturuyor. Otomatik kapanma özelliğine sahip kahve makinesi üstün önlem teknolojisi ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Arnica Köpüklü Türk Kahve Makinesi 1.099 TL! En ucuza nerde satılıyor? Fiyatları ne kadar? 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve severler bu haber sizi yakından ilgilendiriyor. Arnica köpüklü Türk kahve makinesi çift emniyet sistemi , ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile öne plana çıkıyor. Peki bu kahve makinesi en uygun fiyata nerde satılıyor? İşte haberin detayları..

Libya'dan Türk müteahhitlere yeşil ışık!

Libya heyeti Türk iş insanlarını ve şirketlerini yeniden ülkede görmek istediğine dikkat çekerek özellikle inşaat, üstyapı, altyapı ve çöp geri dönüşümü konularıa ilişkin yatırım çağrısı yaptı. 

Türk müteahhitler gözünü Libya'ya dikti!

Libya’da, Türkiye’nin de destek vermesiyle büyük bir dönüşüm başlatıldı. Libya'daki iç karışıklıkta işlerini bırakıp Türkiye'ye dönen müteahhitlerin Libya’da yarım kalan projelerinin toplam tutarı 19 milyar dolar olarak belirtiliyor. Türk müteahhitler Libya'daki yeni projelerden pay istiyor.

Türk müteahhitlerin Suudi Arabistan heyecanı!

Suudi Arabistan ve müttefiklerinin Katar'a ambargoyu kaldırması, bölgede fiili boykotla karşı karşıya olan ve milyarlarca dolarlık kayıp yaşayan Türk iş dünyasının da heyecanlanmasına neden oldu. TMB Başkanı Mithat Yenigün, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

mıpım türk standları Haberi

mıpım türk standları
28 Türk firmanın standının yer aldığı dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM 2013'e katılacak olan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, bugün fuardaki Türk standlarını gezecek. Babacan gezdiği standlarda, firmaların yöneticileriyle görüşmeler...