17 / 05 / 2024

Mişel Boyman

Mişel Boyman

Rebus Labs Teknoloji Anonim Şireti İstanbul Sarıyer 'de 2 Şubat 2015 'te, Mişel Boyman Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda, 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

ABD'de ikinci el konut satışları şubat ayında beklentilerin üzerinde arttı!

ABD'de ikinci el konut satışları, şubat ayında yüzde 9,5 artış ile beklentilerin üzerinde gerçekleşirken, son bir senenin en fazla artışı gerçekleşmiş oldu!

İkinci el otomobil fiyatları düşmeye devam edecek mi? Araba almak isteyenler o tarihi beklesin!

Otomobil fiyatlarındaki fahiş artışları engellemek için alınan önlemler sonuç vermeye başladı ve araba fiyatları düşmeye başladı. Peki ikinci el araba fiyatları düşmeye devam edecek mi?

İkinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi?

AutoClub Genel Müdürü Turgut Yüksekdağ, X sosyal medya hesabından 2. el otomobil alım satımı ve kurumsal 2. el otomobil firmaları ile ilgili bir paylaşım yaptı. Peki ikinci el otomobil alıp satarken galericiler mi, kurumsallar mı iyi? Vatandaşlar bu konu hakkında ne düşünüyor? 

Ticaret Bakanlığı düğmeye bastı: İkinci el otomobil fiyatlarındaki artış durdu! Sıra betoncular ve çimentocularda! 

İkinci el araba fiyatları geçtiğimiz aylarda sıfır otomobil fiyatlarının önüne geçmişti. Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından yapılan denetimler ve yeni yaptırımlarla otomobil piyasası normale döndü. Sıra inşaat sektöründe,  çimento ve beton fiyatlarına geldi. Fiyatların düşmesi için bakanlıktan müd

Yeni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? Kentsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar!

Kentsel dönüşüm yasası ile ilgili sosyal medyada “Bu bir mülksüzleştirme planı” yorumunu yapan da bulunuyor, “Bu yasayla sorun çözülür” diyenlerde. Peki ueni yasayla devlet konuta el mi koyuyor? İşte kntsel dönüşüm yasası hakkında tüm detaylar...

Bakanlık, rantı yüksek caddelerdeki ev ve dükkanlara rezerv alanı gerekçesiyle el mi koyacak?

Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasıyla birlikte vatandaşların yeni yasaya ilişkin soru işaretleri çoğaldı. Bu kapsamda hak sahipleri kendi rızaları alınmadan tapulara el konulacağına yönelik kaygılar yaşıyor.

İkinci el otomobil fiyatları düştü! İMES Başkanı, fiyatlar yeniden yükselişe geçecek!

İkinci el otomobil fiyatlarında dalgalı seyir devam ediyor. Peki, otomobil fiyatlarında düşüş devam edecek mi, fiyatlar ne zaman yükselecek? İşte detaylar...

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

İkinci el araç alacaklara 'fiyat' uyarısı!

Türkiye’de son 2 yıldır aralıksız bir şekilde artış sürdüren 2.el araç fiyatları, son dönemdeki durağanlığının arkasından düşüş trendine başladı. Düşüş olan fiyatlar daha fazla iner mi? İşte haberin detayları...

İkinci el araçlarda fiyatlar gerileyecek mi? Otomotiv yatırım aracı olmaktan çıktı mı?

Honda Türkiye Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Bülent Kılıçer, otomobil kampanyalarının 2024 ve 2025'te devam edeceğini, bunun da ikinci el piyasasında gerilmeye yol açacağını söyledi. Kılıçer, otomotivin artık bir yatırım aracı olmaktan çıktığını belirtti.

Mercedes 1920 TL'ye mi  Satılıyor? İkinci El Araç Fiyatlarındaki Şaşırtıcı Değişiklik Hakkında Son Karar!

Dev otomotiv markası olan Mercedes modeli 1920 TL'ye satışa sunuldu. İkinci el araçlara gelen karar sonrasında bu satış fiyatı adeta hayrete düşürdü. İşte 1920 TL'ye satışa sunulan Mercedes modeli hakkında tüm detaylar... 

Seçim sonrası ikinci el otomobil fiyatları yüzde 15 arttı! Bayramdan sonra artış devam edecek mi?

​​​​​​​Döviz fiyatlarında meydana gelen artış araç fiyatlarına da yansıdı. Sıfır otomobillerdeki tedarik problemi sürerken Kurban Bayramı öncesi ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik yaşanırken, seçim sonrası fiyatların yaklaşık yüzde 15 arttığı ifade edildi.

İkinci el araba fiyatları uçuşa geçti; Peki bu yükseliş ne kadar daha sürecek? İkinci el araba fiyatları düşecek mi?

Döviz kurundaki yükseliş hızının yavaşlamasıyla ikinci el otomobiller de altın, dolar, euro gibi bir yatırım aracı oldu.

Mişel Boyman Haberi

Mişel Boyman

Rebus Labs Teknoloji Anonim Şireti 100 bin TL sermaye ile, 2 Şubat 2015'te, Mişel Boyman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


Rebus Labs Teknoloji Anonim Şireti iş konusu;Şirketin başlıca amaç ve konuları şunlardır: a. Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. İnternet üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. b. Her marka bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile bilgi kaydedici, saklayıcı, yazıcı, çizici, iletici, gösterici, tahvil edici, yorumlayıcı cihaz aksesuar donanım ünite parça ve yedek parçaları imali, montajı, servisi, dahili...