28 / 04 / 2024

Mısır inşaat projeleri

Mısır inşaat projeleri

Mısır hükümeti, turizm sektörüne daha önce benzeri görülmemiş bir teşvik için hazırlanıyor.  Konaklama sektörünün hareketlenmesini sağlayacak olan 8 milyar dolar değerindeki teşvikle inşaat sektörüne de ivme kazandırılacak. 

Mısır yönetimi bir kentin yer aldığı dev arsayı Katarlılara satmak için hazırlanıyor!

Büyük bir ekonomik buhran içinde olan ve sürekli ülke topraklarını satmakla gündeme gelen Mısır Yönetimi şimdi de bir kentin kurulu olduğu arsayı satışa çıkardı. 

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında son dakika depremi! Çiftçiler hemen borsa rakamlarına bakın! Bir bir sıralandı! 

Buğday, arpa ve mısır fiyatları için son güncellemeler yakından takip ediliyor. Çiftçiler borsa borsa son dakika buğday, arpa ve mısır fiyatlarını araştırıyor. İşte 9 Ekim 2023 fiyat listesi...

Tahıl anlaşması için temaslar tam gaz! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni ayda yükseldi mi? 

Tahıl Koridoru'nda sürenin uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları yeni ayda yükseldi mi? İşte 6 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Mısır'dan kapıda vize kolaylığı! Türk vatandaşlarının dikkatine!

Türkiye ve Mısır arasında 11 yılın ardından ilişkiler normalleşmeye başladı. Mısır Türkiye’den gelecek ziyaretçileri için kapıda biz de uygulamasına yürürlüğe geçirdi. İşte tüm detaylar…

Tarımsal emtialarda seyir nasıl olacak? Pamuk, mısır ve buğday fiyatları yükselecek mi?

Tarımsal emtialarda fiyatların yukarı yönlü hareket etmesi bekleniyor. Buğday, mısır ve pamuk fiyatları üzerindeki yukarı yönlü hareketi Ukrayna-Rusya savaşındaki son gelişmeler, Fed'in alacağı kararlar ve Çin'in açılmasının desteklemesi bekleniyor.

Çiftçilere buğday prim ödemesi desteğinden sonra bir destek de mısır için yapılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Toprak Mahsulleri Ofisinin (TMO) 2022 hasat dönemindeki buğday ve arpa alım fiyatları ile teşvik rakamlarını açıkladı. Çiftçi Kayıt Sisteminde kaydı olan üreticiler ödemelerini alacak. Çiftçiye ayrıca silajlık mısır desteği de verilecek.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Mısır'dan İsrail'in yeniden imarına destek!

Mısır tarafından, İsrail saldırılarında hasar gören Gazze Şeridi'nde yeniden imar çalışmalarının desteklenmesi için ekip ve ekipman desteği sağladı.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Mısır'da Türk müteahhitler için büyük fırsat!

Türkiye ve Mısır arasında normalleşmenin başlamasıyla iki ülke arasında ekonomide yeni fırsatlara doğurma imkanı sağlayacak. Öyle ki bölgede inşaat işlerinin yoğun olması sebebiyle, Türk müteahhitler için yatırım fırsatı doğuruyor.

Mısır inşaat projeleri Haberi

Mısır inşaat projeleri

Mısır’da giderek değerlenen turizm pastasından pay almak isteyen dünyanın dört bir tarafından gelen firmalar, 18– 21 Eylül’de ilk kez bir Kuzey Afrika ülkesinde gerçekleştirilecek olan ve Expotim & Ladin Grubu’nun milli katılım sağlayacağı The BIG 5 CONSTRUCT EGYPT için Kahire’de toplanacak.

DEV YATIRIMLAR İÇİN PLATFORM OLUŞTURACAK

 

Ortadoğu’daki en büyük inşaat etkinliği portföyüne sahip olan The BIG 5 Show tarafından, ülkede gerçekleşmekte olan büyük altyapı ve inşaat projeleri nedeniyle Mısır, küresel yapı sektörü için en önemli buluşma noktalarından biri olarak ilan edildi. 

Mısır’da gerçekleşecek olan The BIG 5 CONSTRUCT EGYPT Fuarı da bu noktada; devam etmekte olan 363 milyar dolar değerindeki inşaat projeleri için yatırımcılara platform oluşturacak. Konuyla ilgili değerlendirmeler yapan Josine Heijmans, “Mısır’da, Kahire gibi büyük şehirlerin önümüzdeki yıl içerisinde, Fairmont Pyramids...