15 / 05 / 2024

mısırda bina mı çöktü

mısırda bina mı çöktü

Mısır'ın başkenti Kahire'de 10 katlı bir binanın çökmesi sonucunda 8 kişi yaşamını yitirdi...

Vakıflar'dan Kocaeli'de bina yapımı karşılığı kiralama ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli'de 21 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Aralık tarihinde yapılacak.

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

Her 100 kişiden 90’ı güçsüz bina ile karşı karşıya! 

ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Turan, 17 Ağustos’un yıl dönümünde binalardaki su yalıtımıyla ilgili verileri paylaştı.

Mısırda taban fiyat 10 TL olacak mı? Çiftçiler dikkat! 

Tarımsal üretimde daha planlı programlı, üreticiyi üretmeye teşvik edecek sürdürülebilir adımlar atılması gerektiğinin altını çizen Feyzullah Korkut, mısırın taban fiyatının kilogramda 10 lira olması gerektiğine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Emtia piyasası yönünü yukarı çevirdi: Altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son dakika!

Fed'in haziran toplantısında faiz artırmayabileceği ile ilgili beklentilerin güç kazanması ve ABD'de borç limiti krizinin aşılması sonrası emtia piyasasında da talep endişeleri azalış gösterdi. İşte altın, gümüş petrol, buğday ve mısırda son durum...

Emtia piyasasında düşüş sürüyor, satış bakısı engellenmiyor! Altın, gümüş, buğday, mısır... Bir bir sıralandı!

Emtia piyasasındaki düşüş sürüyor. Peki altın, gümüş, buğday, mısırda son durum ne? İşte ayrıntılar...

Altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son dakika! Emtia piyasasında dalga boyu yükseldi! Değerli metaller yükseldi mi? 

Geçtiğimiz hafta karışık bir seyrin hakim olduğu emtia piyasasındaki son durum açıklandı. Peki altın, gümüş, petrol, buğday, mısırda son durum ne?

Deprem felaketi bu tarım ürünlerini de vurdu!

Deprem felaketinin yaşandığı bölgede sulama garantisi olmaması nedeniyle tek ekim çağrısı yapılırken depolardaki hasarlar ve TMO’nun fiyat açıklamaması pamuk, buğday ve mısırda alarm durumu oluşturdu. 2023’te toprağa tek ürün ekmeye hazırlanan deprem kentleri kalkınma bölgesi olmayı istiyor.

Çiftçiler hemen bu rakamlara bakın! Buğday, arpa, mısırda Nisan şoku! Peş peşe açıklandı! 

Buğday, arpa, mısır fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki buğday, arpa, mısır fiyatları hangi borsada kaç TL oldu? İşte borsa borsa 21 Nisan 2023 fiyat listesi...

Buğday, arpa ve mısırda son dakika! Peş peşe fiyatlar açıklandı! Çiftçiler hemen il il kontrol edin! 

Milyonlarca çiftçi son dakika güncel buğday, arpa ve mısır fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün buğday, arpa ve mısır fiyatları kaç lira oldu? Hangi borsada buğday, arpa ve mısır ne kadar? 

İstanbul’daki yatırımcılar dikkat! 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya veriliyor!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğünden İhale İlanına çıktı. Buna göre Tuzla’da 32 yıl süreli bina inşaatı yapım karşılığı kiraya verilecek. Detaylar haberimizde…

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sırdaş tarafından kuruldu.

Bir yandan zamlar derken şimdi de felaket haberi! Sığırda şap tespit edildi, durum kötü

Dünya genelinde gıda ürünlerinin fiyatı artarken Avustralya'dan da şap haberi geldi. Havalimanındaki bir yolcunun getirdiği et ürününde şap tespit edildi.

mısırda bina mı çöktü Haberi

mısırda bina mı çöktü

Mısır'ın başkenti Kahire'de 10 katlı bir binanın çökmesi sonucunda 8 kişinin hayatını kaybettiği, 29 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kahire'nin doğusundaki Şüveys Köprüsü Caddesi'nde, 10 katlı bir bina henüz bilinmeyen bir sebeple çöktü.

Yaşanan olayda 8 kişinin yaşamını yitirdiği, 29 kişinin yaralandığı bildirildi.

Kahire Valisi Tümgeneral Halid Abdul Al, çöken binanın bitişiğindeki binaların incelenmesi ve daha sonra enkaz kaldırma çalışmaları yapılması amacıyla ekip kurulduğunu duyurdu.

Afrika'nın en yüksek binası Mısır’da...