08 / 05 / 2024

mit ankara istihbarat köyü

mit ankara istihbarat köyü

Taraf Gazetesi muhabirlerinden Hüseyin Özay'ın haberine göre; Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan dev istihbarat kompleksi ve önümüzdeki 3 yıl için 744 milyon TL bütçe ayırdı...

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Ankara'da alt gelir grubuna yönelik konut ihtiyacı var!

Network Gayrimenkul Yatırım Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Demir, Ankara'daki lüks konut üretiminden bahsetti. Ümit Demir, üst gelire inşa edilen konutların ciddi sorunlara yol açacağını vurguladı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nın temeli bu yıl atılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 19 Mayıs Stadı'nın bu yıl yıkılarak, yenisinin yapılacağını söyledi. Gökçek, " Ümit ediyorum ki bu yıl içinde temelleri atılır. Yeni stat birkaç yıl içinde de tamamlanacaktır." dedi.

Ankara'nın ulaşım sorunu meclise taşındı!

Ankara Milletvekili Mustafa Mit, Ankara'nın ulaşım sorununu meclise taşıdı. Mit, Metro ulaşımından sonraki ringlerde yeterli otobüs tahsis edilemediğini dile getirdi..

Ankara Yolu'na 566 bin 790 metrekarelik 3 farklı temalı park!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara yolu üzerinde 566 bin 790 metrekarelik alanda oluşturduğu Türk Yıldızları Parkı, Kardeş Şehirler Parkı ve Şehit Pilot Yüzbaşı Ümit Özer Parkı, farklı temaları ile dikkat çekiyor.

Ankara'daki beşgen MİT kampüsü 2017'de tamamlanacak!

MİT için Ankara Etimesgut'ta, ABD Savunma Bakanlığı Pentagon'unkine benzer beşgen bir kampüs yapılacak. MİT'in Yenimahalle'deki kampüs alanını terk ederek, 2017 yılında Etimesgut'taki bölgeye yerleşmesi planlanıyor.

THK'dan Ankara Çankaya'da satılık daire!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Ankara Çankaya ilçesi Ümit Mahallesi'nde bulunan daireyi satışa çıkardı. Söz konusu dairenin ihalesi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

MİT Ankara Gölbaşı'na dev istihbarat kompleksi kuracak!

Taraf Gazetesi muhabirlerinden Hüseyin Özay'ın haberine göre; Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Ankara Gölbaşı'na yapılması planlanan dev istihbarat kompleksi ve önümüzdeki 3 yıl için 744 milyon TL bütçe ayırdı...

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

mit ankara istihbarat köyü Haberi

mit ankara istihbarat köyü

Türkiye’de son dönemde “ajan krizi” ile gündeme gelen Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), önümüzdeki üç yılı adeta yatırım dönemi ilan etti. Hakan Fidan’ın MİT Müsteşarı olması ile birlikte başlayan reform sürecinde, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde istihbarat köyü oluşturulması için düğmeye basıldı. Bunun için önümüzdeki üç yıllık süreçte, devlet bütçesinden MİT’e yaklaşık 744 milyon liralık kaynak aktarılacak. Sadece 2014 yılında bütçeden MİT’e, 221 milyon liralık yatırım ödeneği verilecek.



1 MİLYAR LİRALIK ÖDENEĞİN SIRRI ÇÖZÜLDÜ


Devlet bütçesinden aldığı pay ilk kez 1 milyar lirayı aşan MİT’in, rekor ödeneğinin sırrı çözüldü. 2014 yılı bütçesinden 1 milyar 58 milyon liralık ödenek alan MİT’e, 2014 yılı için 221 milyon liralık yatırım ödeneği ayrıldı. Yani, 1 milyar liralık ödeneğin 221 milyon liralık kısmını istihbarat yatırımlar için kullanacak. Ayrıca, MİT’in...