01 / 05 / 2024

MİTSO

MİTSO

Muğla Milas'ta arsa fiyatlarının Bodrum'a oranla yarı yarıya olması bölgedeki yatırımları arttırdı. Bodrum'da planlanan ve halen devam eden önemli projelerin yatırım maliyetleri 1.7 milyar lirayı bulurken bu rakam Milas'ta 21 milyar liraya yaklaştı.

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Kamuya çalışan müteahhitlere ihale yok

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği ve Diyarbakır TSO’nun toplantısında konuşan TMB Başkanı Erdal Eren, 2024'te kamu kuruluşlarının yeni proje teklif edemeyeceğini, bu sebeple müteahhitlerin kamudan ihale alamayacağını belirtti.

Mobilya üreticilerinden mülk sahiplerine kira desteği çağrısı!

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Orman ve Ağaç Ürünleri Grubu Meclis Üyesi Murat Erdal yaptığı açıklamada mülk sahiplerinden belirli bir süre kira talep etmemelerini beklediklerini dile getirdi.

Tso Test Teknik Mühendislik Danışmanlık Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tso Test Teknik Mühendislik Danışmanlık Ve Belgelendirme Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Yangöz tarafından kuruldu. 

Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı!

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) tarafından 2014 yılından bu yana yürütülmekte olan İnşaat Malzemecileri Sitesi Projesi hayata geçiriliyor. Van İnşaat Malzemecileri Sitesi için ilk adım atıldı. 

Reşit Özer: Muğla Milas'a yeni fakülteler yapılmalı!

AKP Milas ilçe yönetiminin MİTSO'yu ziyaretinde konuşan MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, bina sorunu çözülemeyen Veteriner Fakültesinin bina sorunun çözümlenmesini ve ayrıca Milas'a iki, üç fakültenin daha açılmasını istedi.

Bursa Orhangazi'deki müteahhitler dernekleşiyor!

İnşaat Meslek Komitesi, Orhangazi TSO'da bir araya geldi. Yapılan toplantı sonrasında Orhangazi'de "Müteahhitler Derneği" kurulmasına karar verildi.

Yozgat Sorgun TSO'da yatırım alanları belirleniyor!

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Sorgun’da Yatırım Yapılabilir Alanların Belirlenmesi” isimli proje Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na (ORAN) sunuldu.

Elazığlı müteahhitler, İdris Alan'ı ziyaret etti!

Elazığ TSO'nun 1300 üyesi ile en yoğun olarak yer aldığı müteahhitlik grubuna üye olan firma temsilcileri Elazığ TSO Başkanı İdris Alan'ı makamında ziyaret ederek İmar Revizyon Planı ile ilgili mağduriyetlerini gidermede öncülük ettiği ve sorunu çözüme kavuşturduğu için teşekkür ettiler.

Kentsel dönüşümde projelerden harç alınacak mı?

Elazığ TSO Başkan İdris Alan ile yapılan istişare toplantısında, çözüm bekleyen öncelikli sorunlar dile getirilirken, kentsel dönüşümde projelerden harç alınması konusu da gündeme getirildi.

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi tanıtılacak!

Bingöl Kültür Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm İstişare ve proje tanıtım toplantısı için tüm işadamlarına ve müteahhitlere çağrıda bulunuldu. Bingöl TSO, Kentsel Dönüşüm Komisyonu'nun oluşturulduğunu bildirdi.

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm semineri düzenlendi!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ‘Kentsel Dönüşüm Semineri’ düzenlendi. Mehdi Hasanzade, kentsel dönüşüm yasasının getirdiği yeni düzenlemeleri ve yasanın uygulamasında ortaya çıkacak fırsatlar ve risklerin değerlendirmesini yaptı.

Manisa TSO'da kentsel dönüşüm anlatılacak!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik seminerlerine devam ediyor. Ocak ayı etkinlik programı çerçevesinde Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 21 Ocak 2016 Perşembe günü “Kentsel Dönüşüm Semineri” düzenlenecek.

MİTSO Haberi

MİTSO

Havaalanı'na 17 kilometre mesafede olan Muğla'nın Milas ilçesinde arsa fiyatlarının Bodrum'a oranla yarı yarıya olması bölgedeki yatırımları arttırdı. Bodrum'da planlanan ve halen devam eden önemli projelerin yatırım maliyetleri 1.7 milyar lirayı bulurken bu rakam Milas'ta 21 milyar liraya yaklaştı.


İMAR İZNİ YATIRIMLARI MİLAS'A ÇEKİYOR

Bodrum'da 3 kata kadar imar izni verilirken bu iznin Milas'ta 6 kat olmasının inşaat yatırımlarını bölgeye çekmesi açısından önemli bir etken olduğunu belirten Milas Ticaret Odası (MİTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, "Milas; içinde Beçin, Avşar, Gümüşlük, Çökertme, Karahayıt, Köşk, Güllük, Kıyıkışlacık gibi top lam 132 mahalleden oluşmakta. Bu mahallelerin büyük çoğunluğunun Bodrum'a bağlı olduğu zannediliyor. Aslında Milas'ın mahallesi olan bu yerler sağladıkları imar imkanları, denizi ve eşsiz doğası ile yatırımcının gözdesi" dedi.

30 MİLYAR LİRALIK YATIRIM

Milas ilçe...