05 / 05 / 2024

mobil tahsilat

mobil tahsilat

Balıkesir Belediyesi, borç ödeme noktalarına gelemeyen ya da gelmekte zorlanan 65 yaş üzeri veya engelli vatandaşlarımız için " Mobil Tahsilat " adıyla yeni bir uygulama başlattı...

İstanbulkart'ta yeni döneme girildi! İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlıyor

İstanbulkart Mobil üzerinden ücretsiz para transferi dönemi başlayacağı açıklandı. Buna göre, İstanbullular, artık İstanbulkart Mobil uygulaması aracılığı ile kendi İstanbulkartları arasında veya istedikleri başka bir kullanıcının İstanbulkart'ına ücretsiz olarak para transferi yapabilecekler.

Ünlü YouTuber evinin bahçesine 100 bin dolara yeraltı sığınağı inşa etti, yeraltındaki mobil evi görenler inanamadı!

Ünlü Youtuber Zack Nelson 100 bin dolara yakın bir para harcayarak evinin arka bahçesine "yeraltındaki mobil ev" inşa etti. İşte detaylar...

Yeni karavanlar ve mobil evler İstanbul Fuar Merkezi'nde görücüye çıktı! 

Yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin görücüye çıktığı Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül itibari ile İstanbul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Son dakika! Ek MTV'de hedeflenen tahsilatın yüzde 87'si gerçekleşti!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin yaralarını sarmak için getirilmiş olan ek MTV'de ilk taksit döneminde yaklaşık 13,2 milyar Türk Lirası ile hedeflenmiş olan tahsilatın yüzde 87’si yapıldı.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

Bankalar hemen adımı attı. Mobil uygulamalardan acil olarak kaldırıldı

Kur Korumalı Mevduat Kanunu'nun bitirilmesinin ardından bankalardan da adım gecikmedi. Bankalar mobil uygulamalarında acil bir adım attı.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

Samsung, Mobil OLED Ekranında Yenilikçi Bir Adım Atıyor: Kalp Atış Hızını Ekrandan Ölçebilecek Teknoloji!

Samsung Display, yerleşik parmak izi okuyucu ve kalp atış hızı sensörüne sahip dünyanın ilk mobil OLED panelini sunarak, akıllı telefon ve tabletlerde tasarımı basitleştirmeyi hedefliyor. Bu yenilikçi ekran teknolojisi, biyometrik kimlik doğrulamadan kalp atış hızı ölçümüne kadar çeşitli sağlık ölçü

BİM Mobil Uygulaması Üzerinden iPad 10'uncu Nesil Satışta: Fiyatı 11.299 TL

BİM, mobil uygulaması aracılığıyla iPad'in 10. neslini satışa sunuyor. Yeni iPad modeli, gelişmiş özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Teknoloji meraklıları için heyecan verici bir haber!

İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Olası İstanbul depremine karşı oturdukları binanın durumunu öğrenmek isteyenler; İBB tarafından yaklaşık 8 ay önce hayata geçirilen Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na yöneldi. İstanbul'da deprem paniği artıyor! Depreme Yenilme Mobil Uygulaması'na başvurular 15 kat arttı! 3 dakikada...

Mobil bankacılıkta büyük tehlike! Truva atı saldırıları ikiye katlandı!

Mobil bankacılık hizmetlerinin kullanımı giderek yaygınlaşırken, kullanıcıların siber saldırılara karşı da uyanık olması gerekiyor. Uzmanlar geçen yıl mobil bankacılık kullanıcılarını hedefleyen Truva Atı saldırılarının ikiye katlandığını belirterek bazı uyarılarda bulundu.

Deprem vergisinde 23 yıllık tahsilat 88 milyar lira!

1999 Marmara depremi sonrası dönemin hükümeti tarafından getirilen vergiler arasında bulunan ve daha sonra kalıcı hale geldiği için “deprem vergisi” olarak bilinen özel iletişim vergisinde (ÖİV) 2000-2022 döneminde toplam 87 milyar 998,6 milyon TL'lik tahsilat gerçekleşti.

Yok böyle bir tahsilat! Satıcılar darphane gibi çalıştı

Otomobilden alınan ÖTV'de hükümet 2022 yılı başında 72,1 milyar tahsilat hedefi koyarken Temmuz ayında bu rakamı 142,1 milyar TL'ye çıkarmıştı. Gerçekleşen tahsilat hedefi hayli aştı!

mobil tahsilat Haberi

mobil tahsilat

Balıkesir Belediyesi, borç ödeme noktalarına gelemeyen ya da gelmekte zorlanan 65 yaş üzeri veya engelli vatandaşlarımız için "Mobil Tahsilat" adıyla yeni bir uygulama başlattı. Uygulamanın başlaması dolayısıyla Belediye Başkanı ismail Ok'ta uygulamayı yerinde görmek amacıyla Çay Mahallesinde yaşayan 100 yaşındaki Hadile Kuzu'nun evinde yapılan su tüketim bedeli ödeme işlemine katıldı. Ok, uygulamanın borç ödeme noktalarına gelemeyen ya da gelmekte zorlanan 65 yaş üzeri veya engelli vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağladığını belirterek, amaçlarının, halkın işini kolaylaştırmak ve halka hizmet olduğunu kayısilat' dönemi başladı detti. Ok, "Balıkesir Belediyesi olarak halkımızın, özellikle de yardıma ihtiyaç duyan yaşlı veya engelli vatandaşlarımızın bu hizmetlerden daha rahat yararlanabilmesi için çok sayıda uygulama yapıyoruz. Uygulamamız; vatandaşlarımızın belediyemize olan su tüketim bedeli, emlak vergisi, reklam-ilan vergisi, işgaliye bedelleri,...