05 / 05 / 2024

mobilya kiralama hizmeti 2019

mobilya kiralama hizmeti 2019

Dünyanın en büyük mobilya perakendecisi olan IKEA, mobilya kiralama hizmetine başlamak için hazırlık yapıyor.IKEA yetkilileri henüz sistemin nasıl işleyeceğini konuşmak için erken olduğunu belirttiler.

Rekabet Kurumu'ndan emlak ilan sitelerine ceza yağmuru!

Rekabet Kurumu 29 Ocak tarihli Rekabet Kurulu kararlarını kamuoyu ile paylaştı. Rekabet Kurulu’nun aldığı karar göre emlak, vasıta satış/kiralama hizmeti veren ilan portallarına ceza yağdı. 

Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı! 50 bin dolar peşinatla ABD'de konut fırsatı!

ABD'de kiralama hizmeti, ev sahibi temsilciliği, yatırım danışmanlığı gibi pek çok hizmet sunan Investhome Inc 3 yeni proje için düğmeye bastı.

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Zar Elektrik Elektronik Makina İnşaat Mobilya Oto Kiralama İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Airbnb, yapay zeka şirketi GamePlanner.AI’ı 200 milyon dolara aldı!

Tatil evleri ve konut kiralama hizmeti veren çevrimiçi teknoloji platformu Airbnb, Siri'nin kurucu ortağı Adam Cheyer ve Siamak Hodjat'ın kurmuş olduğu yapay zeka şirketi GamePlanner.AI firmasını 200 milyon dolara satın aldığını açıkladı.

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi kuruldu!

Parla Emlak İnşaat Mobilya Ve Mağazacılık Kiralama Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mobilya kiralama devri başladı!

Kelebek Mobilya, Türkiye'nin önde gelen mobilya sektörü markalarından biri olarak bilinen bir ilke imza atıyor. Mobilya kiralama seçeneğini müşterilerine sunmak için mobilyakirala.com.tr ile iş birliği yapıyor.

Kelebek Mobilya’dan bir ilk! Mobilya sektöründe ‘kiralama’ dönemini başlattı!

Uzun yıllardır mobilya sektöründe hizmet veren Kelebek Mobilya, sektörde bir ilke imza atıyor. Şirket, bütçesi yeterli olmayanlara veya satın almayı tercih etmeyenlere mobilya kiralama seçeneğini sunacak.

Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda yüzde 50'ye varan fiyat avantajı! İşte fiyat listesi 12 Ekim 2022!

Minimum 1 ay ile 12 aylık süreci kapsayacak şekilde araç kiralama hizmeti veren Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalarda avantajlı fırsatlar sunuluyor. Peki Easygocarrental'da 6 aylık kiralamalar için ne kadar ödenmesi gerekiyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Teknosa’da kiralabunu.com’la iş birliği… 200’ye yakın üründe kiralama hizmeti başladı

Teknoloji ürünleri deyince geniş ürün çeşitliliği ile ilk akla gelen firmalardan biri olan Teknosa,  kiralabunu.com ile yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.  İş birliği ile teknosa.com üzerinden seçilen 200’e yakın ürün için kiralama hizmeti başladı. 

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi açıldı!

Evra Mobilya Ve Kiralama Ticaret Limited Şirketi Evramob Şubesi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Topaloğlu tarafından açıldı.

Avis Caravan'dan karavan kiralama hizmeti!

Avis Caravan, standart olarak bulunan yatak, buzdolabı, televizyon, masa, tuvalet, lavabo, mutfak dolapları gibi temel ihtiyaçların yanı sıra kamp yapmak için gerekli olan birçok malzemeyi de hizmete sunuyor...

Yeni nesil emlakçı Blueground hedef büyüttü!

Dünyada İstanbul’un da aralarında bulunduğu 9 farklı şehirde orta ve uzun dönemli kiralama hizmeti sunan Blueground yeni projelere hazırlanıyor.

Blueground 9 şehirde uzun dönemli kiralama hizmeti sunuyor!

Teknoloji odaklı emlak şirketi Blueground, dünyada aralarında İstanbul’un da yer aldığı 9 şehirde uzun dönemli kiralama hizmeti veriyor. Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Korkmaz, "Hedefimiz 2020 yılı sonuna kadar İstanbul’da 1.000 daireye ulaşmak" dedi...

mobilya kiralama hizmeti 2019 Haberi

mobilya kiralama hizmeti 2019

Dünyanın en büyük mobilya perakendicisi Ikea, kurumsal müşterilerine yönelik sandalye ve masa gibi ofis mobilyası kiralama fikrini İsviçre'de test edeceğini bildirdi. Gelecekte mutfak mobilyalarında da satıştan ziyade kiralama yöntemine dönülmesi bekleniyor.

Habertürk'te yer alan habere göre İsveç merkezli Ikea, kiralama modelini onarılabilir, yeniden kullanılabilir, dönüştürülebilir ürün tasarım ve satışına dönük daha kapsamlı bir çabanın parçası olarak gösteriyor. 

Inter Ikea' nın CEO'su Torbjorn Loof, Financial Times gazetesine yaptığı açıklamada "Ortaklarımızla birlikte çalışacağız. Onlara mobilya kiralama imkanı da sağlayacağız. Kira süresi bitince mobilyayı geri alacağız. Geri alınan mobilyaları çöpe atmaktansa onarımlarını yapıp satışa dahi çıkarabiliriz. Bu sayede ürünün ömrü uzamış olur" diye açıklama da...