01 / 05 / 2024

mobilya meslek okulu

mobilya meslek okulu

Modoko 'nun 2015 hedefleri hakkında bilgi veren Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, mobilya sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak bir meslek okulu açmayı hedeflediklerini açıkladı.

Turizm meslek okulu öğrencilerine müjdeli haber! Oteller burs ve iş garantili eleman arıyor!

Turizm sektörü nitelikli eleman bulmakta sıkıntı yaşıyor. Yüksek kiralar nedeniyle çoğu çalışan Antalya’dan göç ederken, oteller eleman açığını kapatmak için turizm meslek okulu öğrencilerini sektöre kazandırma gayretinde.

İzmir Torbalı'da Mobilya OSB inşa ediliyor! 

İzmir'in Torbalı ilçesinde içerisinde meslek yüksekokulunun da yer aldığı Mobilya OSB’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, çalışmaların son aşamaya geldiğini dile getirdi.

Şişli Meslek Yüksek Okulu’nun gayrimenkulleri için dava tartışması!

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün Şişli Meslek Yüksek Okulu’na devredilen 9 bina ve arsayı geri almak için açtığı dava sürerken eski başkan Mustafa Sarıgül'den yanıt geldi. Sarıgül, “3 bin öğrencinin okuduğu okul şahısların değil Şişli halkınındır” açıklamasında bulundu.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu'nda yıkım başladı!

İstanbul’un en değerli arazilerinden biri olan ve nisan ayında ihale ile 1 milyar 388 milyon 520 bin TL ’ye İBB şirketlerinden KİPTAŞ’a satılan Beşiktaş’taki eski Etiler Polis Meslek Yüksekokulu arazisindeki binanın yıkım çalışmalarına başlandı. 

TOKİ Tunceli Endüstri Meslek Lisesi ihalesi yarın!

Tunceli İli Merkez İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Çaldırantepe Mevkii 16 Derslikli Endüstri Meslek Lisesi, Metal Atölyesi, Çok Amaçlı Atölye, Mobilya ve İç MekTes Atölyesi, Motor Atölyesi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi satışa çıkıyor!

Kapatılan Etiler Polis Meslek Yüksek Okulu arazisi ihale ile satışa çıkarılıyor.

Sakarya Söğütlü Meslek Yüksek Okulu'nun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Meslek Yüksek Okulu’nun temelini attı.

Çorum OSB'ye Meslek Yüksek Okulu açılacak!

Çorum Valisi Necmettin Kılıç, Çorum Organize Sanayi Bölgesi’ne Meslek Yüksek Okulu inşa edileceğini açıkladı. Vali Kılıç, Türkiye’de çok sayıda Organize Sanayi Bölgesi’nde olmayan bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirdi. 

Arhavi Meslek Yüksek Okulu 2018'de tamamlanacak!

Artvin Çoruh Üniversitesi (AÇÜ)’ne bağlı Arhavi’deki üniversite yerleşkesinde hayata geçirilen Arhavi Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı son sürat devam ediyor.

Adana'da hükümlüler 76 okulu yeniledi!

Adana'da "Ben De Varım Projesi" kapsamında inşaat, boya ve klima bakım-montajına yönelik meslek edindirme kurslarını tamamlayan hükümlüler 76 okulu yeniledi. Hükümlülere sertifika verildi.

Osmangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ertelendi!

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde geçtiğimiz yıl kasım ayında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un açılışını yaptığı Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu, kantin tartışmaları yüzünden açılamadı.

Ankara 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Okulu açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalkınma Ajansı ve Suriye Dostluk Derneği işbirliğiyle yapılan ve ağırlıklı olarak Suriyeli öğrencilerin eğitim göreceği "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meslek ve Dil Okulu" açıldı.

Bitlis Tatvan Meslek Yüksek Okulu'nun yeni binası açıldı!

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yapımına yaklaşık 2 yıl önce başlanan Bitlis Eren Üniversitesine bağlı Tatvan Meslek Yüksek okulunun yeni hizmet binası düzenlenen törenle açıldı.

mobilya meslek okulu Haberi

mobilya meslek okulu

Etem Özçelik ayrıca Yalova taraflarında bir Modoko Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurmayı planladıklarını kaydetti. 7.5 milyar dolarlık Türkiye Mobilya sektörü içerisinde yüzde 10 pazar payına sahip olan Modoko'nun 2014'te ziyaretçi sayısının yüzde 24 arttığı...