17 / 05 / 2024

modası geçmeyen konut projeleri

modası geçmeyen konut projeleri

Ziya Yılmaz bugünü satın alıyorsanız, 5 yıl sonra o projelerin modası geçmiş oluyor. 5 yıl sonra öyle Kuleler, öyle binalar yapılıyor ki, siz artık orada oturmaktan rahatsız olmaya, ezilmeye başlıyorsunuz...

Ünlü kripto fenomeninden çarpıcı paylaşım: 50 milyon olan konut fiyatı 10-15 milyona düşer!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceği yeni bir konut almak isteyenler tarafından merak edilirken, kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı...

Konut arzını artırmak için düğmeye basılıyor! Fiyatlar düşecek!

Hükûmet konut arzını artırmak için start veriyor. Yerel seçimlerden hemen sonra AK Partili belediyeler özellikle konut sıkıntısı çekilen büyükşehir ve ilçelerde projeler hayata geçirerek, konut arzına katkı sağlayacak. Böylelikle de konut ve kira fiyatlarının da düşecek.

Cemil Tugay'dan konut müjdesi: Kiracıları da ev sahibi yapacağız!

Ege Mahallesi'nde sahur yapan Cumhuriyet Halk Partisi İzmir adayı Dr. Cemil Tugay son dönemlerde gündemden düşmeyen konut krizine değinerek, kiracıları ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Konut piyasasındaki mutsuzluk daha çok sürecek mi?

Konut piyasası son dönemlerde kötü günlerden geçiyor. Konut fiyatları, faizler, ekonomik sorunlar, kira fiyatları ve ev sahibi kiracı sorunları derken piyasa oldukça mutsuz. Peki, bugünler daha çok sürecek mi?

20 banka az önce açıkladı! 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir ev almak isteyenlerin gündeminden düşmeyen konut kredisi faiz oranları değişti. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte banka banka 1 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksit ödemesi...

Gayrimenkul sektöründe balon söndü! Konut fiyatları gerçek  değerine iniyor!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ev almak isteyenleri uzun bir dönem zorladı. Son 6 aydır düşüşe geçen konut fiyatları gerçek değerlerine inmeye başladı. 

Konut fiyatları seçimlerden sonra fırlayacak!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul danışmanı Murat Temur konut fiyatlarının seçimlerden sonra fırlayacağını söyledi.

Selçuk Geçer: Bombayı patlatayım mı? 2024'te konut fiyatları çok yükselecek!

Ekonomist Selçuk Geçer, konut ve otomobil fiyatlarını değerlendirdi. Geçer 2025 yılından itibaren konut ve otomobil fiyatlarının agresifleşeceğini kaydetti. 

Konut satışındaki artış bu tarihten itibaren başlıyor! Yatırımcıların gözdesi yine konut olacak!

Son zamanlarda düşüşe geçen konut satışları için Gayrimenkul yatırım uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı tarih vererek, yatırımcıların gözde yatırım aracının yine konut olacağını açıkladı.

İsviçre merkezli finans kuruluşundan Malatya'daki 310 depremzedeye geçici konut!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihindeki depremlerden etkilenen şehirde vatandaşların barınma ihtiyaçlarını sağlamak için İsviçre merkezli finans kuruluşu tarafından 310 geçici konut yapılacağını açıkladı.

Almanya'da geçici konut sorunu yaşayanların sayısında artış oldu!

2022 yılında Almanya'da, bir önceki yıla göre yüzde 58 artarak 607 bin kişinin geçici olarak evsiz kaldığı bildirildi. İşte detaylar...

O belediyeden depreme dayanıklı konut müjdesi! 120 ve 84 ay vade fırsatı ve peşin alımlarda yüzde 10 indirim!

Sakarya Büyükşehir Belediyesince hayata geçirilecek Konut AŞ projesi çerçevesinde depreme dayanıklı 240 konut yapılacak. Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde inşa edilecek. Ayrıca, 120 ve 84 ay vadeli ödeme imkânı sağlanacak.

Konut fiyatları uçuşa geçti: Konut Fiyat Endeksi yüzde 94,7 arttı!

Merkez Bankası (TCMB) 2023 Temmuz ayına dair Konut Fiyat Endeksi (KFE) verilerini açıkladı. Bu kapsamda konut fiyatları 2023 Temmuz ayında yıllık bazda yüzde 94,7 arttı. İşte detaylar...

modası geçmeyen konut projeleri Haberi

modası geçmeyen konut projeleri



İstanbul'da birbirinden farklı mimari özelliklerle öne çıkan Dalga, Burgu, Tango, Vazo Kulelerini inşa eden DAP Yapı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "Halkımıza, bugünü değil yarını satın almalarını ve geleceğe yönelik projelerde konut sahibi olmalarını tavsiye ediyorum" dedi. 


Yatırımların durmaması gerektiğine işaret eden Yılmaz, kentsel dönüşümün planlı şekilde yapılması halinde gelecek 10 yılda inşaat sektörünün ciddi ivme kazanacağını söyledi. 


Yılmaz'ın sektörün durumu ve DAP Yapı'nın 2014 hedefleriyle ilgili açıklamalarının satır başlan şöyle:


 Kredi faizlerinin değişkenliği alıcıyı yoruyor. Alıcıyı ve yatırımcıyı teşvik edecek düzenlemeler getirilmesi gerekirken inşaat sektörünün hevesini kıran uygulamalarla karşılaşıyoruz. Önümüzdeki süreçte bu oranların alıcıda tedirginlik yaratıp, satın alma talebini erteletecek boyuta varmamasını istiyoruz. 


Önümüzdeki dönem, fmansal gücü olan, sözlerini zamanında yerine getiren, kurumsal sürekliliğe sahip şirketler daha önemli hale gelecek. 


Yabancıya oturum izninin...