29 / 04 / 2024

Modoko Ismob 2015

Modoko Ismob 2015

İstanbul Anadolu Yakası'nın en büyük mobilya kenti Modoko, her yıl ziyaretçi sayısını katlayarak arttırıyor. Modoko'ta bir önceki yıla göre yüzde 24 daha fazla ziyaretçi girişi oldu.

Modoko, İSMOB'da yer alacak!

Özel tasarım mobilyanın öncü adresi Modoko, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB’ta yer alacak. İSMOB’a özel konuk olarak katılacak olan Modoko, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap’ta ziyaretçileri ile buluşacak.

Araplar Dubai'ye MODOKO istiyor!

Yarım asırdır özel tasarım mobilyalar üreten saygın markaları bünyesinde barındıran Mobilyanın Başkenti Modoko, Ortadoğu'nun en geniş katılımlı tasarım organizasyonu kabul edilen Dubai Index 2015'e katıldı.

Çilek, İSMOB 2015'te yurtdışı bayileriyle bir araya geldi!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında Türkiye’nin lider markası Çilek, İSMOB 2015’te yurt dışı bayileriyle bir araya geldi. Çilek temsilcileri, bu vesile ile hoş bir sinerji yakalamış oldu.

Modoko, mobilya meslek okulu açacak!

Modoko 'nun 2015 hedefleri hakkında bilgi veren Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, mobilya sektörünün kalifiye eleman ihtiyacını karşılayacak bir meslek okulu açmayı hedeflediklerini açıkladı.

Altın Koza Mobilya İSMOB 2015'te yerini aldı!

Altın Koza Mobilya, modern ve avantgard tarzda yatak odaları ve yemek odaları üretiyor. İSMOB'da yeni model tanıtan firmanın kelebekli takımı ilgi görüyor.İhracat Müdürü Uğurtan Turgut, ürünleriyle ilgili açıklamalar yaptı.

İSMOB 2015 CNR Expo'da kapılarını açtı!

27 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında devam edecek olan İstanbul Mobilya Fuarı ( İSMOB ) İstanbul Fuar Merkezi-CNR Expo’da mobilya severlere bugün kapılarını açtı.

Doğtaş, İSMOB 2015'e açık renklerle katılıyor!

Doğtaş Mobilya 'nın 2015 koleksiyonunu hazırlayan tasarımcı Serbest, mobilya tasarım trendlerini açıkladı. 2015 koleksiyonuna yeni seriler tasarlayan tasarımcı Adnan Serbest, bu senenin modasından bahsetti.

Yataş, İSMOB 2015'e 2 konseptle katılıyor!

Mobilya, yatak ve ev tekstili markası Yataş, İSMOB Mobilya Fuarı 'nda ziyaretçileri ile buluşuyor. Yataş; fuarda Enza Home ve Yataş Bedding mağaza konseptlerini katılımcılarla buluşturuyor.

Kelebek Mobilya İSMOB 2015’te yerini alıyor!

Türkiye’nin köklü mobilya markası Kelebek, İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2015’te, yenilikçi koleksiyonlarıyla fark yaratacak. Özel kokteyl CNR Ekspo'da 27 Ocak'ta saat 13:00'te düzenlenecek.

Antteras Beylerbeyi satış ofisi! Teslimler 2015'te!

Antteras Beylerbeyi satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Anadolu Yakası Üsküdar Beylerbeyi'nde yer alan Antteras Evleri kapsamında konutlar 2015 senesi içinde sahiplerine teslim edilecek

Terra Ataşehir ile dönüşüm başladı! Teslimler Haziran 2015!

İstanbul'un önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri Terra Ataşehir'de eski yapıların dönüşümü için yıkımlar başlatıldı. Yıkım ve hafriyat çalışmalarının hızla başladığı projede teslimler Haziran 2015'te yapılacak...

Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi 'nde teslimler Mart 2015'te!

Zafertepe'de çalışmalar hızlandı Zafertepe İnsancıl Kentsel Yenileme Projesi'nde ihale sonrası çalışmalar başladı. Bülent Tanık, 2015 yılının Mart ayında hak sahiplerine ilk konutların teslim edileceğinin de müjdesini verdi

Ankara One Tower fiyat listesi! Mayıs 2015'te teslim!

Ankara One Tower fiyat listesi için haberimizinden yararlanabilirsiniz. Özçelik - İmaj - Tan Ortaklığı tarafından yükselen One Tower Ankara projesi Mayıs 2015'te teslim ediliyor...

Modoko Ismob 2015 Haberi

Modoko Ismob 2015

Mobilya kenti, farklı konseptle 350 mağazaya sahip. Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Etem Özçelik, 7.5 milyar dolarlık mobilya sektörü içinde yüzde 10'luk pazar payları olduğunu söyledi.


Kişiye özel tasarımlar

2015 yılında mobilya sektöründeki olumlu gelişmelerle paralel olarak yüzde 10-15 bandında büyüme gözlemlediklerini belirten Özçelik, ''Bu büyüme ile Modoko bünyesinde bulunan marka yatırımı yapmış ve yapan firmaların faaliyetleriyle çok daha yukarılara çıkacağına inanıyoruz. Modoko'da faaliyet gösteren firmalar ticari faaliyetini ve cirolarını sürekli arttırıyor''...