03 / 05 / 2024

Modül Ev nasıl kurulur

Modül Ev nasıl kurulur

Türkiye’nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binasını kuran, depreme dayanıklı ve ekolojikyapılar üreten Steelife, Antalya’da 13-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Yapex Yapı Fuarı’na yeni ürünü Modül Ev’i taşıdı.

Fuzul Topraktan Pendik'te 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olun! 

Fuzul Topraktan Pendik projesinde 18 ay taksitle, 1 milyon 550 bin TL'ye evinizin arsasına sahip olabileceksiniz. Peki Fuzul Topraktan Pendik projesinden ev nasıl alabilirim? İşte ayrıntılar...

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

ŞOK’ta hafta sonu indirimleri! Midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta hafta sonuna özel A’dan Z’ye indirimler geliyor. Buna göre, midi fırın 1.119 TL’ye, cam ocak 2 bin 499 TL’ye, ankastre modül 1.099 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Kira geliri getiren ev nasıl seçilmeli?

Kira geliri getiren evleri seçerken dikkat edilmesi gereken birçok faktör bulunuyor. Özellikle de apart ve dairelerde bazı detayları göz önünde bulundurmak, gelecek olan kiracılar için artı bir durumdur. Peki kira getiren ev nasıl seçilmeli ve nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Prefabrik ev yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Prefabrik ev, hazır bir şekilde geldiği için kısa sürede kullanıma hazırdır. Günümüzde, pratikliği ve daha az maliyetli olduğu için tercih edilmektedir. Peki prefabrik ev nasıl yapılır ve yaparken nelere dikkat edilmelidir? Prefabrik ev yapımı ile ilgili önemli bilgiler...

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Carrefour'dan Oppo Reno 6'ya bomba indirim! Art arda gelen kampanyalar vatandaşı sevince boğdu

Oppo Reno 6, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. İnce çerçeveler, yuvarlatılmış kenarlar ve arkaya yerleştirilmiş kamera modülü, estetik açıdan hoş bir görünüm sunar. Carrefour'un sunduğu %5 İndirimli tarifeyi kaçırmayın!

Miras kalan tapuyu üzerine almadan satış yapılır mı? Ortak miraslı ev nasıl satılır?

Miras, konusu birçok kişinin kafasını kurcalayan bir konudur. Özellikle alım ve satım işlemleri ile devir işlemlerinde. İşte bu ve benzeri konularda araştırılan ayrıntılar!

Konteyner ev nasıl ısınır? Konteyner eve ruhsat gerekiyor mu?

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden sonra, konteyner evler son dönemin en popüler yapılarından biri oldu. İşte detaylar!

Babadan kalma ev nasıl paylaşılır? Varisler anlaşamazsa ne olur?

Miras konusundan doğan pek çok sorun vardır. Bu sorunlar, özellikle miras paylaşımında vuku bulur. Vatandaşlar da miras paylaşımı ile karşı karşıya kaldıkları zaman şu soruları sormaktadırlar.

Huawei P60 Pro yeni tasarımı ile ortaya çıktı! İşte özellikleri

Huawei'nin yeni P60 ve P60 Pro telefonları artık oldukça yakın. Öte yandan Huawei P60 Pro'nun dizayn açısından farklı bir cihaz olacağı söyleniyor.  Ortaya çıkan Huawei P60 Pro görüntüleri ve kamera modülü de bu söylentileri doğruluyor.

Modül Ev nasıl kurulur Haberi

Modül Ev nasıl kurulur


Türkiye’nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binasını kuran, depreme dayanıklı ve ekolojikyapılar üreten Steelife, Antalya’da 13-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Yapex Yapı Fuarı’na yeni ürünü Modül Ev’i taşıdı.


Steelife, fuar için 52 metrekarelik Modül Ev'i sadece 4 saatte kurdu. Hafif çelik yapı üreticisi Steelife, bu yıl 22.si düzenlenen ve inovasyon, koruma, tasarım, teknik çözümler olmak üzere dört konuya odaklanan Yapex Yapı Fuarı'na sektöre kazandırdığı ilklerden biri olan Modül Ev ile katıldı. 


Vefa bünyesinde yer alan markalardan biri olan Steelife, fuarda AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları sonucunda geliştirilen taşınabilir, sökülebilir ve yeniden monte edilebilir Modül Ev ile dikkatleri üzerine çekti. 


Modül Ev'in kalıcı yaşam alanlarının konfor ve estetiğine sahip olduğunu belirten Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, 12 farklı standart tipte üretilen evlerin istenirse...