04 / 05 / 2024

Mohammed S.G. Abusamhadana

Mohammed S.G. Abusamhadana

Sabah Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S.G. Abusamhadana tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi, Kağıthane Ofis Park'ta kuruldu.

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce’den öneri! ‘Yabancılara konut satışı bir süre ertelenmeli’

Son 3 senede yabancıların 197 bin 477 konut aldığını ifade eden İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Buğra Gökce, “Ülke çaptında bir süre yabancılara konut satışının ertelenmesi konut piyasasının dengelenmesi için olumlu olacaktır” dedi.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce: ‘Konut sorunu, büyük bir krize dönüşmek üzere’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve şehir plancısı Dr. Buğra Gökce, X hesabından konut satışlarının düşmesine karşın fiyatların ve kredilerin artışına dikkat çekti. Gökce, "Yaşadığımız konut sorunu, büyük bir dönüşmek üzere" dedi.

Bakan Yardımcısı Gürgen’den depremde yerle bir olan Malatya çarşısına ziyaret!

‘Yüzyılın felaketi’nden etkilenen Malatya'da, kent merkezinde tekrar inşa edilecek çarşı projesinin bulunduğu 220 dönümlük bölgede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Vedad Gürgen, incelemeler yaptı.

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce açıkladı: ‘Askeri alanların imara açılması afet yönetiminde riski arttırdı!’

TMMOB Şehir Plancıları Odası Genel Merkezince düzenlenen 8 Kasım Dünya Şehircilik Günü 47’nci Kolokyumu’nda konuşan İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökce, “Askeri alanların imara açılması, afet yönetimi bakımından riskleri arttırdı ve şehirlerin planlanması bakımından büyük zaaflar yarattı” dedi.

Ticaret Bakanı Yardımcısı Gürcan’dan emlak sektörüne ilişkin çok konuşulacak açıklama!

Ticaret Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan, Kayseri’de katıldığı bir toplantıda emlak sektörüne ilişkin açıklamalarda bulundu. Gürcan, emlak piyasasını kontrol etmeye çalıştıklarını söyledi.

Kredi borçluları sayısı gün geçtikçe artıyor! Verilere göre tam 272 milyon kişinin kredi borcu var! 

Türkiye Bankalar Birliği tarafından paylaşılan verilere göre, kredi borçlularının sayısı her geçen gün artış göstermektedir. Ocak ve mart ayları arasında kredi kullanan kişi sayısı 7 milyon 116 bin olarak kaydedilmiştir. Artan ekonomik sıkıntılar nedeniyle bankalardan kredi alma gereksinimi artıyor.

İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı! Gümüş gerileyecek sonra bu rakamı görecek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten gümüş yatırımcılarına ''panik yok'' uyarısı geldi. Gümüş fiyatları gerileyecek sonra bu rakamı görecek...

Küresel piyasalar yön arıyor! Risk algısı güçleniyor! 

Küresel piyasalarda, resesyon ve enflasyon ikileminde artan belirsizliklerle risk algısı güç kazanmayı sürdürürken, ABD'deki borç limiti krizine ilişkin pozitif haber akışı sınırlı da olsa risk algısının törpülenmesini sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Fındık fiyatları '100 TL' olmalı çağrısı! Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları

Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “2 liralık ekmeğin 10 lira olduğu yerde fındığın 100 lira olmaması hepimizin sorumluluğundadır.” diyerek fındık fiyatlarının değerinin altında kaldığını söyledi. Peki  Güncel fındık fiyatları ne kadar? 17 Mayıs 2023 fındık fiyatları.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Sıg İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sıg İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Omıd Fakhımesmaeılpour ve Seyed Alıreza Ebnoreza ortaklığında kuruldu.

''Gümüşte artık dip seviyeler görülüyor'' diyen İslam Memiş'ten hemen harekete geçin uyarısı! Gümüş bu kadar olacak

Gümüş fiyatları son zamanlarda bir hayli düşmeye başladı. Gümüşteki düşüş karşısında Altın ve Piyasa Uzmanı İslam Memiş ''Gümüşte dip seviyeler görülüyor'' diyerek yatırımcılara ellerindeki fırsatı açıkladı...

Mohammed S.G. Abusamhadana Haberi

Mohammed S.G. Abusamhadana

Sabah Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed S.G. Abusamhadana tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Bağlar Caddesi, Kağıthane Ofis Park'ta kuruldu.  


Sabah Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller  üzerine irtifak,intifa,sükna,katmülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak .Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak faaliyetlerinde bulunabilir. b-)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil...