20 / 05 / 2024

moka mobil uygulamaları

moka mobil uygulamaları

Yeni nesil mobil cüzdan projesi Moka, tüketicilere olduğu kadar ek özellikleriyle AVM yönetimlerine ve mağazalara da önemli avantajlar sağlıyor. AVM’lerin ziyaretçilerini daha yakından tanımalarını ve pratik çözümler sunmalarını sağlıyor.

Bankalar hemen adımı attı. Mobil uygulamalardan acil olarak kaldırıldı

Kur Korumalı Mevduat Kanunu'nun bitirilmesinin ardından bankalardan da adım gecikmedi. Bankalar mobil uygulamalarında acil bir adım attı.

Türkiye mobil finans dolandırıcılığına en eğilimli 3 bölge arasında!

Rusya merkezli siber güvenlik firması Kaspersky, mobil finans uygulamalarına ilişkin siber tehditlerin sürdüğünü aktardı. Kaspersky; Orta Doğu, Türkiye ve Afrika (META) bölgesinin dolandırıcılığa eğilimli ilk 3 bölge olduğunu ifade etti.

İş Bankası'nda hesabı olanlar dikkat... İş Bankası müşterileri acilen buraya baksın!

İş Bankası, sahip olduğu Maximum kartıyla müşterilerine hitap eden bir kampanya başlatıyor. Kampanya kapsamında, İşCep veya Maximum Mobil uygulamalarından kampanyaya katılan müşterilere maxipuan verileceği duyuruldu.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe son dakika vererek açıkladı! Acilen bakın, sakın kaçırmayın!

Bankalar, vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla kredi imkanı sunarak ihtiyaçlarını uygun şartlarla finanse etmelerine yardımcı oluyor. Başvuru yapmak için banka şubelerini ziyaret etmek yerine internet ve mobil uygulamalarını da kullanabilirsiniz. Bu fırsattan yararlanarak finansal ihtiyaçlarınızı kar

Kamu bankalarında havalara uçuran son dakika rüzgarı! Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank açıkladı! Hemen bakın!

Kamu bankaları, vatandaşlara düşük faiz oranları ile kredi imkanı sunuyor. Bu fırsattan yararlanarak, ihtiyaçlarınızı uygun şartlarla finanse edebilirsiniz. Başvuru yapmak için bankaların şubelerini ziyaret edebileceğiniz gibi, internet ve mobil uygulamaları da kullanabilirsiniz.

Deprem veya herhangi bir doğal afette hayat kurtaran mobil uygulamalar! Herkesin cebinde olmalı, üstelik ücretsiz!

Kahramanmaraş merkezli yaşadığımız deprem felaketlerinin ardından iletişim önemi bir kez daha ortaya çıktı. Ancak herhangi bir doğal afet sırasında internet olmasa da cep telefonlarımıza indireceğimiz bazı uygulamalar ile sevdiklerimize ulaşmak mümkün.

Tapuda yeni dönem resmen başlıyor! Tapu sahipleri buna dikkat!

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından kurulmuş olan 3 boyutlu şehir modelleri yönetim bilgi sistemiyle, gayrimenkul alım satım süreçlerinde, gayrimenkulün alan büyüklüğü, cephesi, oda sayısı gibi bilgiler web ve mobil uygulamalar üzerinden vatandaşlara sunulacak.

Amazon, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol’dan World Card avantajları başladı

30 Eylül 2022 tarihine kadar Amazon.com.tr, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti ve Trendyol internet sitesi ve mobil uygulamalarından World Card ile tek seferde yapacağınız her 500 TL ve üzeri alışverişinize 40 TL, toplamda da 200 TL WorldPuan kazanma fırsatı sizi bekliyor. 

TapuTakas'tan yabancı yatırımcıya kolaylık!

Takasbank web sitesinden ve mobil uygulamalarından “TapuTakas Sistemi”ne ulaşılarak güvenli bir ortamda gayrimenkullerin alım satım işlemleri gerçekleştirilebiliyor. 

İzocam’ın 2 yeni mobil uygulaması yayında!

Yalıtımın ve İzocam’ın tarihini anlatan “İzocam - Yalıtımda 50 Yıl Kitabı” ve İzocam ürünlerinin, güncel ürün bilgileri ile yer aldığı “İzocam Ürünleri Mobil Kataloğu”nun - android ve iOS versiyonlarını Şubat 2016’da yayına alındı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin engellilere yönelik uygulamaları mecliste!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin engellilere yönelik uygulamaları meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin olarak Ankara Milletvekili Necati Yılmaz yazılı soru önergesi hazırladı.

Eskişehir Mobil Kent Rehberi Projesi'nin lasman toplantısı yapıldı!

Eskişehir Valiliği ile Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü iş birliğiyle yürütülen, kenti ve belli noktaları tanıtıcı harita ile mobil uygulamayı içeren "Eskişehir Mobil Kent Rehberi Projesi"nin lansman toplantısı yapıldı.

Adana Yumurtalık'ta imara aykırı uygulamalar mı yapıldı?

Türkeş Filik'in Belediye Başkanlığı yaptığı Adana'nın Yumurtalık ilçesinde imar yönetmeliğine aykırı uygulamalar yapıldığı, Yumurtalık Cumhuriyet Savcılığı'na da suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.

moka mobil uygulamaları Haberi

moka mobil uygulamaları

AVM Yatırımları Konferansı’nda konuşan Moka Genel Müdürü İlker Uzkan, AVM’lerin ziyaretçilerini daha yakından tanımalarını ve pratik çözümler sunmalarını sağlayan Moka hakkında bilgi verdi.


Türkiye’nin yeni nesil ödeme ve CRM uygulaması Moka’nın AVM yönetimlerine ve mağazalara sunduğu özellikler, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen 7. AVM Yatırımları Konferansı’nda paylaşıldı.


Etkinlikte bir oturum düzenleyen Moka Genel Müdürü İlker Uzkan, kredi kartlarını ve sadakat kartlarını akıllı telefonlara taşıyarak ödeme yapmayı kolaylaştıran ve daha güvenli kılan dijital cüzdan Moka’nın perakendecilere de önemli yararlar sağladığına dikkat çekti. Uzkan, “İşinizi büyütecek kadar akıllı” mottosunu hayata geçiren Moka’yı kullanan AVM’lerin ziyaretçilerini tanıyıp, onlara özel pazarlama yaparken, AVM içindeki deneyimi de iyileştirebilecekleri ve mobil ödeme alarak ciro takibi de yapabilecekleri yeni özellikleri tanıttı.


Ziyaretçilerin kullanabileceği bir mobil uygulamaya sahip...