05 / 05 / 2024

Moment İstanbul sıfır faiz kampanyası

Moment İstanbul sıfır faiz kampanyası

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan AC Yapı, Moment İstanbul projesi için ödeme kolaylığı sağlıyor. AC Yapı, hiç peşinat istemeden ve faiz uygulamadan 24 ay vadeli finansman desteği sağlıyor.

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Ticarethane METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajı!

İstanbul’un sanayi ve yatırım anlamında en hızlı büyüyen bölgesi Hadımköy’de Akyapı tarafından yükselen METKAP'ta sıfır faiz 18 ay vade avantajıyla satışlar devam ediyor.

Kağıthane Genyap Loft'ta 36 ay vade sıfır faiz avantajı

Genyap tarafından İstanbul Kağıthane'de yükselen projede 36 ay vade sıfır faizle satışlar devam ediyor. Peki Genya Loft'ta daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

'Kiralar pahalı' diyen MB Başkanı Erkan hakkında yeni iddia: Bodrum'da denize sıfır villa aldı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, geçtiğimiz günlerde İstanbul'daki kiraların ne kadar yüksek olduğunu belirten bir açıklama yapmıştı. Tartışmalar devam ederken Erkan'ın Bodrum’da denize sıfır villası olduğu iddia edildi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi riskli yapılar için düğmeye bastı! Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi onaylandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi riskli yapılar için düğmeye bastı. Kira düzenlemesi ve sıfır faizli kredi meclis tarafından onaylandı. İşte ayrıntılar...

Hedef sıfır riskli bina! Depreme karşı ‘Avcılar Modeli’

Olası İstanbul depreminde en riskli ilçelerin başında gelen Avcılar’da 2029 yılına kadar sıfır riskli bina hedefi konulduğu bildirildi. Peki Türkiye’ye ‘Avcılar Modeli’ olarak tanıtılan bu sistem nasıl işliyor?

Otomobil alacaklar dikkat! Sıfır araç aldı bin pişman oldu!

İstanbul'da 2022 yılında 373 bin 469 TL'ye sıfır araç alan Aylin Altaner, otomobili 1423 kilometredeyken motor arızası verdi. Ancak bayi otomobili değiştirmek yerine motoru değiştirmeyi teklif etti.

GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), 2023 yılı vizyonunu ve projelerinin detaylarını İstanbul'da bir otelde gerçekleştirdiği toplantı ile duyurdu. GYODER, 'Konut Projeleri İçin Pazar Yeri' projesini hayata geçiriyor! Sıfır konutlar öncelikli hale gelecek!

O ilde sıfır konut fiyatları yüzde 29.5 arttı!

İBB İPA İstanbul İstatistik Ofisi'nin yayınladığı verilere göre, İstanbul’da, Kasım 2020'de, konut satışları, yıllık yüzde 15,1 azaldı. Konut fiyatlarındaki artış ise sıfır konutlarda yüzde 29,5, ikinci el konutlarda yüzde 27,3 olarak gerçekleşti.

Cer İstanbul'dan 50 ay sıfır faiz fırsatı! 

Ege Yapı imzası taşıyan Cer İstanbul'dan ev almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat. Cer İstanbul'da sınırlı sayıda 50 ay sıfır faiz imkanı ile ev sahibi olmak mümkün.

İBB, Boğaz'a sıfır arsasını 18.5 milyon TL'ye sattı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Beşiktaş Kuruçeşme'deki Boğaz'a sıfır arsasını sattı. Arsayı, bitişik parselde otel inşaatı yapan Esta Gayrimenkul firması 18 milyon 500 bin TL'ye satın aldı.

Aydosland Pendik'te 60 ay sıfır faiz imkanı!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te MS Mega tarafından inşa edilen Aydosland Pendik'te 60 ay sıfır faiz imkanı ile ödemeler yapılabiliyor. 

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle!

Bakırköy City'de 24 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Bakırköy'de inşa ediliyor. 

Moment İstanbul sıfır faiz kampanyası Haberi

Moment İstanbul sıfır faiz kampanyası

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan AC Yapı, Moment İstanbul projesi için ödeme kolaylığı sağlıyor. Hiç peşinat istemeden ve faiz uygulamadan 24 ay vadeli finansman desteği veren AC Yapı, ayrıca anlaşmalı olduğu bankalar ile kişiye özel kredi imkanları sunuyor.


AC Yapı, gerek ev sahibi olmak isteyen gerekse yatırım yapmak isteyen müşterilerini finansal açıdan daha da avantajlı bir konuma yükseltmek için kendi finansman araçlarını kullanarak yeni bir kampanya başlattı. Yüzde sıfır faiz ve sıfır peşinat ile 24 ay vadeli ödeme planı ile müşteriler, Moment İstanbul’da ev sahibi olabiliyorlar. 2017 yılı Mart ayında sahiplerine teslim edilecek dairelere yönelik kampanya için herhangi bir ön koşul aramayan AC Yapı, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası, AlBaraka Türk Katılım Bankası ile olan...