07 / 06 / 2024

Mona İç Ve Dış Ticaret iletişim

Mona İç Ve Dış Ticaret iletişim

Mona İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kaıdköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kaçmaz tarafından kuruldu. 

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla Çekmeyeköy'e 150 konutluk yeni proje: Ormanyaka satışta!

Ege Yapı ve Mona Yapı ortaklığıyla 4 milyar lira yatırım değeri ile hayata geçirilen Ormanyaka’da 150 daire ve 16 ticari ünite için ön satışlar başladı.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Mona Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mona Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mona Global Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Easy Apply Turizm Rehberlik Reklamcılık Ve İç Mimarlık Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Mona Kazemalması ve Reza Saneı ortaklığında kuruldu.

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Behna Aghamohammadı ve Mona Kazemalması ortaklığında kuruldu.

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Hazal Selin Özkanlı tarafından kuruldu.

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıfe In Turkey Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mona Boroumandnya ve Pouyan Pourakbar Khıavı ortaklığında kuruldu.

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

W Estates İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış Tekin, Çağlar Bağ, Elchın Mammadbayov ve Mona Farısvand ortaklığında kuruldu.

TPH Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TPH Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Bassou ve Mona Bisso ortaklığıyla kuruldu...

Mona İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kaıdköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kaçmaz tarafından kuruldu. 

Rahaf İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahaf İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Rabah Mona tarafından kuruldu.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Mona İç Ve Dış Ticaret iletişim Haberi

Mona İç Ve Dış Ticaret iletişim

Mona İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kaıdköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kaçmaz tarafından kuruldu. 

Mona İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü Insaat, elektrik, elektronik, kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegredevre elemanları, mikroçipler ve bunların birlestirme elemanları, hırdavat,nalburiye, mobilya, plastik, zücaciye, cam sanayi ürünlerinin alım satım, ithalatı ve ihracatını ve pazarlamasını yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Mona İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Hasanpaşa Mah.Kurbağalıdere Cad.Yonca Apt.No.45-47/7...