04 / 05 / 2024

Montenegro Porto Budva Kompleks

Montenegro Porto Budva Kompleks

Porto Budva Kompleks'ten inşaat işlemleri devam eden daire satın alırsanız, Karadağ'da uygulanan yüzde 3 alım-satım vergisinden muaf olabilirsiniz. Ayrıca projeden satın aldığınız dairenin alanına değil arsa payına da sahip olabiliyorsunuz.

Google'ın kurucu ortağı Larry Page, 32 milyon dolara ada aldı!

Google'ın kurucu ortağı Larry Page Porto Riko'daki bir ada olan Cayo Norte'yi satın aldı. Söz konusu adayı sessiz sedasız satın alan Page’in ada için 32 milyon dolar ödediği belirtildi.

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto Yapı Malzemeleri İnşaat Makina Nakliye Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Suat Tavus tarafından kuruldu.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Bayview Hills Montenegro Haziran'da sakinleri ile buluşacak!

Avrupa’nın göz bebeği Montenegro’da tapu teslimin gerçekleştiren ilk ve tek Türk firma Maya Montenegro oldu! Bayview Hills Montenegro ‘da yaşamın başladığını, Lüks Servisli Apartman Kompleksi sistemi ile kiralamaların ise Haziran ayında başlayacağı açıklandı.

Montenegro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Montenegro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  İbrahim Karadağ tarafından kuruldu.

Bayview Hills Montenegro'da teslimler Ekim'de!

Avrupa’nın gözde ülkesi Montenegro, farklı ülkelerden aldığı yatırımlar ve hızla gelişim gösteren turizm sektörü ile ön plana çıkıyor. Bayview Hills Montenegro, Ekim'de sakinleri ile buluşacak.

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje müjdesi!

Maya Montenegro Ceo'su Gani Uğur Bozel Bayview Hills Montenegro projesi ile ilgili soruları yanıtladı. İşte o röportaj...

Maya Montenegro'dan Karadağ'a yeni proje!

Karadağ'da inşaat projesi yürüten Maya Montenegro, Bayview Hills isimli projesinin hafriyat işlerine Ağustos'ta başlıyor. Eylül 2021'de tamamlanması planlanan projede teslimler yaz aylarında yapılacak.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türkiye'nin lokomotif sektörlerinden inşaat sektörünün yeni hedefi Avrupa oldu. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların ilgisini çekiyor.

Türk inşaat sektörünün hedefi Avrupa!

Türk inşaat sektörü yüzünü Avrupa’ya çevirdi. Balkanlar’ın Avrupa’ya açılan kapısı Montenegro, Türk yatırımcıların yeni rotası oldu.

Türk Yatırımı Bayview Hills projesi Montenegro'da yükseliyor!

Maya Montenegro, Türk yatırımcıların yeni gözdesi olan ve tüm Avrupa'nın yüzünü döndüğü Montenegro'da yeni bir projeye başladı. Bayview Hills Montenegro projesi 2,5 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçiriliyor.

Porto Riko'da inşaat sektörü yeniden faaliyete geçecek!

Porto Riko Valisi Wanda Vazquez yaptığı açıklamada pazartesi gününden itibaren bankacılık, gayrimenkul ile inşaat ve imalat dahil bazı sektörlerin yeniden faaliyete geçeceğini açıkladı.

Sera Group'tan Karadağ'a 100 milyon dolarlık yatırım! 

Sera Group'tan Karadağ'da 100 milyon dolarlık yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şirket, Budva'da denize sıfır otel ve rezidans yapacak. 

Montenegro Porto Budva Kompleks Haberi

Montenegro Porto Budva Kompleks

Karadağ bugün en dinamik gelişen ülkelerden biri, Avrupa Birliği adayı ve yabancı yatırımda balkanların lideri konumda bulunuyor. Budva ise,'Yeni Monte Carlo' olarak adlandırılıyor. 'Ilıman iklimi', 'Avrupa mevzuatına uyum süreci' ve 'Güvenilir Noter Sistemi' yabancı yatırımcıyı ülkeye çeken unsurlardandır. Karadağ, yılda yaklaşık 3 milyar dolar yabancı yatırım alıyor.

Karadağ şirketi Alart Budva, 13 yıldır projeleri gerçeğe dönüştürüyor. İnşaat aşamasında yatırım yapmanız halinde 5 yılda paranızı geri kazanabilirsiniz.
Porto Budva Kompleksi, Budva’nın merkezinde premium sınıf daireler ve ticari alanlar sunuyor. Porto Budva, açık ve kapalı havuzlara sahip 3 bin 500 metrekarelik alanda kurulacak. SPA merkezi, sauna, Türk hamamı, spor salonu, masaj odaları, yoga salonu, güzellik salonu ve doktor odasına sahip oluyor. 

Şehir içinde lüks bir şehir kuruluyor. İki katlı AVM 8 bin metrekare...