18 / 05 / 2024

More Kontrat adresi

More Kontrat adresi

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi, Erman Murat Ertür Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Beşiktaş, Akatlar Mahallesi, Ebulula Caddesi'nde kuruldu.

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım Ve İnşaat Anonim Şirketi Tuzla Osb Şubesi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Karaman tarafından açıldı.

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi Akatlar Şubesi açıldı!

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi Akatlar Şubesi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi, Erman Murat Ertür Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Beşiktaş, Akatlar Mahallesi, Ebulula Caddesi'nde kuruldu.

Kira kontratı damga vergisi nasıl hesaplanır?

Damga vergisi, kişiler veya kuruluşlar arası hukuki işlemlerin geçerliliğini belgeleyen kağıtlardan alınan vergiye deniyor. Kira kontratı için de bu vergi ödeniyor. Peki, kira kontratı damga vergisi nasıl hesaplanır?

Kira kontratı damga vergisi hesaplama!

Taşınmaz mal kiralamaları için taraflar arasında kira kontratı imzalanıyor. Bazı durumlarda kira kontratı için damga vergisi de ödenmesi gerekiyor. Peki, kira kontratı damga vergisi hesaplaması nasıl yapılır?

Kira kontratı ne zaman geçerli olur?

Kira kontratı, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını veya kullanmayla birlikte ondan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşmeye deniyor. Peki, kira kontratı ne zaman geçerl

Kira kontratının geçersiz olduğu durumlar!

Mal sahibinin taşınmazdan yararlanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme olan kira kontratının geçersiz olduğu durumlar nelerdir? İşte yanıtı..

Kale'nin yeni tasarımı More banyolara şıklık getiriyor!

Kaliteli, estetik ve işlevsel ürünleriyle yaşam konforunu artıran Kale, yalın bir tasarım anlayışıyla hayata geçirdiği yeni serisi ‘More’ ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

Kira kontratı için ne gerekir?

Gayrimenkul kiralamalarında taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Bu sözleşme kiralama süresi boyunca kiracı ile mal sahibinin haklarını koruyor. Peki, kira kontratı için ne gerekir?

Yeni evinizin adresi Marina Ankara!

Eymir ve Göl manzaralı dairelerin yer aldığı Sinpaş Marina Ankara projesinde lansmana özel olarak indirim uygulanıyor. Proje "Yeni evinizin adresi Marina Ankara" sloganıyla tanıtılıyor.

Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat!

"Doğrudan ve dolaylı istihdamın adresi inşaat" diyen Şahika Grup Yapı Ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, "İnşaatta ciddi birikim var. Doğru adımlarla işsizliğe ilaç olabilir" dedi.

Kira kontratında artış oranı belirtilmemişse ne olur?

Gayrimenkul kiralamalarında yapılacak senelik artışlar belli oranlara göre yapılıyor. Kira artış hesabı mesken ve işyerlerinde farklı şekilde hesaplanıyor. Peki, kira kontratında artış oranı belirtilmemişse ne olur?

İşyeri kira kontratı örneği 2015!

Taşınmazını kiraya veren kimseler, kiracısı ile kira kontratı imzalıyor. Bu kontratta kiraya konu olan taşınmaza ait bilgiler, demirbaşların durumu belirtiliyor. Peki, işyeri için kontrat nasıl hazırlanır? İşte işyeri kira kontratı örneği 2015...

More Kontrat adresi Haberi

More Kontrat adresi

More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi, Erman Murat Ertür Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 29 Haziran'da Beşiktaş, Akatlar Mahallesi, Ebulula Caddesi'nde kuruldu. 


More Kontrat Tasarım ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1)Yol, köprü, baraj gibi bayındırlık projeleri dahil olmak üzere her türlü inşaat taahhüt, kat karşılığı ve özel inşaat işleri yapmak, 2)Arsa, arazi niteliğindeki ve inşa edilmiş ya da edilmekte olan taşınmazları ticari amaçlarla inşa etmek, almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, 3)Devlet ya da özel sektör tarafından açılan her türlü inşaat, taahhüt, elektrik, mekanik, tesisat, yol, su, kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üstyapı, dekorasyon, restorasyon, renovasyon ve restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, kısım kısım ya da anahtar teslimi projeleri gerçekleştirmek, 4)Her...