15 / 05 / 2024

MOSDER Mobilyaları Tasarım Yarışması

MOSDER Mobilyaları Tasarım Yarışması

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni düzenlendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk, "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"yla kimliği kaybolma tehlikesi içinde olan kentlere yeni kimlik kazandırmanın amaçlandığını belirtti.

13. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın finalistleri belli oldu!

MOSDER tarafından bu yıl 13. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nda 249 projeden 17’si finale kalmaya hak kazanırken, 52 projeyle en çok başvurunun geldiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 10 bin TL’lik üniversite ödülünün sahibi oldu.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödülleri yarın verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen "Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması"nda derece kazananlara ödülleri yarın verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması ödül töreni 27 Temmuz'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması' ödül töreni 27 Temmuz'da Ankara'da gerçekleşecek. Yarışmada dereceye girenlere 150 Bin TL para ödülü verilecek.

Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı “Kimlikli Kent Mobilyaları Fikir Tasarım Yarışması” için başvurular başladı.

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı.

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

MOSDER 12. Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması 18 Temmuz'da!

MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016.

İSMOB 2016'nın gündemi tasarım!

MOSDER'in 12.’si gerçekleştirilen İstanbul Mobilya Fuarı İSMOB, bu yıl 10. kez gerçekleştirdiği İSMOB Tasarım Yarışması’yla da büyük ilgi topladı. 13 Ocak gerçekleştirilen İSMOB 2016 Tasarım Yarışması, 7 kategoride ödüllerini dağıttı.

MOSDER Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na rekor başvuru!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER),mobilya sektörünün nabzını tutan ve bu yıl 11.’sini düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na geçen yıllara göre rekor başvuru yapıldı.

Gönye Proje Tasarım Makyol Yaşam'ın örnek dairelerini tasarladı!

Gönye Proje Tasarım, dekorasyon çalışmasını üstlendiği Makyol Yaşam projesinin örnek dairesindeki mobilyaların tasarımını da gerçekleştirdi.

MOSDER tasarım yarışmalarıyla öğrencileri tasarıma teşvik ediyor!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya sanayisinin geleceği olan genç beyinleri, 11 yıldır düzenlediği tasarım yarışmaları ile sektöre kazandırıyor. Örencileri tasarıma, üretmeye teşvik ediyor.

Makyol Yaşam'ın örnek dairelerini Gönye Proje Tasarım tasarladı!

Gönye Proje Tasarım, dekorasyon çalışmasını üstlendiği Makyol Yaşam projesinin örnek dairesindeki mobilyaların tasarımını gerçekleştirdi. Projede yatak ve çocuk odasıyla salondaki önemli mobilyaların ve objelerin tasarımı Gönye imzasını taşıyor.

MOSDER Mobilyaları Tasarım Yarışması Haberi

MOSDER Mobilyaları Tasarım Yarışması

Türkiye’de mobilya sektörünü sağlıklı bir çizgiye oturtmak, uluslararası platformlarda yer edinebilmesini sağlamak ve özgün tasarım fikirlerinin oluşturulmasına katkıda bulunmak için MOSDER tarafından bu yıl 12. kez düzenlenen Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’na başvurular başladı. Son başvuru tarihi ise 18 Temmuz 2016!


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), Türkiye’de mobilya sektörünün geleceğine katkıda bulunmak için düzenlediği Ulusal Ev Mobilyaları Tasarım Yarışması’nın bu yıl 12.’sini gerçekleştiriyor. 

Türkiye’de mobilya sektörünü sağlıklı bir çizgiye oturtmak, uluslararası platformlarda yer edinebilmesini sağlamak ve özgün tasarım fikirlerinin oluşturulmasına katkıda bulunmak için düzenlenen yarışmada gençler, farklı kategorilerde yarışıyor. 

Projeler, bu yıl ilk kez online başvuru sistemiyle MOSDER’e ulaştırılacak

Geçtiğimiz dönemlerde kargo yoluyla veya elden teslim edilen projeler bu yıl ilk kez dijital kanal üzerinden MOSDER’e iletilecek. Son başvuru tarihi olan 18 Temmuz...