17 / 05 / 2024

moskova izmir arası uçak seferleri ne zaman

moskova izmir arası uçak seferleri ne zaman

Rus havayolu şirketi Moskoviya, Moskova-İzmir ve Moskova-Ankara tarifeli uçak seferleri başlatmak için gerekli izni aldı. Daha önce şirket, Türkiye'ye haftada iki uçak seferi düzenleyeceğini duyurmuştu...

İzmir'de 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144'ü tamamlandı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi 2019-2023 yılları arasındaki 165 projenin 144’ünü tamamlayarak yüzde 87 başarı oranına ulaştıklarını duyurdu. 

Bakan Uraloğlu resmen açıkladı! İzmir-Ankara arası 3,5 saate iniyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İzmir Ticaret Odası Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na İzmir-Ankara arasında yapılan yüksek hızlı tren projesiyle ilgili konuştu. Bakan Uraloğlu, proje bicinde İzmir-Ankara arasının 3,5 saate düşeceğini söyledi.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı ne zaman açılıyor? Resmen tarih verildi! Ankara-İzmir arası 3,5 saate düşecek!

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılış tarihini duyurdu. İşte ayrıntılar ve o tarih...

Togg, İstanbul-İzmir arası kaç lira yakıyor? İşte motorlu araçla arasındaki maliyet farkı...

İstanbul'da açılan TOGG Deneyim Merkezine ziyaretçi akını sürüyor. Ziyaretçilerin otomobili yakından inceleme fırsatı bulduğu merkezde Togg ile ilgili bilgilendirme de yapılıyor. İstanbul-İzmir arası Togg C-SUV ile 306 lira 82 kuruş yakarken aynı segmentteki motorlu bir araç 1020 lira 74 kuruş yakıy

Moskova'da elit konut fiyatları artıyor!

Dünya genelinde elit konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Rusya'nın Moskova kentinde elit konut fiyatları en yüksek 5 kent arasında yer alıyor.

Ant Yapı'dan Moskova Paveletskaya Meydanı'na AVM!

Uluslararası alanda önemli projeler üstlenen 100 müteahhit arasında yer alan Ant Yapı, Rusya Moskova’daki Paveletskaya Meydanı'nda alışveriş merkezi inşaatı gerçekleştiriyor.

Hilton İzmir kapanıyor! Hissedarlar arasında kriz!

Hissedarları arasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ata İnşaat ile Vakıflar Bankası’nın yer aldığı İzmir Enternasyonel Otelcilik A.Ş.’nin sahibi olduğu Hilton İzmir, kapanıyor. Hissedarlar ile işletmeci Hilton Grubu’nun yolları ayrıldı.

İzmir’de arsa sahibi ve ev sahipleri arasında yıkım savaşı!

İzmir’de 1987 yılında yapılan Özmavikent Konut Yapı Kooperatifi ile arazi sahibi arasında yer alan anlaşmazlık 33 yıl boyunca hukuk savaşına döndü. Arsa sahibi, binalar için yıkım kararı verdirdi.

İstanbul-İzmir arasında kısalan yol tasarrufu artıracak!

Yap-işlet-devret modeliyle yapımına başlanan İstanbul-İzmir Otoyolu ile birçok alanda tasarruf sağlanması ve çevre kirliliğinin azaltılması planlanıyor.

İstanbul-İzmir arası 3,5 saate düştü!

AK Parti Bursa İl Başkanlığı Teşkilat yemeğinde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa'yı ulaşım ve sağlıkta bir üst lige taşıyacak iki muazzam projenin resmi açılışlarını yaptıklarını açıkladı.

Ankara-İzmir arası 3 saat 30 dakikaya düşecek!

Ankara (Polatlı)-İzmir Yüksek Hızlı Tren hattında yapım çalışmalarının hızla devam ettiğini söyleyen Bakan Turhan, ''Ankara-İzmir arasındaki 824 kilometre mesafe 624 kilometreye, seyahat süresi 3 saat 30 dakikaya düşecek'' dedi.

İstanbul-İzmir arası 2.5 saate düşüyor!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili konuşan Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım, "İzmir-İstanbul yolunu yapıyoruz. Süre 2.5 saate düşecek" dedi.

Moskova ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı!

Rusya'nın ünlü tatil beldeleri arasında yer alan Soçi ve Gelencik, son 5 yılda ülkede ikinci el konut fiyatlarının en çok arttığı yerler oldu, Moskova ise ikinci el konut fiyatlarında sınıfta kaldı.

moskova izmir arası uçak seferleri ne zaman Haberi

moskova izmir arası uçak seferleri ne zaman


Rusya’nın başkenti Moskova’dan İzmir'e tarifeli uçak seferleri başlıyor. 


Rusya Federal Havayolu Kurumu Rosaviatsiya’nın web sitesinde yer alan bilgiye göre, Rus havayolu şirketi Moskoviya, Moskova-İzmir ve Moskova-Ankara tarifeli uçak seferleri başlatmak için gerekli izin aldı. Daha önce şirket, Türkiye'ye haftada iki uçak seferi düzenleyeceğini duyurmuştu. 


Konuyla ilgili Cihan Haber Ajansı’na (Cihan) konuşan Moskoviya Havayolu şirketi yetkilileri, “Moskova ve İzmir arasında charter dışında tarifeli uçak seferleri şu anda yok. Yakın zamanda Moskova-Ankara ve Moskova-İzmir seferini başlatıyoruz. Şuanda yeni Superjet tipli uçaklar bekliyoruz. Henüz şirket olarak detaylı bilgi veremiyoruz.” şeklinde konuştu.


Rosaviatsiya verilerine göre, Moskoviya Rusya’nın en çok rötar yapan havayolu şirketleri arasında yer alıyor.


Kırıkhan...