21 / 05 / 2024

Motali Otel izmit

Motali Otel izmit

Maşukiye'deki Moteli Otel açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen Araplar'ın istilasına uğradı, geçen hafta kraliyet ailesi buradaydı Kadın Kadına Sohbet'in bu haftaki konuğu Maşukiye'de bulunan otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

İzmit butik otel ihalesini Apex İnşaat kazandı!

İzmit Belediyesi tarafından açılan butik otel kiralama ihalesi dün gerçekleşti. Düzenlenen ihaleyi Apex Ticaret firması kazandı.

İzmit'teki Emekli Evleri 5 yıldızlı otel konforunda!

izmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla hizmete sokulan ve Türkiye'ye örnek olan emekli evlerinden en az 5 bin kişinin yararlandığı öğrenildi.

İzmit Ramada Plaza Otel merkezde otel inşa edecek!

Kentimizin önde gelen konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartmanın büyük bölümünü satın aldı.

Ramada Plaza Otel İzmit'te otel inşa edecek!

Konaklama tesislerinden Ramada Plaza Otel, İzmit merkezde yer alan Fuar Apartma’nın büyük bölümünü satın aldı. Birkaç dairede anlaşmazlık yaşayan Ramada’nın bütün daireleri satın aldıktan sonra binayı yıkarak yerine otel inşa edeceği öğrenildi.

İzmit Kervan Otel devredildi!

İzmit’in tanınmış esnaflarından Refik Ataman Kerpe Kervan Otel’i devralarak turizm sektörüne girdi. Tatil amaçlı geldiği Kerpe’yi çok sevdiği için bu girişimde bulunduğunu söyleyen Ataman, sektörde oldukça iddialı olduklarını vurguladı.

Maşukiye Motali Otel Araplar tarafından reğbet gördü!

Maşukiye'deki Moteli Otel açılalı çok kısa bir süre olmasına rağmen Araplar'ın istilasına uğradı, geçen hafta kraliyet ailesi buradaydı Kadın Kadına Sohbet'in bu haftaki konuğu Maşukiye'de bulunan otelin işletmecisi Gülay Bayramin Burhan.

La Flora Otel ekimde İzmit'te hizmete giriyor!

Paşalıoğlu inşaat sahipleri adına Mustafa Paşalıoğlu ve Doğukan Paşalıoğlu tarafından yaptırılan La Flora Otel, ekim ayının ilk haftası açılıyor.La Flora Otel, ev huzurunu ve rahatlığını ayağınıza getiriyor...

Ant Yapı, İstanbul ve İzmir'de otel yapacak

`Dünyanın En Büyük 225 Uluslararası Müteahhitlik Firması' sıralamasına bu yıl ilk kez, ama oldukça yüksek bir sıralamadan; 70'incilikten giren Ant Yapı, iki otel yapma kararı aldı

The Marmara Grup, New York'ta otel arıyor!

The Marmara Grup, New York'ta ikinci bir otel arayışı içinde olduklarını açıkladı

 

16 mülk sahibi ikna olursa Nişantaşı'na 'hip otel' açılacak

ABD'li bir 'hip otel' yatırımcısı 16 mülk sahibi ikna edilirse 2010'da 120 odalı bir otel kuracak

Koç Grubu Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açıyor!

Koç Grubu, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladığı Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan'ı butik otel olarak 2010'da açacak

Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan butik otel olacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiralanan Ankara Kalesi'ndeki Çukurhan, butik otel konseptiyle yeni yılda hizmete açılacak

Motali Otel izmit Haberi

Motali Otel izmit

Çocuk denilecek yaşta bir butiğin başına geçen, çok geçmeden bir marka yaratan ve 20 yıl boyunca işleten, bu esnada çeşitli işler de yapan Gülay Hanım, şimdilerde aile şirketi bünyesinde Motali Otel'in işletmeciliğini yapıyor. 

Motali Otel, butik otel tarzında günün her saati hizmet veriyor ve aile şirketi olduğu için müşteriler burada çok rahat ediyor. Otelin en büyük müşterileri ise Araplar. Gülay Hanım, Maşukiye'nin yakında Arap cennetine döneceğini söylüyor, "Geçen hafta kraliyet ailesinin baldızları ve kardeşleri bir otobüs geldi, iki gün konaklayıp gitti" diyor. 


Bizim...