16 / 05 / 2024

Mövenpick malatya

Mövenpick malatya

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Deprem bölgesinde tam 22 bin konutun daha temeli atıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin katılımıyla Malatya'da gerçekleştirilen törenle Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde 22 bin yeni konutun daha temeli atıldı.

Depremzede kiracılar da ev sahibi olabilecek!

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde büyük yıkım alan Malatya'da temel atma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Çamurlu Mahallesi'nde bugün temeli atılan 400 sosyal konut projesinden depremzede kiracıların da ev sahibi olabileceği açıklandı.

Mövenpick Living, Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'ye geliyor!

Accor, Türkiye'de 62. İstanbul'da ise 29. ve 30. otellerini Mövenpick Living konsepti ile Artaş Grubu'nun yeni projeleri Avrupa Konutları Çamlıvadi ve Avrupa Konutları Saklıvadi'de hayata geçirecek.

Çağlar kardeşler turizm yatırımlarında hız kesmeyecek!

İstanbul Balmumcu’daki Plaza Otel’i tepeden tırnağa yenileyerek Mövenpick markasıyla hizmete sunan Çağlar kardeşler, “Ülkemize güveniyoruz, yeni yatırımlarla büyüyeceğiz” mesajını paylaştı. 

Malatya Girişim Grubu, Mövenpick ile anlaştı!

Malatya Girişim Grubu, 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otel için ünlü otel zinciri Mövenpick ile anlaşmaya varmış...

Malatya Meydanı'nda yıkım başladı!

Malatya Emekliler Parkı ve civarındaki binaların yıkılacağı ve alanın yeşil alan olarak değerlendirileceği kararı sonrası yıkım çalışması başaldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak Ziraat Bankası yıkıldı.

Malatya'da hukuksuz dükkan yıkımı iddiası!

Malatya'da yıkım kararı verilen dükkanlarının hukuka aykırı olarak yıkılmaya çalışıldığını iddia eden bir kadın kendini 3. kattan atmaya çalıştı. Olaya müdahale eden polisler kadının atlamasını engelledi.

Malatya Büyükşehir Kasım ayı Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısının 2. birleşiminde imar konuşuldu.

Malatya Büyükşehir Kasım ayı toplantısı gerçekleşti!

Kentteki çalışmalarına devam eden Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Malatya Yamaç Mahallesi'nde kentsel dönüşüm tepkisi!

Malatya Yamaç mahallesi sakinleri mahallerinin tamamının kentsel dönüşüm kapsamına alınmasına tepki göstererek Yamaç ve Beydağ mahallelerinin imara açılmasını istedi.

Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği Malatya İnönü Stadı'nın millet bahçesi olması kararının ardından çalışmalar başlatıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya İnönü Stadı'nın yıkımına tepki gösterdi.

Malatya Kavacık Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yıldıztepe Mahallesi sınırlarında bulunan Kavacık Caddesi’nde değişim dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Mövenpick malatya Haberi

Mövenpick malatya

Para Dergisi editörleri, Malatya Girişim Grubu'nun otelinin son durumunu kaleme aldı;

Malatyalı işadamlarının birbiriyle dayanışması bilinir. Bunun en somut örneği de Malatya Girişim Grubu'dur. 33 iş insanı tarafından kurulan Malatya Girişim Grubu ilden çıkmış birçok ünlü işadamlarını aynı gaye etrafında toplayan bir yapı.

Kurucu Başkanlığı'nı Rönesans Holding'in kurucusu Erman Ilıcak yaptı. Grup önce Malatya Park Alışveriş Merkezi'ni inşa etti. Ardından acil bir ihtiyaç olarak görünen kongre merkezi ve global ölçekte tanınan marka bir otel yatırımı geldi. 240 milyon TL yatırımla inşa edilen otelin işletmesi için 2013'te Hilton Grubu ile anlaşılmıştı. Double Tree markası Malatya'da faaliyete geçti. Aradan geçen altı yılın sonunda Hilton Grubu ile yollar ayrılmıştı. Bu konudaki bilgiyi Hürriyet Gazetesi yazarı değerli meslektaşımız Jale Özgentürk'ün köşesinde okumuştuk. Malatya Girişim Grubu...