03 / 05 / 2024

Mr Jeff mağazaları

Mr Jeff mağazaları

Bir kıyafet yıkama uygulaması olan Mr Jeff, Türkiye'de franchise vererek büyüyecek. Bir şubesi yaklaşık olarak 116 bin 500 TL yatırımla kurulabilen bu iş modelinde bir yıl boyunca royalty alınmıyor. 2019 yılının sonuna kadar 150 bayiye ulaşılması hedefleniyor...

AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira krizi başladı: Süre olmadan 6 kata varan artış isteniyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM ve cadde mağazalarında da fahiş kira taleplerinin olduğuna dikkat çekti ve sektörün fahiş kira artışı, yükselen işçilik ve gümrükte referans fiyat eklenmesi gibi sorunlarla karşı karşıya olduğunu belirtti.

Gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği!

30 gün sonra yürürlüğe girecek olan gümrüksüz satış mağazaları yönetmeliği Bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Zincir mağazalar nüfusu 2 binin altındaki yerde mağaza açmasın!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Istiyoruz ki zincir mağazalar 2 bin nüfusun altındaki yerlerde, mahallelerde, köylerde mağaza açmasın" şeklinde konuştu.

Tav, Tunus’da gümrüksüz satış mağazalarının işletme ihalesini kazandı!

TAV Havalimanları Holding, Tunus’da 5 uluslararası havalimanında yer alan gümrüksüz satış mağazalarının işletme ihalesini kazandı. Satış mağazalarının işletme hakkı Kasım 2014 tarihinde başlamak üzere 8 yıl 2 ay sürecek...

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mr Jeff mağazaları Haberi

Mr Jeff mağazaları

Kıyafet yıkama uygulaması Mr Jeff, klasik çamaşırhane sistemini değiştirmeyi amaçlayan bir girişim. Mr Jeff, 2015 yılında İspanya'da, üniversitede tanışan 20 yaşındaki bir grup arkadaş tarafından kuruldu. Fikir, ev işi yaparken oluşan tembellik hissinden ortaya çıktı.

Ekonomist’ten Burcu Tuvay’ın haberine göre; Kıyafetlerini yıkarken veya çamaşırhaneye bırakıp daha sonra teslim alırken çok fazla zaman kaybettiklerini düşünen Eloi Gomez, Adrian Moreno ve Ruben Munoz, bunları kendi adlarına gerçekleştirecek bir uygulama yapmaya karar verdiler ve çamaşır yıkamayı unutturacak bir mobil uygulama geliştirdiler. Bunun sonucunda abonelik sistemi de ortaya çıktı. Mr Jeff'in dünya genelinde yaklaşık olarak bin 200 franchise şubesi bulunuyor. Meksika, Arjantin, Brezilya, Şili, Ekvador, Mısır ve Filipinler'de faaliyet gösteren Mr Jeff, Türkiye'de de franchise vererek büyümeyi hedefliyor.

Uygulama Android ve İOS cihazlar aracılığıyla indirilebiliyor....