02 / 05 / 2024

Mübariz Gurbanoğlu otelini mi satıyor

Mübariz Gurbanoğlu otelini mi satıyor

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Edinilen bilgilere göre Mansimov'a ait Etiler Ulus'taki Palmali Residence da satılığa çıkmış. Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş.

Alanya’ya ilk gayrimenkul yatırım fonu Fenercioğlu’ndan!

Alanya’nın ilk gayrimenkul yatırım fonu olan Fenercioğlu Gayrimenkul Yatırım Fonu, gerçekleştirilecek basın toplantısıyla tanıtılacak.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? Bakan Uraloğlu tek tek açıkladı: Tahliye planı yapıldı

Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İstanbul depremi ile ilgili yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmaları tek tek açıkladı. Peki İstanbul depreminde köprüler, havalimanları, yollar yıkılacak mı? İşte ayrıntılar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Emeklilik hayali suya düşenlere müjde! Borçlu Bağ-Kur’lulara EYT’li olma yolu açıldı

Hürriyet gazetesi yazarı Noyan Doğan, 2 Şubat 2023 tarihli köşe yazısında EYT’den emekli olma hayali suya düşenlere müjde niteliğinde bir yazı paylaştı.

Çiftçiye 36 ay vadeli 250 bin lira kredi müjdesi! Borçlu çiftçilere kolaylık sağlanacak, faizler silinecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çiftçilere üç yeni destek müjdesi verdi. Erdoğan ayrıca genç çiftçi ve kadın çiftçilere kredi limitinin arttırılacağını borçlu çiftçilerin borcunun anaparasını ödemesi durumunda ise faizin silineceğini söyledi. İşte detaylar...

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Müftüoğlu tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Mahkemeden Yalıkavak Marina’nın el değiştirmesine ilişkin karar!

Azeri işadamı Mübariz Gurbanoğlu’nun şikayeti üzerine aralarında Yalıkavak Marina’nın şu anki sahibi Anar Alizade, Gurbanoğlu’nun eski CEO’su Alaattin Aykaç ile eski yöneticileri Ali Kemal Çelikten ve Mehmet Ercil hakkında beraat kararı verildi. 

Mıstaçoğlu Holding'ten Kırgızistan'a karma proje! 

Türkiye, Kırgızistan'da en çok yatırım gerçekleştiren ilk 5 ülke arasında yer aldı. Mıstaçoğlu Holding, Kırgızistan'da AVM, otel ve gayrimenkul geliştirme yatırımlarına hız verdi...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul yorumu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy’de bir dizi incelemeler yapıp, esnafları ziyaret etti. Gazetecilerin ziyaret sırasında "İBB’nin Kanal İstanbul çevresinde çalışması olacak mı?” sorusunu İmamoğlu dikkat çekici bir şekilde cevapladı.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Diyarbakır'a tramvay hattı müjdesi!

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu'ndan Diyarbakır halkını sevindiren haber geldi. Karaloğlu DiyarRay Tramvay Hattı için çalışmaların başladığını dile getirdi.

Mübariz Gurbanoğlu otelini mi satıyor Haberi

Mübariz Gurbanoğlu otelini mi satıyor

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz haftaki sayılarda Palmali Grubu'nun sahibi Mansimov'un İstanbul'daki oteli ve Bodrum'daki Palmarina isimli marinasını satışa çıkardığını yazmış ve bu mülkleri Lukoil Başkanı vagit Alekperov'un aldığını aktarmıştık. 


Bu konuda Palmali Group'un sahibi Mübariz Gurbanoğlu'ndan (Mansimov) bir açıklama geldi. Sorumlu gazetecilik gereği bu açıklamayı da sizlerle paylaşalım istedik. Mübariz Gurbanoğlu (Mansimov) avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada özetle, "Mübariz Gurbanoğlu ve Vagit Alekperov arasında haberde bahsi geçen otelin veya anılan marinanın satışına ilişkin ticari anlamda hiçbir görüşme ve pazarlık yapılmamış ya da hukuki işlemde bulunulmamıştır. Aynı şekilde, Vagit Alekperov tarafından da otelin ve marinanın satın alınmasına ilişkin herhangi bir talep yöneltilmemiştir" denildi. Biz gazeteciyiz. Gelen her bilgiyi araştırıp değerlendiriyoruz. Araştırırken Mansimov ile ilgili yeni...