30 / 04 / 2024

Mübariz Mansimov kim

Mübariz Mansimov kim

Mübariz Mansimov, Bodrum Yalıkavak’ta yaptıkları Palmarina’nın arkasındaki araziye Paris’in ünlü caddesi Şanzelize benzeri bir sokak inşa edeceklerini, bu yaz Las Vegas ve Broadway şovlarını getireceklerini söyledi...

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri ne iş yapıyor?

Gülsüm Azeri kimdir? Gülsüm Azeri'in eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri kariyeri ve eğitim durumu nedir? Gülsüm Azeri'in kim olduğu ve Gülsüm Azeri'in hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı! Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın!

Ek MTV'nin ayrıntıları tek tek açıklandı... Alım-satımda ek vergiyi kim ödeyecek? Hemen bakın...

Sosyal desteklerde son dakika! 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Devlet tarafından ihtiyaç sahiplerine ödenen sosyal desteklere zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki 65 yaş aylığı, engelli maaşı, evde bakım parasına yeni zam ne zaman? Kim kaç TL alacak?

Şirketlerden depremzedelere yardım hamlesi! Hangi şirket ne yardım gönderdi? Kim ne yaptı?

Son yüzyılın en büyük deprem felaketlerinden biri olarak gösterilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin açtığı yaraları sarmak üzere iş dünyası da seferber oldu. Şirketler ihtiyaç malzemelerinin yanı sıra maddi yardımda da bulunuyor.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak?

Milyonlarca vatandaş Ocak zamlı maaş hesaplamalarını merakla araştırıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası için Ocak zammı peş peşe hesaplandı! Kim kaç lira maaş alacak? Şimdi bakın!

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Kombi bozuldu kim öder? Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder?

Kiracıların ve ev sahiplerinin bazı hakları bulunmaktadır. Evde meydana gelen hangi hasarları ev sahibi öder, Kombi bozuldu kim öder, Kombi arızasını kiracı mı yoksa ev sahibi mi öder? İşte detaylar!

TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG bugün büyük bir açılış töreni ile banttan iniyor. Peki TOGG neyin açılımı? TOGG ne demek? TOGG'un ortakları kim?

Muhammed Halit Sönmez, Pera GYO'dan ayrıldı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Muhammed Halit Sönmez, görevinden istifa etti. Peki Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar...

Markette litresi 55 liraya süt isyanı! Bizim hakkımızı kim savunacak diyerek veryansın ettiler

Yüksek enflasyon ve gıda fiyatları arasındaki paralellik hem üreticileri hem de tüketicileri vurdu. Marketlerde 1 litre sütün 55 liraya çıkması isyan ettirdi. 'Bizim hakkımızı kim savunacak' diyen üreticiler sesini duyurmaya çalışıyor.

Maaşlara Temmuz zammında geri sayım başladı! Kim kaç TL maaş alacak? 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği..

Maaşlara Temmuz zammı için geri sayım başladı. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardı alan kişiler de aylıklarının ne kadar olacağını merak ediyor. Peki kim kaç TL maaş alacak? İşte ayrıntılar..

Mübariz Mansimov kim Haberi

Mübariz Mansimov kim



Mübariz Mansimov, Bodrum Yalıkavak’ta yaptıkları Palmarina’nın arkasındaki araziye Paris’in ünlü caddesi Şanzelize benzeri bir sokak inşa edeceklerini, bu yaz Las Vegas ve Broadway şovlarını getireceklerini söyledi.


Mübariz Mansimov, 270 gemiden oluşan filosuyla Karadeniz petrol taşımacılığının yüzde 65’ini gerçekleştiriyor. İşinin büyük kısmı denizde ama 40 ülkede, 45 bin çalışanı bulunan Palmali Grubu aynı zamanda enerji, gayrimenkul ve turizmde de adından söz ettiriyor.


Grubun bu kadar hızlı büyümesinde 12 yaşından beni günde sadece 3 saat uyumasının mı, yoksa asker kökenli olup o disiplini hayatında ana ilke yapmasının mı payı büyük bilinmez ama Mansimov’un enerjisine yetişmenin zor olduğu ortada.

Bodrum’da 120 metrelik teknelerin dahi yanaştığı Palmarina’yı 5 ayda inşa etmişti. Bitti sanıyorduk. Paris’in ünlü Şanzelize (Champs-Elysees) caddesi varmış daha! Palmarina’nın hemen arkasında Paris’i canlandıracaklar. Kaldırım...