14 / 05 / 2024

müberra eresin

müberra eresin

Ankara (AA) - Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), 2022 Mayıs'ta Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenecek Imex Uluslararası Turizm Fuarı'na katılacak.İmex Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye standı açacağını belirtti.

2023'te kamulaştırma dava sayısı 196 bin 289, ecrimisil dava sayısı 21 bin 892 oldu!

Ülkemizde 2023'te hukuk mahkemelerinde görülen kamulaştırma dava sayısı 196 bin 289, ecrimisil dava sayısı ise 21 bin 892 olurken, Mülkiyet erişim ve takip sistemi İMPOMES’in Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müberra Oflaz'dan da konu ile ilgili uyarı geldi...

Cumhuriyet'in 100. yılına özel başlatılan indirim furyasına otellerde dahil oldu! TÜROB resmen açıkladı, indirim geliyor

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin, otellerin Cumhuriyet'in 100. yılında enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında indirime gideceğini ilan etti.

Gayrimenkul sektörü temsilcilerinden konutların turizm amaçlı kiralanmasına ilişkin açıklama: Çok önemli bir adım

TÜROB Başkanı Eresin, haksız kazancın önüne geçilmesi amacında ve daha da önemlisi hem güvenlik hem hijyen sebepleriyle çok önemli bir adım olarak değerlendirdi.

Berra  Doğaner kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Berra  Doğaner kimdir? Kaç yaşında? Berra  Doğaner daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Berra  Doğaner'in eğitim hayatı nasıldı?

TÜROB'dan emlak vergisi önerisi!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin emlak vergisi ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Emlak vergisi artışları yeniden değerleme oranıyla sınırlı kalmalı" dedi.

Konaklama sektörü kira desteğinden memnun!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada, "KDV indiriminin devam edeceğinin açıklanmasından memnuniyet duyuyoruz. Ayrıca, tahsislere ve kiralara ilişkin yeni destekler de olumlu etki sağlayacaktır" dedi.

Fırsatçılar Türkiye'deki otelleri 'ölü fiyatına' almak istiyor!

Dünya Turizm Örgütü’ne göre turizm hareketi 2022 yılında tekrar normale dönecek TÜROB Başkanı Müberra Eresi Pandemi olmasaydı 2020’de belki dünyanın ilk 3 destinasyonu arasına oturabilecek..

Global İHM Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global İHM Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Rıza Demir, Müberra Kurutepe, Tibet Kılıç ve Volkan Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Müberra Eresin: Anadolu'da otel yatırımı artışı sevindirici!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada Anadolu şehirlerinde otel yatırım artışının sevindirici olduğunu söyledi.

Müberra Eresin: Bazı bölgelere otel yapılmamalı

TÜROB Başkanı Eresin, "Bir otel yapılacağı zaman kuruldan onay çıksın. Bazı bölgelere otel yapılmasından yana değiliz" ifadelerini kullandı...

Müberra Eresin: Galataport'un bitmesini bekliyoruz!

TÜROB Başkanı Müberra Eresin, "Galataport'un bitmesini ve Yenikapı'da liman yapılmasını bekliyoruz. Bunlar olduktan sonra Türkiye turizmi sıçrama yapacak" dedi...

Kadınların en fazla tercih ettiği mesleklerden biri şehir plancılığı!

İmpo İmar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Müberra Oflaz'ın şehir plancılığı üzerindeki gözlemlerini aktardı. İşte o röportaj..

TUROB, FITUR Madrid Turizm Fuarı'na katıldı!

TUROB Başkan Yardımcısı, Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin,Madrid'de dün başlayan FITUR Turizm Fuarı'nın Avrupa'da gerçekleştirilen en önemli üçüncü turizm fuarı olduğunu söyledi.

müberra eresin Haberi

müberra eresin

TUROB'tan yapılan yazılı açıklamada, kongre turizmi alanında, 12 yıldır başarıyla devam eden IMEX Uluslararası Turizm Fuarı'nda Türkiye standı açılacağı belirtildi. 


Son yıllarda kongre turizminin parlayan yıldızı olan Türkiye'nin özellikle İstanbul'daki gelişen kongre hizmetleri ve uluslararası kongre ağırlamalarıyla önemli bir başarı yakaladığı kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TUROB Fuarlar ve Tanıtım Komitesi Başkanı Müberra Eresin, söz konusu turizm çeşidinin özellikle büyükşehirlerde önemli bir ürün olduğunu vurguladı. 


Bu turizm çeşidinde misafirlerin harcamalarıyla da turizm gelirine fark edilir bir katkı sağladığını ifade eden Eresin, "ICCA 2013 istatistiklerinde ülkemizin ilk 20 ülke arasında girerek gösterdiği başarı, TUROB olarak bu fuara katılmamızın son derece doğru bir planlama olduğunu göstermektedir. Fuarın sadece profesyonellere açık ve önceden randevu sistemine yönelik bir fuar olması, yapılan görüşmelerin verimliliği açısından da oldukça...