09 / 05 / 2024

Mücahit Şahin kimdir

Mücahit Şahin kimdir

Çanakkale Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.

Mücahit Şahin: Çanakkale Lapseki'de inşaat sektörü hızla büyüyor!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar ne iş yapar?

H. Cahit Çınar Kimdir?, H. Cahit Çınar eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar 'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? H. Cahit Çınar Kimdir? H. Cahit Çınar'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve eğitim durumu hakkında merak edilenler. H. Cahit Çınar'ın eğitim durumu, kariyeri ve tüm ayrıntılar...

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tasalı Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Müücahit Ebrar Tasalı tarafından kuruldu. 

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Durutek Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Durutek Gayrimenkul Limited Şirketi Ümraniye'de Mücahit Kurt ve Yusuf Kurt ortaklığında kuruldu.

Mücahit Şahin kimdir Haberi

Mücahit Şahin kimdir

Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı. Çanakkale'nin Lâpseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı. Lâpseki ilçesinin geleceğinin parlak olduğunun altını çizen Şahin"Lâpseki kısa zamanda büyüme eğilimi gösterebilecek bir potansiyele sahip. İnşaat sektörü aralıksız olarak devam ediyor. Projelendirmelerin birçok ayağı var. Mimarlık, statik, elektrik projelendirmesi gibi birçok aşamadan geçiyorsunuz. Mimarlık hizmeti alımı noktasında bazı sıkıntılar yaşanıyor. Proje aşaması mimarlıktan başlıyor. Mimarlık inşaat sektörünün ekip başıdır. Bir mimar sizin arsanız da olmayan bir binayı yerleştirir. İnsanlar projede görüyorlar ama bittikten sonra nasıl olacak bunu da görmek istiyorlar. İnşaat ruhsatı alınana kadar mimarlar ile diyalog...