25 / 07 / 2024

Mudanya trafik

Mudanya trafik

Mudanya belediye binasının da içinde bulunduğu 12 Eylül Caddesi Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi'nin ( UKOME ) kararı ile araç trafiğine kapatıldı.

Bursa Mudanya Kavşağı genişletiliyor!

Mudanya’dan Bursa istikametine gelen araçların şehir içi trafiğe dahil olmasıyla yaşanan trafik keşmekeşi, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği yeni yatırımla tarihe karışıyor.

Bursa Mudanya Kavşağı’nda sona gelindi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Haziran ayı olağan meclis toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya Kavşağı’ndaki imalat çalışmaları nedeniyle yaşanan trafik sıkışıklığının birkaç gün içinde sona ereceğini açıkladı.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Mudanya Saraylar projesi Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor!

Mudanya Saraylar, Mudanya sahilinde hayata geçiriliyor. Birel inşaat'ın Mudanya Saraylar projesi yalın bir inşaat projesinin dışında kültürel bir misyon, İstanbul ve Bursa arasında sembolik bir kültürel köprü olmayı hedefliyor.

Çanakkale'de trafik düzenlemesi!

Çanakkale İl Trafik Komisyonu kararıyla, yayaların güvenliği ve sosyal alanların arttırılması için İsmetpaşa Mahallesi’ndeki Arslanca Sokak ile Kemalpaşa Mahallesi’ndeki Kemal Yeri Sokak araç trafiğine kapatılacak.

Marmarabirlik'ten Mudanya'ya depolama tesisi!

BURSA'NIN Mudanya ilçesine zeytin depolama tesisi kuruluyor. Marmarabirlik, Mudanya 150 Sayılı Zeytin Tarım Satış Kooperatifı'nin Yörükali Mahallesi'ne 8 milyon 200 bin lira harcamayla zeytin depolama tesisi kuruyor...

1964 yılında 3 yıllık trafik planı hazırlanmış!

1964 yılında İstanbul Belediyesi, trafik düzeninin sağlanması için 3 yıllık bir plan hazırlamış. Hazırlanan plan Devlet Planlama Teşkilatı'nın onayına sunulmuş, plan 30 milyon liraya mal olacakmış.

1963 yılında Maçka-Şişli tarafında yeni trafik düzeni uygulanacakmış!

1963 yılında Maçka ve Şişli tarafında yeni trafik düzeni uygulanacakmış. Maçka, Nişantaşı, Şişli, Harbiye bölgelerinde trafik yönlerini değiştiren yeni düzen hakkında İstanbul Valiliği bir bildiri yayınlamış...

1964 yılında iki trafik geçidinin inşası başlayacakmış!

1964 yılında, trafik tıkanıklığını önlemek için Unkapanı'nda Unkapanı Geçidi, Kararköy'de ise yeraltı geçidi inşa edilecekmiş. Yonca yaprağı biçimindeki Unkapanı Geçidi 4 milyon liraya mal olacakmış.

Marmarabirlik Mudanya'ya zeytin depolama tesisi yapacak!

Marmarabirlik, Mudanya Kooperatifi'ne depo kuruyor Marmarabirlik Ar-Ge çalışmalarının yanı sıra, yenilenebilir enerji yatırımları ve çevre dostu projeleriyle beraber kooperatiflere olan yatırımlarına da hızla devam ediyor.

Tek bir yeni şerit eklemeden trafik sorunu çözülebilir mi?

Tek bir yeni şerit eklemeden trafik sorunu çözülebilir mi? 3D yazılım devi Autodesk, bu konuda dünyanın çeşitli ülkelerinde kullanılan alternatif çözümleri 8 maddede sıralayarak, geleceğe yeşil ışık yakıyor.

1963 yılında yeni trafik düzeni olumlu karşılanmış!

1963 yılında İstanbul'da yeni bir trafik düzeni uygulanacakmış. Yeni trafik düzeni Beyoğlu, Beşiktaş ve Eminönü Meydanı'nda uygulanacakmış. Trafik istikametleriyle, birçok hususların şehirde ferahlık yaratacağı umulmuş.

Mudanya'da inşa edilecek site için 100 zeytin ağacı söküldü!

Bursa'da zeytinciliğin merkezi olan Mudanya ilçesinde bir bina inşaatı için ağaç kıyımı yaşandı. Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesinde yapılacak site sebebiyle 2 saat içerisinde 100 kadar zeytin ağacı dozerlerle söküldü.

Mudanya trafik Haberi

Mudanya trafik

Mudanya Belediyesinin 19.08.2014 tarih ve 207 sayılı yazılı kararını değerlendiren UKOME Kurulu, 12 Eylül caddesini tamamen araç trafiğine kapattı. 

İtfaiye, Ambulans, Kamu araçları ve lojistik hizmet veren araçlar dışında 12 Eylül Caddesi'nı araç trafiğine kapatma kararı alınırken. Mütareke Evi Muzesi'nın çevresinin rahatlatılması yönünde gelen taleplerde değerlendirilmiş oldu. Yapılan çalışma ile çok önem verdikleri Mudanya Mütareke Müzesi'nin önündeki araç keşmekeşinin de önüne geçmiş olduklarının altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 'Barışın imzalandığı Mütareke Binamızın da görkemini ortaya çıkarmayı hedefliyoruz' dedi. 

"Halka alan yaratmak amacındayız" Yapılan uygulama ile halkın yürüme alanlarını da genişlettiklerini belirten Türkyılmaz. 'Bu sayede caddede faaliyet gösteren esnaf da belirlenen alanlar içerisinde masa ve sandalyelerini koyabileceklerdir" dedi. 


Mudanya...