02 / 05 / 2024

mudurnu ve aliağa imar

mudurnu ve aliağa imar

İmar planlama ekibi İmpo İmar'ın hazırlayacağı planlar sayesinde, Aliağa’nın yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözülecek. İmpo İmar, İzmir Aliağa’nın 1/1000 ölçekli imar planları ve Bolu Mudurnu’nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor.

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşaatında son durum ne? 

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Hastane inşaatının kaba inşaatı sürüyor. 

İzmir'de Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi inşa ediliyor!

İzmir Aliağa'da inşaatı devam eden  Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin inşaatı yüzde 30 oranda tamamlandı. 

Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti TBMM'de!

Dokuz Eylül Üniversitesinin proje sahibi olduğu Aliağa Mesleki ve Çevresel Hastalıklar Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müze binası harabeye döndü! 

İzmir Aliağa'da bulunan Kyme Antik Kenti Kazı Evi ve Aliağa Arkeoloji Müzesi çürümeye terk edildi. Plastik çöplerle dolu binalar harabeye döndü.

Aliağa kura sonucu öğrenme 26 Şubat!

Aliağa kura sonucu öğrenme 26 Şubat ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte Aliağa kura sonucu 26 Şubat ve Aliağa kura sonuçları 100 bin konut isim listesi...

TOKİ İzmir Aliağa 26 Şubat kura sonuçları!

TOKİ İzmir Aliağa 26 Şubat kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Aliağa kura sonucu listesi ve Aliağa TOKİ kura sonuçları 2020....

İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu konut ve arsa fiyatlarını uçurdu!

Açılışı merakla beklenen İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu projesi 3 senedir konut ve arsa fiyatlarını artırıyor

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1!

TOKİ İzmir Aliağa 2019 başvuruları 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Aliağa'da vergi yapılandırması ve imar barışı toplantısı yapıldı!

Aliağa Ticaret Odası (ALTO), Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” ile ilgili toplantı yapıldı.

İzmir Aliağa'da 9 milyon TL'ye icradan satılık benzin istasyonu!

İzmir İli Aliağa İlçesi'nde Helvaco Köyü'nde yer alan  üzerinde benzin istasyonu ve eklentileri olan gayrimenkul 9 milyon TL bedel ile icradan satılıyor. 

Aliağa Belediyesi'nin eski hizmet binası yıkıldı!

Aliağa Belediyesi’nin İstiklal Caddesi üzerindeki eski merkez hizmet binası için yıkım kararı verildi ve yıkım işlemleri gerçekleştirildi.

TOKİ Aliağa imar uygulaması yeniden askıda!

TOKİ'nin hazırladığı İzmir Aliağa İlçesi, Arapçiftliği Mahallesi sınırları içerisinde yer alan, 6707, 6117 7746, 7747 ve 8182 nolu parsellerin imar uygulaması askıya çıkarıldı...

İzmir Aliağa'daki yatırımlarda son durum!

Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, İzmir Aliağa'daki projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Akbulut, yeni hastane, alt-üst geçit, TOKİ ve çevre yolu yatırımları ile ilgili son durumu anlattı.

mudurnu ve aliağa imar Haberi

mudurnu ve aliağa imar

Türkiye’nin köklü imar planlama ekibi İmpo İmar, yaklaşık 2 bin hektarlık  imar planlarını hazırlamak üzere sahaya çıktı. Ekibin hazırlayacağı planlar sayesinde, Aliağa’nın yıllardır çözülemeyen imar sorunu çözüme kavuşacak. İmpo İmar,  İzmir Aliağa’nın 1/1000 ölçekli imar planları ve Bolu Mudurnu’nun 1/5000 nazım imar planlarını hazırlıyor.


Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden Aliağa’nın imar sorunu çözümleniyor. Aralarında Habaş, Enka Power, İzmir Demir Çelik gibi büyük şirketlerin de olduğu 29 firmanın faaliyette olduğu bölgenin 1/1000 ölçekli imar planlarının hazırlanıyor. Aliağa Belediyesi tarafından yetkilendirilen İmpo İmar, bölgenin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı revizyonu ile koruma amaçlı imar planı revizyonlarını gerçekleştirecek. Konusunda uzman şehir plancıları, harita mühendisleri ve mimarlardan oluşan deneyimli kadro, bin 125 hektarlık alanın imar sorununu çözecek.


Mudurnu’nun Turizm Potansiyeli Artacak

Türkiye’nin köklü imar planlama...