02 / 05 / 2024

MÜFED açıklamaları

MÜFED açıklamaları

İzmir'de inşaat sektörünün gelişmesinin önündeki en büyük engelin, yeni arsa üretilememesi olduğunu söyleyen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, kent ekonomisinin bu durumdan olumsuz etkilendiğini bildirdi.

Hükümetten yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Riskli yapı tespiti engellenirse ne olacak? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Bütçesi Meclis'te görüşüldü. AK Parti Milletvekillerinden önemli açıklamalar geldi. İşte detaylar...

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Tarım Bakanı açıkladı! 2023 buzağı destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tek tek açıklandı!

"2023 Buzağı destek ödemeleri hangi tarihte yatacak?" sorusunun cevabı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Tarım ve Orman Bakanlığınca gelecek buzağı destek açıklamaları yakından takip ediliyor.

İstanbullulara müjde! Ağır derecede çürük binalar yıkılacak, kira yardımı 3 kat artacak! Ekrem İmamoğlu resmen açıkladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un depreme hazırlık ajandasını ve yeni çözüm önerilerini açıkladığı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun dikkat çeken o açıklamaları...

FED açıklaması sonrası emtia piyasasındaki ürünlerin fiyatı arttı

Emtia piyasasında bir önceki hafta görülen yükseliş eğilimi, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) ılımlı ve yumuşak tondaki açıklamalarıyla geçen hafta da devam etti. Fiyatı en çok artan 3 ürün doğal gaz, kahve, paladyum oldu. Altın ise binde 4 oranında artış gösterdi.

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Gümüş fiyatı 26 dolara koşuyor! Uzmanlardan gelen açıklamalar şok etti...

Gümüş fiyatları son beş gün içerisinde en yüksek seviyelere ulaştı. Gümüşün gramı bugün 12,28 liradan işlem görürken ons fiyatı 26 dolara koşuyor. Gümüş fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için uzmanlardan şok açıklamalar geldi...

Bitcoin ölüm kavşağına yaklaşıyor iddiası!

En büyük piyasa değerinin sahibi olan kripto para olan Bitcoin’de balon tartışmaları yeniden gündeme geldi. Peki Bitcoin'de balon var mı? İşte uzmanların konuya ilişkin açıklamaları...

Yıldırım'da kentsel dönüşüm projelerine ağırlık verilecek!

2018 yılının Yıldırım’ın yılı olacağını açıklayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki kent projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Mustafa Yeneroğlu'ndan otomatik bilgi paylaşımı uygulaması açıklaması!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, otomatik bilgi paylaşımı uygulaması hakkında bazı açıklamalar yaptı.

MÜFED açıklamaları Haberi

MÜFED açıklamaları

İzmir'de inşaat sektörünün gelişmesinin önündeki en büyük engelin, yeni arsa üretilememesi olduğunu söyleyen Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, kent ekonomisinin bu durumdan olumsuz etkilendiğini bildirdi. İnşaat sektörünün, arazi yetersizliği nedeniyle canlanamadığını ve projelerin hayata geçirilemediğine dikkat çeken Nasır, İzmir'in planlanması halinde sektörün hızlı bir şekilde canlanacağını anlattı. Kent planlarının, piyasa ve hükümetin durumuna göre şekilleneceğini kaydeden Necip Nasır, "Yatırımcılar, hükümetin durumunun açıklığa kavuşmaması nedeniyle yeni projelerini bekletiyor. Belediyeler tarafından planlama çalışmaları yapılıyor, fakat bazı sıkıntılar var" dedi. 

Nasır, "Doğru uygulansa, şehrimiz ve ülke adına çok yararlı olacak kanundan bazıları faydalanarak gelişi güzel işler yapıyor. Depreme dayanıklı sağlıklı yapılara sahip olacağız, ama beton, vizyon ve misyonu olmayan bir kent haline dönüşmemiz de yakındır" uyarısı yaptı. 


Ege...