29 / 04 / 2024

Müge Seymen kimdir

Müge Seymen kimdir

Gayrimenkul sektörü profesyonellerinin iş ve özel hayatlarını kolaylaştıracak, emlak sektörünün ilk sadakat programı uygulaması Milliyet Emlakçılar Kulübü (MEK) faaliyete başladı.

Müge Seymen, Milliyetemlak.com'un Genel Müdürü oldu!

TÜRKİYE'NİN ilk emlak portalı olma özelliği olan ve 11 yıldır kesintisiz hizmet veren Milliyetemlak.com'un Genel Müdürlük görevine Müge Seymen atandı.

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven ne iş yapmaktadır?

Müfit Ataseven kimdir? Müfit Ataseven'in eğitim durumu nedir? Müfit Ataseven kariyeri nedir? Müfit Ataseven'in kim olduğu ve Müfit Ataseven'in hangi alanlarda görevler aldığı ve tüm detaylar...

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Dedenizin eski tapusu için kadastrosu yapılır mı?

Kadastro, bir bölgenin arazi mülkiyetlerini ve sınırlarını resmi olarak kaydeden, belgeleyen ve haritalandıran bir süreç ve sistemler bütünüdür. Dedenize ait bu eski tapu için zaman aşımı geçerli mi?

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Hafize Gaye Erkan, Merkez Bankası’nın başına mı geçiyor?

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in göreve başlaması ile beraber tüm gözler ekonomi bürokrasisinde atılacak adımlara çevrildi. Bu doğrultuda, ABD’de önemli işlere imza atan Dr. Hafize Gaye Erkan'ın Merkez Bankası'na ilk kadın başkan olarak atanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yıldırım Demirören Kimdir?

Yıldırım Demirören kimdir? Yıldırım Demirören’in mesleği nedir? Yıldırım Demirören hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Cemil Müjdat Altay Kimdir?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Müjdat Altay kimdir? Cemil Müjdat Altay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? 

Hüsnü M. Özyeğin kimdir?

Hüsnü Özyeğin kimdir, 1989 yılından itibaren Fiba Holding A.Ş. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı’dır. İşte Hüsnü M. Özyeğin'in biyografisi...

Nazım Torbaoğlu kimdir?

A.V.O.D. Kurutulmuş Gıda Ve Tarım Ürünleri San. Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ayrıca A.V.O.D. A.Ş. kurucu ortağı ve Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Torbaoğlu kimdir? Nazım Torbaoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Nazım Torbaoğlu`nun biyografik bilgisi.

Bakan Bilgin açıkladı! EYT'de zorunlu emeklilik olacak mı? Geçici işçilerde son durum nedir?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Kabine Toplantısının ardından birtakım açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

EYT’den  geri mi dönülüyor? Milyonların emekli olma hayali suya mı düştü?

EYT kanun tasarısı hızla hazırlanarak, emeklilikte hak kaybına uğradığını düşünen milyonlarca çalışanı sevince boğmuştu. Meclise geldikten sonra süreci uzamaya başlayan EYT çalışmaları şu an beklemede. Peki EYT’den vaz mı geçildi? Yoksa çıkacak mı? Ayrıntılar haberde…

Müge Seymen kimdir Haberi

Müge Seymen kimdir

Türkiye’nin ilk emlak portalı Milliyetemlak.com, sektöründe bir ilke daha imza atarak kurumsal üyelerine özel fırsat ve avantajlar sunan sadakat programı Milliyet Emlakçılar Kulübü’nü (MEK) hayata geçirdi. Milliyetemlak.com’un gayrimenkul profesyonellerinin hayatını ve işini kolaylaştırmak amacıyla oluşturduğu MEK; alanında uzman pek çok firmayla yapılan özel anlaşmalarla üyelerine sayısız fırsat ve avantaj sunuyor. MEK üyeleri; ofis malzemelerinden küçük ev aletlerine, havaalanı transferlerinden çiçek gönderimine kadar ihtiyaç duydukları pek çok konuda kendilerine özel olarak sağlanan indirim imkânlarından yararlanacak.


Milliyet Emlakçılar Kulübü’nün emlak sektöründe öncü bir uygulama olduğunu belirten Milliyetemlak.com Genel Müdürü Müge Seymen, “Sadakat programımızda işinde uzman emlak profesyonellerinin işlerine kolaylık, hayatlarına renklilik ve fark atacak ayrıcalıkları bir araya getirdik. Pek çok önemli markayla yaptığımız işbirliği sonucunda üyelerimizin ofislerinde ve hayatlarında ihtiyaç duydukları hizmetlerden...