17 / 05 / 2024

Muğla-Aydın-Denizli çevre yolu

Muğla-Aydın-Denizli çevre yolu

Aydın’da şehiriçi trafik sorununun önüne geçmek için 2012 yılında çalışmalarına başlanan çevre yolu ile ilgili olarak son gelişmeyi Karayolları 2. Bölge Müdür Yardımcısı Gençağa Karakaş açıkladı. Karaka yolun 2016 yılında hizmete açılacağını kaydetti.

Muğla Marmaris'te 4.3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından paylaşılan detaylara göre Muğla'nın Marmaris ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Söz konusu sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

Muğla'da imar düzenlemeleri için 189 çevre davası açıldı!

Tatilcilerin gözde şehirleri arasında yer alan Muğla'nın doğal koylarında sit dereceleri değiştirilerek yapılan imar düzenlemelerine karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından dört sene içerisinde 189 çevre davası açıldı.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

Aydın-Denizli Otoyolu projesinin Kuyucak-Denizli etabı trafiğe açıldı!

Aydın-Denizli Otoyolu'nda trafiğe açılan Kuyucak-Denizli etabında otoyolu kullanmaya başladı. Proje kapsamında şu an için 80 kilometrelik etap kullanılıyor.

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Uzmanlardan son dakika deprem uyarısı! Fay hatları inceleniyor: İzmir, Söke, Aydın, Muğla, Manisa'ya dikkat! 

İzmir’i depreme dayanıklı hale getirmek için 90 hendekten 140 örnek alındığı ve çalışmaların sürdüğü belirtildi. Uzmanlar, İzmir'in yanı sıra Söke, Aydın, Muğla, Manisa'nın da deprem riskine dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

TOKİ Muğla projesinde son dakika! 546 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinde 546 konut yer alacak. Merakla beklenen projenin ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Aydın-Denizli Otoyolu'nun yarısı tamam! Aydın-Denizli Otoyolu ne zaman açılacak? O tarih...

Hizmete açıldığında şu anki ulaşım süresini yarıya düşürecek olan Aydın-Denizli Otoyolu Projesi'nde yüzde 50'lik kısım tamamlandı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Muğla Köyceğiz projesiyle 574 yeni konut geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muğla Köyceğiz projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine fatura gelenler dikkat! Paralarınız o tarihe kadar geri ödenecek!

İzmir, Aydın, Denizli, Manisa ve Muğla’da evine elektrik faturası gelenler eğer 16 gün içerisinde bunu yaparsa fatura ödemelerinin yarısı (maksimum 50 liraya kadar) geri ödenecek.

Aydın-Denizli Otoyolu'nda sona yaklaşıldı! İşte açılacağı tarih!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nu 2023'te, Denizli Çevre Yolu'nu ise bu yıl bitirmeyi planladıklarını duyurdu. 

Muğla-Aydın-Denizli çevre yolu Haberi

Muğla-Aydın-Denizli çevre yolu

Aydın’ın şehiriçi trafiğini rahatlatacak olan Muğla-Aydın-Denizli çevre yolu bağlantı çalışmaları devam ediyor. Özellikle büyük arabaların şehiriçine girmesi nedeniyle belirli saatlerde kavşaklarda meydana gelen trafik tıkanıklığının önlemek amacıyla yapımı devam eden çevre yolunun yüzde 36’sı tamamlandı. Kamulaştırma bedelleri ile yaklaşık 95 milyon TL’ye mal olacak olan çevre yolunda çalışmalar hız kesmeden devam ederken Denizli-Aydın-Muğla-İzmir yolunu sık kullanan sürücüler çevre yolunun açılacağı günü merakla bekliyor.


ÇEVRE YOLU 2016’DA TAMAM

Aydın Denizli Muğla bağlantı yolu olan çevre yolunda yüzde 36 fiziki gerçekleşmeye ulaşıldığını işaret eden Karakaş, “Toplam uzunluğu 10 kilometre olan otoyol standartlarındaki bu kesitimizde çalışmalara 2012 yılında başlanmış olup projede alt geçit, menfez yapımları tamamlanmıştır. Şu an itibari ile köprülerimizde ve diğer kesimlerde toprak işleri çalışmaları devam etmekte olup 2015 yılında 50 milyon...