04 / 05 / 2024

Muğla Menteşede bin öğrenci yurdu yapılacak

Muğla Menteşede bin öğrenci yurdu yapılacak

AK Parti Milletvekili Nihat Öztürk, Muğla'dan Ankara'ya giden heyetle birlikte Ulaştırma ve Denizcilik, Milli Eğitim, Gençlik ve Spor ile Sağlık Bakanı'nı ziyaret etti, kente yapılacak olan projelerin müjdesini verdi.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla Menteşe'de imara aykırı alanlarda yıkım başladı!

Muğla'nın Menteşe ilçesinde imara aykırı inşa edilen konutlar için yıkım kararı alındı. Mahalledeki yıkımlarla ilgili Menteşe Belediyesi tarafından yapılan açıklamada yıkım işlemlerinin bakanlık kontrolünde yapıldığı belirtildi. 

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Turizmde canlılık! Muğla ilk 5 ayda 585 bin turisti ağırladı!

Türkiye'nin turizm kentleri arasında yer alan Muğla'da bu yılın 5 aylık döneminde 5 ayda 585 bin  108 turisti ağırladı.

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Muğla projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 574 ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihalesini 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

Muğla Ula Belediyesi 5 arsa satıyor! 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Muğla Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesi, Esentepe Mahallesi'nde yer alan 5 arsayı 996 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Muğla Menteşe'de imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe'deki imara aykırı yapıları yıkıyor.

Antalya ve Muğla'da çıkan yangında 2 bin 516 bağımsız birim ağır hasar aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Antalya ve Muğla'da çıkan yangında toplamda 2 bin 516 bağımsız birimin acil ağır hasarlı ve yıkık olduğunu söyledi.

Muğla'da 10 bin kişi tahliye edildi!

Geçtiğimiz haftadan beri yangınlarla mücadele eden Muğla'da 10 bin kişi yaşadıkları evlerden tahliye edildi. 

Muğla Menteşede bin öğrenci yurdu yapılacak Haberi

Muğla Menteşede bin öğrenci yurdu yapılacak

Bakanlarla yaptıkları görüşmelerde projelerin hayata geçirilmesi sözü aldıklarını belirten AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "İl genelindeki okulların fiziki şartlarının düzeltilmesi, yöneticilerin liyakatları gözetilerek asaleten atanmaları, birleştirilmiş sınıfların kaldırılması, özellikle Milas ve Bodrum'da yaşanan öğrenci taşıma problemi, Muğla'daki okullara ödeneklerin artırılması" konularında Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'dan söz aldık" dedi. Muğla'da yaşanan ara eleman açığını ortadan kaldırmak için meslek liselerinin güçlendirilmesi önerisini de Bakan Avcı'ya sunduklarını anlatan Milletvekili Öztürk, "Deniz ve turizm şehri olan Muğla'ya ara eleman yetiştiren ilgili meslek liseleri açılması talebimizi ilettik. Ayrıca Bodrum, Fethiye ve Yatağan'da halk eğitim merkezlerinin, Marmaris'e yeni İmam Hatip Lisesi açılması ve Milas İmam Hatip Lisesi'nin yenilenmesi gibi konularda görüş alışverişinde bulunduk" diye konuştu. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'la görüşmelerinde il...