14 / 05 / 2024

muğla ortaca otel hortum

muğla ortaca otel hortum

Muğla 'nın Ortaca ilçesine bağlı Sarıgerme köyünde yaşanan hortumda büyük zarar gören otellerde tahliye çalışmalarına başlanıldığı belirtildi. Tahliyenin tamamlanmasının ardından otelin tadilata alınacağı ifade edildi.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla Datça'ya 150 oda, 300 yataklı yeni otel geliyor! 4 yıldızlı otel için start verildi!

Muğla İli, Datça İlçesi, Kızlan Mahallesi adresinde faaliyet gösteren ve KA-NE İnşaat Taahhüt adına kayıtlı 5044 parsel 20 bin 198 metrekare arsa üzerinde 150 odalı, 300 yataklı 4 yıldızlı otel yapılarak işletilmesi planlanıyor. 

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

Muğla Milas'a 52 dairelik apart otel geliyor! 44 milyon 473 bin TL'ye mal olacak!

Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi'ne 52 Blok, 52 daireden oluşan yeni apart otel geliyor. Otelin maliyeti ise 44 milyon 473 bin TL olarak belirlendi. İşte ayrıntılar...

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar hemen bakın!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler'de yar alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla Ortaca'da 6 bin metrekarelik arsa satılıyor! Arsa alacaklar hemen bakın!

Muğla Ortaca Belediyesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Muğla Ortaca'daki arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Muğla Ortaca'da imarlı arsa satılacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Ortaca Belediye Başkanlığı, Muğla Ortaca Bahçelievler Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Muğla'da kiralık 78 gayrimenkul!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer ve Yatağan'da yer alan toplam 78 gayrimenkulü kiraya verecek.

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Muğla Büyükşehir Belediyesi 111 adet gayrimenkulü kiraya veriyor!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bodrum, Dalaman, Datça, Fethiye, Köyceğiz, Marmaris, Menteşe, Milas, Ortaca, Seydikemer, Ula ve Yatağan'da yer alan gayrimenkulleri kiraya verecek.

muğla ortaca otel hortum Haberi

muğla ortaca otel hortum


Ortaca'nın dünyaca ünlü turizm tesislerini barındıran Sarıgerme köyünde, 3 dakika devam eden ve büyük maddi hasara yol açan hortumun yol açtığı yaraların sarılması için çalışmalara başlandı. Hortumda binlerce çam ve okaliptüs ağacı, köklerin ve dallarından koptu. Bölgedeki bazı otellerin ise çatıları uçtu. Sadece bir otelde 6 milyon TL’nin üzerinde maddi hasar meydana geldiği öğrenilirken, yılın 12 ayı açık olan ve faaliyet veremez hale gelen otelde bulunan turistlerin tahliye edilmesine başlandı. Tahliyenin tamamlanmasının ardından otelin tadilata alınacağı ifade edildi.


SARÇED Başkanı Cengiz İlhan yaptığı açıklamada; sahil ve piknik yerinin tamamen hortumda yıkıldığını söyledi. Sadece sahil şeridindeki zararın en az 100 bin TL olduğunu belirten İlhan, “Bölgedeki zarar çok büyük. SARÇED olarak yıkılan sahil ve piknik yerini önümüzdeki yıla yetiştirebilmek için çalışmalara...