05 / 05 / 2024

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı

Milas Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin ek binasının güçlendirme ve tadilat onarım inşaatı Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından 4 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor.

Bu yıl vatandaş parasını nereye yatıracak? İşte ay ay sermayenin gideceği yatırım aracı

Yüksek enflasyon karşısında vatandaş parasının değerini nasıl koruyacağını; faiz, konut, borsa, arsa, kripto birikimini nereye yatırırsa kazançlı çıkacağını araştırıyor. Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Murat Gültekin, 2024 yılında sermaye hareketinin nasıl olacağını X sosyal medya hesabından paylaştı.

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Ankara Valiliği'nden satılık 4 arsa! Başkentte arsa arayanlar dikkat!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 26 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İstanbul Valiliği'nden Kadıköy'de satılık bina!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Kadıköy Zühtüpaşa Mahallesi'nde yer alan binayı satışa çıkardı. Bodrum+Zemin+2 Normal Kat+Açık alanlı terası bulunan betonarme binanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

2024'te hangi yatırım aracı kazandıracak? Altın mı, gümüş mü?

2024'te yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçlarından olan altın ve gümüşte hangisinin daha çok kazandıracağı merak ediliyor. 

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

Ev ve iş yerleri yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? 

DASK teminatlarının piyasa şartlarına göre güncellenmemesi durumunda, deprem bölgelerinde, birçok kişi için, ev ve işyerlerinin yatırım aracı olmaktan çıkabileceği uyarısı geldi.

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

La Vida Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebilfez Akçay tarafından kuruldu.

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Haberi

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı

Muğla Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Milas Kız Teknik ve Meslek Lisesi ek bina güçlendirme ve tadilat onarımı inşaat işini ihaleye çıkarıyor. 


Milas Kız Teknik ve Meslek Lisesi ek bina güçlendirme ve tadilat onarımı inşaat işinin ihalesi, 4 Ağustos saat 14.00'te Muğla Valiliği/Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı'nda yapılacak. 


Milas Kız Teknik ve Meslek Lisesi ek bina güçlendirme ve tadilat onarımı inşaatına sözleşme imzalandıktan sonra 10 gün içinde yer teslimi yapılarak başlanacak ve 120 günde tamamlanacak. 


İhale ilanı:


İHALE 

MİLAS KIZ TEK.V MES.LİSE EKBİN MUĞLA YATIRIM İZLEME VE KOORDINASYON BAŞKANLIĞI - Evrak No: 8678


BİNA GÜÇLENDİRME VE TADİLAT ONARIMI YAPTIRILACAKTIR


MUĞLA VALİLİĞİ/YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI


Muğla Milas Kız Teknik ve Meslek Lisesi Ek Bina Güçlendirme ve Tadilat onarımı İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre...