04 / 05 / 2024

muğla yazlık fiyatları

muğla yazlık fiyatları

Muğla'ya gelen ikinci konut sahiplerindeki artışın ardından açıklamalarda bulunan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşalım, şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Antalya ve Muğla'da yazlık fiyatları yüzde 22 arttı!

Bayram, tatil gibi dönemlerde kalabalık otellerde tatil yapmak istemeyen ya da tatilini yaz sezonuna yaymak isteyenler için yazlıklar farklı bir seçenek oluşturuyor. En çok talep gelen bölgelerde ise fiyatlar katlanıyor.

Konut kira fiyatları bir yılda yüzde 136 arttı! En çok Muğla, İstanbul ve Antalya etkilendi

Türkiye genelinde konut kira fiyatlarında 1 yıllık değer artışı yüzde 136 seviyesinde gerçekleşti. Bu kapsamda metrekare bazında en çok artış, Muğla, İstanbul ve Antalya illerinde oldu.

Yazlık fiyatları uçtu: 75 metrekare yazlık ev 21 milyon TL!

Yazlık bölgelere göç, konutlarda satış ve kira fiyatlarının artmasına neden oldu. Bu durumu fırsata çeviren ev sahipleri ise yazlık satarken fahiş fiyatlar vermekten geri durmadı. Bir ev sahibi Balıkesir'de 75 metrekare yazlığı 21 milyon liraya satışa çıkardı.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Muğla'da konut fiyatları ve kiralar fırladı fırsatçılara gün doğdu

Muğla konut fiyatlarının en fazla yükseldiği illerin başında geliyor. Marmaris'te emlak alım satımında ve kiralamasında yaşanan skandallar ise bu konuda çok kişinin başının ağrıyacağını gösteriyor.

TOKİ Muğla Köyceğiz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Köyceğiz’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Köyceğiz’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Köyceğiz sosyal konut projesi

Yazlık fiyatları rekora koşuyor! Yazlık fiyatları ne kadar oldu? İşte il il yazlık ve dubleks ev fiyatları...

Yazlık bölgelerde ev fiyatları kaç lira? Hangi yazlık bölgede konut fiyatları ne kadar oldu? İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla yazlık ev fiyatları...

Yazlık fiyatları yüzde 40 arttı!

Covid-19 salgınından sonra rağbet gören  yazlık evlerde fiyatlar 2021 yılına göre yüzde 40 yükseldi.

Karşılanamayan konut ihtiyacı Muğla'daki ev fiyatlarını yükseltiyor!

Hepsiemlak Ekim 2021 Emlak Endeksi verilerine göre, Türkiye'de ortalama metrekare fiyatı en pahalı il 10 bin 167 TL ile Muğla olarak gerçekleşti. Muğla Emlak Danışmanları Esnaf Odası Başkanı Ziya Ercan ve Bodrum Emlak Müşavirleri Derneği Ömer Yetgin, bölgedeki emlak sektörüne ilişkin konuştu.

Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa tarafından yayınlanan resmi verilere göre, Muğla’da konut fiyatları yüzde 52, kira bedelleri yüzde 63 arttı...

Kiralık ve satılık yazlık arayışlarında 2022 telaşı!

Yazlık fiyatlarında yaşanan rekor yükselişlerden cebi yanan tüketici, gelecek yaz için arayışlarına başladı. En çok kiralık yazlığın Çeşme'de, satılığın ise Ayvalık'ta arandığı belirlendi. 

Yazlık bölgelerde konut fiyatları ne durumda? 

Hepsiemlak bayram tatili öncesinde tatil bölgelerinde yazlık fiyatlarında son durumu analiz etti. 

Yazlık evlere zam yağdı!

Koronavirüs süreci boyunca yazlık evlere talep yükseldi. Ev fiyatları en çok Muğla, Aydın ve Antalya'da artış gösterdi...

Muğla Akbük Koyu'ndaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Menteşe Belediyesi ekipleri, Muğla Menteşe Akbük Koyu'nda yer alan kaçak yapıları yıkıyor.

muğla yazlık fiyatları Haberi

muğla yazlık fiyatları

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün telekonferans ile birlikte Bodrum, Milas, Menteşe, Marmaris, Datça ve Fethiye Belediye başkanlarıyla görüşmelerde bulundu. 

Kamu Haber'de yer alan habere göre; görüşmede ilçelerde alınan ve alınacak olan korona virüs önlemler hakkında değerlendirmeler yaparak, son günlerde artan ikinci konut sahiplerine seslenen Başkan Gürün, "Sağlıklı günlerde buluşmak dileği ile şu anda Muğla'ya gelmeyin" çağrısında bulundu.

Dünyada ve Türkiye'de etkili olan korona virüs salgınına karşı önlemler arttırılıyor. Muğla'nın turizm merkezlerine diğer illerden gelen ikinci konutçuların sayısının artmasından sonra Muğla'da alınan önlemler bir kat daha arttırıldı.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün telekonferans aracılığıyla Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar ve Fethiye Belediye...