13 / 05 / 2024

Muğlada iki mevsim bir arada yaşanıyor

Muğlada iki mevsim bir arada yaşanıyor

Muğla'da kış mevsimi olmasına karşın Akyaka'da bazı vatandaşlar sahilde güneşlenirken bazıları da kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Yılanlı Dağı'na giderek karın keyfini çıkarıyor.

Milli Emlak'tan iki şehirde arsa satışı! 70 bin TL'ye KDV'den muaf arsa fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Muğla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 70 bin TL'den başlıyor.

Menteşe Belediyesi, Muğla'da 2 arsa satacak! Yazlık bölgelerde arsa arayanlar dikkat!

Muğla İli Menteşe Belediye Başkanlığı, Muğla Menteşe'de yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Resmi Gazete'de paylaşılan detaylara göre, söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika Malatya ve Van açıklaması: Bu iki ilde büyük deprem olur mu?

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Malatya ile Van'da meydana gelen depremlerle ilgili konuştu. Görür, 'Bu iki ilde büyük deprem olur mu?' sorusunu da yanıtladı. İşte o açıklamalar...

YKS ve LGS erteleniyor mu? MEB’den son dakika açıklaması!

Kahramanmaraş merkezli Türkiye’yi sarsan iki depremin ardından ilköğretim, ortaöğretim ve üniversitelerde eğitime ara verildi. Fakat kısa süre sonra milyonlarca öğrencinin geleceğini etkileyecek  YKS ve LYS sınavları yapılacak. Peki sınavlar erteleniyor mu? Pek çok öğrenci ve aileleri bu sorunun yan

Otomobil fiyatları uçmuşken iki otomobil devi de Türkiye'de üretime ara verdi!

Otomobil fiyatlarındaki yükselişin önü alınamazken iki otomobil fabrikasında da Türkiye'deki üretimlerine ara verdiklerine dair duyuru geldi.

Halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2011'de  müjdelediği mega kent İstanbul’u içinden iki deniz geçen bir kente dönüştürecek olan Kanal İstanbul ülke gündeminden düşmüyor. Peki halk, Kanal İstanbul'u destekliyor mu?

ÖİB'den Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsam ve programında bulunan Ankara ve Muğla'daki iki taşınmazın satışını onayladı.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla'nın Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Muğla'da arazi kavgası: 7 yaralı!

Muğla Bodrum Mumcular Gölbaşı Mahallesi'nde, iki grup arasında çıkan arazi kavgasında 7 kişi yaralandı.

Muş'ta arazi kavgası: 5 yaralı!

Muş'ta iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga sonucunda 5 kişi yaralandı.

Bodrum'daki iki bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi ilan edildi!

Muğla Bodrum'daki iki ayrı bölge kültür ve turizm koruma ve gelişim bölgesi olarak ilan edildi.

Muğla Bodrum'da 13 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Muğla İli, Bodrum İlçesi, Kumbahçe Mahallesi'nde yer alan avlulu iki kargir ev vasıflı gayrimenkul 13 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kira sözleşmesi iki kişi üzerine olur mu?

Kira sözleşmesi, gayrimenkul kiralamalarında mal sahibi ile kiracı arasında imzalanıyor. Peki, kira sözleşmesi iki kişi üzerine olur mu?

Muğlada iki mevsim bir arada yaşanıyor Haberi

Muğlada iki mevsim bir arada yaşanıyor

Muğla'da iki mevsim bir arada yaşanıyor.


"Yeryüzü cenneti" tabir edilen Türkiye'nin turizm cenneti Muğla'da bir günde iki mevsimi bir arada yaşamak mümkün.


Kış mevsimi olmasına karşın Akyaka'da bazı vatandaşlar sahilde güneşlenirken bazıları da kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Yılanlı Dağı'na giderek karın keyfini çıkarıyor.


Hava sıcaklığının 2 dereceye kadar düştüğü Yılanlı mevkisinde hafta sonunu fırsat bilen vatandaşlar, karda mangal yaptı. Çocuklar ise kardan adam yapıp kartopu oynadı. Çok sayıda vatandaşın akın ettiği bölgede araçlar uzun kuyruk oluşturdu.


Bodrum'dan Muğla'ya geldiğini belirten Emre İlter, AA muhabirine, arkadaşlarıyla bölgede bulunduklarını belirterek, "Biz Türkiye'nin en güzel köşesinde yaşıyoruz. Burada kartopu oynarken Muğla'nın kıyı kesimlerinde insanlar denize girip yürüyüş yapabiliyor" dedi.


Bazı vatandaşlar ise Muğla'da her yerde kar görmek mümkün olmadığı için, karın düştüğünü haber alınca Yılanlı'ya...