02 / 05 / 2024

muğlada Ortofoto projesi

muğlada Ortofoto projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Kentsel Alanlarda Yüksek Çözünürlüklü Ortofoto Üretimi' hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ortofoto üretimi ile Bodrum ve Muğla'da yaşanan kaçak yapılaşmanın önüne geçilecek...

Loft İasos için onay çıktı! Akfen'den Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi onay çıktı. Akfen tarafından Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos 547 milyon 785 bin TL'ye mal olacak.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi tartışma yarattı! Ekoköy mü, lüks konut mu?

Foça'da hayata geçirilmek istenen 'Foça Ekoköy Ekolojik Turizm Projesi' tartışma yarattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre bölge halkı ve meslek odaları projenin ekoköy değil, rant projesi olduğunu belirtiyor.

TOKİ Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye 546 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla Milas projesinin ihalesi yarın yapılacak. Milas TOKİ projesinde 546 konut yer alacak.

Datça Yat Limanı Projesi için nihai kararda son 10 gün!

Muğla Datça'da yapılması planlanan ve bölge halkının doğal yapının bozulacağı gerekçesiyle karşı çıktığı Datça Yat Limanı Projesi için nihai karar verildi. Söz konusu rapor halkın görüş ve önerileri için Bakanlıkta ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nde 10 gün görüşe açıldı.

TOKİ'den bu ile 546 konutluk yeni proje müjdesi! İhalesi 30 Kasım'da!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muğla projesinin ihale tarihi 30 Kasım olarak açıklandı. İşte Muğla TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Muğla 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi yarın ihaleye çıkıyor. 304 konutun yer aldığı projede 8 dükkan da bulunuyor.

Loft İasos için düğmeye basıldı! Muğla'ya 550 odalı yeni otel geliyor!

Loft İasos için projesi için start verildi. Muğla Milas'ta hayata geçirilecek olan Loft İasos projesinde 550 oda yer alacak.

Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? Bakan Uraloğlu, tek tek açıkladı! Dev projede son durum! 

Kanal İstanbul projesi ile ilgili son durum merak ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, konuya ilişkin bir son dakika açıklamasında bulundu. Peki Kanal İstanbul için takvim belli oldu mu? 

TOKİ Muğla projesi için yeni tarih açıklandı! 304 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Muğla projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ Muğla projesinde 304 konut yer alacak.

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura tarihi belli oldu mu? Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika

THY-Emlak Konut GYO Arnavutköy 2023 Projesi kura çekimi tarihi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Yenişehir Evleri'nde son dakika...

muğlada Ortofoto projesi Haberi

muğlada Ortofoto projesi

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Kentsel Alanlarda Yüksek Çözünürlüklü Ortofoto Üretimi' hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ortofoto üretimi ile Bodrum ve Muğla'da yaşanan kaçak yapılaşmanın önüne geçileceğini ifade eden Güllüce, "Muğla'daki, Bodrum'daki alanlara da operasyon yapmak için hazırlık yapıyoruz. Muğla ve Bodrum civarında canı isteyen istediği yerde istediği kadar yapmış, istediği binayı yapmış, istediği şekilde kıyı mıyı dinlememiş onlarla ilgili yargıda cebelleşiyoruz. Eninde sonunda yıkacağız onları." dedi. 


Esenboğa Havalimanı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Uçak Hangarında yapılan Gerçek (True) Ortofoto ve Coğrafi Veri Üretimi startına Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve davetliler katıldı. Güllüce. Kentsel alanlarda Yüksek Çözünürlüklü Ortofoto Üretiminin teknik arkadaşlar bakımından birçok özelliği anlatıldığını ifade ederek, "Bu projeyi DASK'ın yapması ayrı bir güzellik, 1999 öncesi bu kurumlar yoktu....