05 / 05 / 2024

Muğlaya 25 tesis

Muğlaya 25 tesis

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 'nce yapımına başlanan 25 'ten fazla spor tesisinin büyük kısmının tamamlandığı bir kısmının da bitme aşamasına geldiği bildirildi.

TOKİ arsa satışı için son 5 gün! 33 ilde KDV'den muaf 391 arsa yüzde 25 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla satılacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki toplam 391 arsayı yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satacak. Açık artırmalar 8-9 Mayıs tarihlerinde yapılacak. 

TOKİ 33 il için düğmeye bastı! KDV'den muaf 391 arsa hem yüzde 25 peşinat hem de 48 ay vadeyle satılacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı,  ticaret, konut, turizm tesis alanı, sanayi, gemi söküm ve plansız niteliğindeki arsaları yüzde 25 peşinat ve 48 ay vadeyle satışa çıkardı. 

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat: Yüzde 25 zam sınırı kalkıyor mu? Meclis'in gündemi belli oldu!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gün gün katlanıyor. Gündeme sık sık 'Yüzde 25 zam sınırı kalkıyor mu?' sorusu geliyor. İşte son dakika gelişmesi...

Ev sahipleri zengin, kiracılar yoksul mu? Mağdur ev sahibinden Bakan Tunç'a yüzde 25 zam sınırı tepkisi!

Ev sahipleri, sosyal medya üzerinden sık sık kiracılarıyla yaşadıkları anlaşmazlıkları dile getiriyor. Peki yüzde 25 kira sınırı adil mi? İşte mağdur bir ev sahibinin X hesabından yaptığı o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kirada yüzde 25 zam sınırı kalkıyor mu? Bakan Tunç'tan son dakika açıklaması geldi!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç son dönemlerde gündemden düşmeyen yüzde 25'lik kira zam tavanı uygulamasıyla ilgili olarak bir son dakika açıklaması yaptı. Bakan Tunç bunun uzatılıp uzatılmayacağının o gün belirleneceğini belirterek, "O günkü şartlar geldiğinde Meclisimizin vereceği karardır" diye konuştu

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

7 bin 500 TL olan ev kirası 25 bin TL'ye çıkarılabilir mi? Ev sahibi mi haklı, kiracı mı?

Girişimci Orhan Büyüktaş, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ev sahibinin 7 bin 500 TL olan ev kirasını 25 bin TL yapmak istediğini aktardı ve "Şimdi o mu haklı ben mi haklıyım bilmiyorum?" sorusunu sordu. İşte Orhan Büyüktaş'ın o paylaşımına gelen yanıtlar...

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54.Hukuk Dairesi’nin kira kararı yüzde 25 sınırına dokunmuyor!

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi’nin konut kiralarında uygulanan artış oranı üst sınırının "adil” olmadığı yönündeki karar ev sahiplerini sevindirirken kiracıları üzdü. Peki, Kiralarda yüzde 25 sınırı kalkıyor mu? İşte detaylar...

Kiracıları zor durumda bırakacak karar: Yüzde 25 sınırı kalkıyor mu?

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 54. Hukuk Dairesi, konut kiralarındaki kira artış oranı üst sınırının yüzde 25 olarak uygulanmasının 'adil' olmadığına hükmetti. Bu kararın ardından Avukat Özgür Kip kararı değerlendirdi. Peki Yüzde 25 sınırı kalkıyor mu?

Milletvekilinden şaşırtan kira önerisi! Yüzde 25 zam sınırı genişliyor mu?

Konut kiralarında Temmuz 2024'e kadar geçerli olan yüzde 25 kira zammı sınırlamasının küçük esnaflar için uygulanıp uygulanmayacağı gündeme geldi. Peki küçük esnafa da yüzde 25 kira zammı sınırlaması gelecek mi? 

Dolar, euro ve sterlinde son durum ne? Dolar yükseliyor mu, düşüyor mu? İşte son gelişmeler!

Dolar, euro ve sterlin fiyatları özellikle yatırımcılar tarafından canlı takip ediliyor. FED beklentiler kapsamında faizleri 25 baz puan artırdı. Kritik karardan sonra gözler dolar, euro ve sterlin fiyatlarına çevrildi. Peki, FED faiz kararının ardından dolar yükseliyor mu, düşüyor mu? İşte son daki

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Son dakika deprem nereden öğrenilir? Az önce deprem mi oldu? 25 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

25 Mayıs Perşembe günü nerede deprem oldu? Az önce deprem mi oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını sorguluyor. İşte 25 Mayıs 2023 Perşembe Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika deprem listesi!

Muğlaya 25 tesis Haberi

Muğlaya 25 tesis


Muğla İl Müdürü Bekir Çeker, "Alternatif turizme yeni bir soluk getireceğiz. İl genelinde 1 stadyum, 8 spor salonu, 5 gençlik merkezi, 1 yüzme havuzu, 3 sentetik yüzeyli futbol sahası, 4 futbol sahası soyunma odası, 2 tribün yaptık" dedi. 


Habertürk...